fendelik Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Tak se mi konečně po delším čekání sešla černá s bílou. Takže přikládám páreček amaterských fotografií...
Rodkopf Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 krásné! společně se bullhead nejhezčí chronografy od seika
saida Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Také gratuluji. Mooc pěkné. Skoro závidím. Tenhle tvar pouzdra mě stále bere.
skorbut Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Obidva kusy su nadherne, zvlast tie biele. Vzdy mi cuka rukou ked take nieco vidim na ebay, asi to uz dlho nevydrzim.
Pavel K. Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Bílý "Al Pacina" se mě vždycky moc líbily, gratuluju
fendelik Odesláno 23. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2011 (upraveno) Všem děkuji. Také mi dlouho cukalo, a když dorazily bělásky tak bylo rozhodnuto i o černé variantě. A dotaz pro Pavla K.: AlPacino s nimi má něco společného, jestli ano tak se omlouvám za neznalost, ale vůbec jsem o tom nevěděl... Nějaké foto na ruce by kdyžtak od věci nebyly Upraveno 23. července 2011 uživatelem fendelik
Pavel K. Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 (upraveno) V 23. 7. 2011 v 11:57, 'fendelik' napsal: Všem děkuji. Také mi dlouho cukalo, a když dorazily bělásky tak bylo rozhodnuto i o černé variantě. A dotaz pro Pavla K.: AlPacino s nimi má něco společného, jestli ano tak se omlouvám za neznalost, ale vůbec jsem o tom nevěděl... Nějaké foto na ruce by kdyžtak od věci nebyly Nosil je ve filmu Bobby Deerfield. Proto se jim také říká "Al Pacina". Jinak zmínka i v tomto článečku. Upraveno 23. července 2011 uživatelem Pavel K.
skalis Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Fajnova dvojka . Vintage Seiko je vyborna volba, kdyz chce clovek mechanicky chronograf se sloupkovym kolem (column wheel).
fendelik Odesláno 23. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2011 V 23. 7. 2011 v 16:18, 'Pavel K.' napsal: Nosil je ve filmu Bobby Deerfield. Proto se jim také říká "Al Pacina". Jinak zmínka i v tomto článečku. Super, díky za info a obrázek .
Jiribartl Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Black and White - oba dva kousky nádherný, připíjím stejnou značkou ...
instant Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 V 23. 7. 2011 v 21:36, 'fendelik' napsal: Super, díky za info a obrázek . podla mna si jediny majitel helmetov na zemeguli ktory tuto informaciu v case obstarania tychto hodiniek nevedel... pravda, okrem samotneho Al Pacina ...a inac je to velmi pekna dvojka, dcera by povedla "ako Puf a Muf"
fendelik Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 V 25. 7. 2011 v 21:35, 'instant' napsal: podla mna si jediny majitel helmetov na zemeguli ktory tuto informaciu v case obstarania tychto hodiniek nevedel... pravda, okrem samotneho Al Pacina ...a inac je to velmi pekna dvojka, dcera by povedla "ako Puf a Muf" Hodinky jsem si pořídil jen proto že se mi llíbí a jestli je AlPacino nosil nebo ne mi bylo opravdu při pořízení úplně jedno. Jestli patříš mezi typy lidí, kteří si hodinky koupí jen proto, že je nosil někdo známý tak k tomu asi nemám ani co dodat ...
Dantechno Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 V 26. 7. 2011 v 8:20, 'fendelik' napsal: Hodinky jsem si pořídil jen proto že se mi llíbí a jestli je AlPacino nosil nebo ne mi bylo opravdu při pořízení úplně jedno. Jestli patříš mezi typy lidí, kteří si hodinky koupí jen proto, že je nosil někdo známý tak k tomu asi nemám ani co dodat ... Instant to urcite nemyslel nijak zle, jen chtel podotknout , ze jim ten pribeh dodava naboj.
Petr29 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Krásná klasika co tolik nestojí. Gratuluji.
fendelik Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 (upraveno) V 26. 7. 2011 v 8:33, 'Dantechno' napsal: Instant to urcite nemyslel nijak zle, jen chtel podotknout , ze jim ten pribeh dodava naboj. Já to taky nemyslím zle, a právě proto jsem byl vděčný za pá informací a fotek. Zatím jsem chronomládě, které postupně získává informace. Holt naráz to prostě do té duté palice né a né vlézt. Jen se mi nelíbí tvrzení, že jsem jediný na světě, který to před nákupem nevěděl ... Upraveno 26. července 2011 uživatelem fendelik
fendelik Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Navíc jak tak koukám na csfd, tak zrovna "Bobby Deerfield" je o 9 let staší než já. Mno nic, večer to asi budu muset sosnout z netu a zhlídnout, ať jsem řádně informován o tom,co se mi to vlastně motá ve vrtiči ...
robo Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Týmto modelom nič nemožno vytknúť, Perfektné. Dobrá voľba
instant Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 V 26. 7. 2011 v 11:49, 'fendelik' napsal: Navíc jak tak koukám na csfd, tak zrovna "Bobby Deerfield" je o 9 let staší než já. Mno nic, večer to asi budu muset sosnout z netu a zhlídnout, ať jsem řádně informován o tom,co se mi to vlastně motá ve vrtiči ... netreba hned sublimovat kolego, to nebolo myslene v zlom. skor som mieril na to, ze Helmet je tak specificky model hodiniek a Pacino tak specificky herec, ze ta informacia sa pred tebou musela skryvat no a pokial si tu nieco viacej precitas tak zistis, ze ja som ten posledny "typek co tu slinta nad bondovkami" ....aj ked na druhej strane, mam aj 6105, aj 6309ky.. no sam neviem a ten film rozhodne absolvuj, toz ked uz mas tie hodinky to by naozaj nebolo ono
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se