jkovaal Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Zdravím, vzhledem k tomu, že se rozhodně nepovažuji za odborníka značky BREITLING, tak bych chtěl znát váš názor na toto: http://sperky-hodink...a-o5903899.html Na první pohled se to tvaří jako originál. Samozřejmě jako první napoví cenovka...
Jay Doll Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Proč se tedy ptáš, když říkáš, že první napoví cenovka? Za 5500,- by to prodával jenom blázen. Navíc ta fotka strojku je evidentně focená úplně jiným fotoaparétem.
skalis Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Samozřejmě jako první napoví cenovka... Tady se snad neni o cem bavit... A mimochodem, na prvni pohled je videt, ze vypadaji uplne jinak (napr. subciferniky) nez ty na fotce, na ktere lezi.
gougy Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Líbí se mi popis "všechny obrázky jsou skutečné"... NESKUTEČNÉ..
ricous Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Tady se snad neni o cem bavit... A mimochodem, na prvni pohled je videt, ze vypadaji uplne jinak (napr. subciferniky) nez ty na fotce, na ktere lezi. Podle subcifrů je vidět, že si fejkař "vypůjčil" i tu fotku s lumi...
Kalifx Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 (upraveno) Podle subcifrů je vidět, že si fejkař "vypůjčil" i tu fotku s lumi... A já mám pocit, že od xxxfázeraxxx Šmarjá a ten manuál od Crosswindů tam asi taky Breitling nepřihazuje jen tak... Upraveno 24. července 2011 uživatelem Kalifx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se