Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Všem děkuji. Také mi dlouho cukalo, a když dorazily bělásky tak bylo rozhodnuto i o černé variantě. A dotaz pro Pavla K.: AlPacino s nimi má něco společného, jestli ano tak se omlouvám za neznalost, ale vůbec jsem o tom nevěděl... Nějaké foto na ruce by kdyžtak od věci nebyly :smile_anim:

Upraveno uživatelem fendelik
Odesláno (upraveno)
  V 23. 7. 2011 v 11:57, 'fendelik' napsal:

Všem děkuji. Také mi dlouho cukalo, a když dorazily bělásky tak bylo rozhodnuto i o černé variantě. A dotaz pro Pavla K.: AlPacino s nimi má něco společného, jestli ano tak se omlouvám za neznalost, ale vůbec jsem o tom nevěděl... Nějaké foto na ruce by kdyžtak od věci nebyly :smile_anim:

Nosil je ve filmu Bobby Deerfield. Proto se jim také říká "Al Pacina".

post-7078-098458100 1311437895.jpg

Jinak zmínka i v tomto článečku.

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odesláno
  V 23. 7. 2011 v 21:36, 'fendelik' napsal:

Super, díky za info a obrázek :smile_anim: .

podla mna si jediny majitel helmetov na zemeguli ktory tuto informaciu v case obstarania tychto hodiniek nevedel... pravda, okrem samotneho Al Pacina :D

...a inac je to velmi pekna dvojka, dcera by povedla "ako Puf a Muf"

post-4112-049334000 1311629564.jpg

post-4112-040938800 1311629565.jpg

Odesláno
  V 25. 7. 2011 v 21:35, 'instant' napsal:

podla mna si jediny majitel helmetov na zemeguli ktory tuto informaciu v case obstarania tychto hodiniek nevedel... pravda, okrem samotneho Al Pacina :D

...a inac je to velmi pekna dvojka, dcera by povedla "ako Puf a Muf"

Hodinky jsem si pořídil jen proto že se mi llíbí a jestli je AlPacino nosil nebo ne mi bylo opravdu při pořízení úplně jedno. Jestli patříš mezi typy lidí, kteří si hodinky koupí jen proto, že je nosil někdo známý tak k tomu asi nemám ani co dodat ... :suicide_anim:

Odesláno
  V 26. 7. 2011 v 8:20, 'fendelik' napsal:

Hodinky jsem si pořídil jen proto že se mi llíbí a jestli je AlPacino nosil nebo ne mi bylo opravdu při pořízení úplně jedno. Jestli patříš mezi typy lidí, kteří si hodinky koupí jen proto, že je nosil někdo známý tak k tomu asi nemám ani co dodat ... :suicide_anim:

Instant to urcite nemyslel nijak zle, jen chtel podotknout , ze jim ten pribeh dodava naboj.

Odesláno (upraveno)
  V 26. 7. 2011 v 8:33, 'Dantechno' napsal:

Instant to urcite nemyslel nijak zle, jen chtel podotknout , ze jim ten pribeh dodava naboj.

Já to taky nemyslím zle, a právě proto jsem byl vděčný za pá informací a fotek. Zatím jsem chronomládě, které postupně získává informace. Holt naráz to prostě do té duté palice né a né vlézt. Jen se mi nelíbí tvrzení, že jsem jediný na světě, který to před nákupem nevěděl ... :sad01_anim:

Upraveno uživatelem fendelik
Odesláno

Navíc jak tak koukám na csfd, tak zrovna "Bobby Deerfield" je o 9 let staší než já. Mno nic, večer to asi budu muset sosnout z netu a zhlídnout, ať jsem řádně informován o tom,co se mi to vlastně motá ve vrtiči :smile_anim: ...

Odesláno
  V 26. 7. 2011 v 11:49, 'fendelik' napsal:

Navíc jak tak koukám na csfd, tak zrovna "Bobby Deerfield" je o 9 let staší než já. Mno nic, večer to asi budu muset sosnout z netu a zhlídnout, ať jsem řádně informován o tom,co se mi to vlastně motá ve vrtiči :smile_anim: ...

netreba hned sublimovat kolego, to nebolo myslene v zlom. skor som mieril na to, ze Helmet je tak specificky model hodiniek a Pacino tak specificky herec, ze ta informacia sa pred tebou musela skryvat :) no a pokial si tu nieco viacej precitas tak zistis, ze ja som ten posledny "typek co tu slinta nad bondovkami" ....aj ked na druhej strane, mam aj 6105, aj 6309ky.. no sam neviem :)

a ten film rozhodne absolvuj, toz ked uz mas tie hodinky to by naozaj nebolo ono

post-4112-083424100 1311712689.jpg

post-4112-075461300 1311712690.jpg

post-4112-075804500 1311712777.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...