railmaster Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Alexander Nagy, Rimavská Sobota - Omega SMP Chronograph, celkový servis po cca ôsmich rokoch, premazanie, pretesnenie aj s výmenou tlačítok a koruniek = 380 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Tiež Alexander Nagy, Rimavská Sobota - cena na žiadosť - Hamilton Jazzmaster Auto Chrono - 216 Eur - celkový servis - rozobranie, obhliadka, výmena opotrebovaných dielov v cene (okrem tých zo vzácnych kovov), premazanie, zostavenie, skúška, test vodotesnosti, pretesnenie, preleštenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Škoda, že toto vlákno není nakrmeno více daty a především osobních zkušeností, protože pro celou řadu lidí by to bylo přínosné, především pro všechny nováčky, co si potřebují udělat obrázek ... Co další dlouholetí členové, co dáváte pravidelně hodinky na revize a opravy?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 S těmi osobními zkušenostmi bych šel raději do sekce Recenze obchodů. Tohle vlákno jsem založil primárně proto, aby tu byly přehledně ceny servisů hodinek bez zbytečných komentářů. Jakýkoliv zájemce o nové hodinky tu pak během minuty zjistí, co ho bude stát servis jeho miláčka. Moderuju si to tu docela přísně, takže debaty fakt raději směřujme jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Myslel jsem samozřejmě osobních zkušeností s konkrétními cenami, co za ty revize/opravy dali ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Ok, beru, tak se pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Nechci to tu plevelit, já v podstatě nemám čím ... Rolexky půjdou do Carollina co nevidět a z mých předchozích hodinek absolvovaly servis ve Švýcarsku jen Breitlingy, ale to už je několik let zpátky, takže v podstatě informace s nulovou hodnotou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Hanák Brno, přetěsnění SMP 2220.80 - 2.700,- Kč, do druhého dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Neví někdo ceny Panerai? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Carollinum, Fortis B42 chrono- přetěsnění, repas pouzdra a tahu, výměna lunety, 9 týdnů: 12400,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Grunt Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Přidávám ceník oprav Breitling 2012/2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Neví někdo ceny Panerai?PAM 270 kompletní servis, Wempe Drážďany, 530 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Jiří, dík za info. Mimochodem, zaujal mě tam ten "Electromechanical chronograph" - kdyby někdo stejně jako já nevěděl, co tim Breitling myslí, je to todle - http://www.breitlingsource.com/details/B69.html, dokonce k tomu dávali průhledný dýnko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Grunt Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Elektromechanický chronograf jsem opravoval od Omegy a IWC. Breitling dělám už cca 10let a ještě jsem to v Breitlingách neviděl. Je pravda, že v hodinkách se tento hybrid moc neobjevuje zřejmě vyšší pořizovací cena a z mých zkušeností drahý servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Grunt Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Tag Heuer - ceny jsou ještě platné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Včera aktual Carolinum: Malý servis Breitling automat: 3.750,- Kč, velký servis Breitling automat: 8850,- Kč, velký servis Bretiling automat zasláním do fabriky Švýcarsko 8000,- Kč + 1000,- Kč (pošta, pojištění, stornopoplatek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 omlouvám se za tento dotaz, doporučte mi prosím nějakého kvalitního hodináře na Rotary Aquaspeed quartz -okolí Teplice, Ústí, Děčín-díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Kolegove, musim poslat hodinky do Svycarska na servis, jelikoz je to mimo EU tak potrebuju nejak zajistit, aby celnici pri zpatecni ceste nechteli DPH + CLO, nevite jak to nejlepe poresit? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Nevite prosim nekdo aktualni ceny servisu Rolex? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Zpožďují se mi hodinky Omega HOUR VISION - cca 5s denně. Ptal jsem se na servis u Dušáka. Paní říkala, že to dělají jen jako komplet - seřízení, leštění tahu + pouzdra, přetěsnění, ... - 10 000 Kč. Na požadavek jen na seřízení moc nechtěla slyšet - prý je to servisní sada prací a poskytují to jen jako komplet. Nakonec dohoda, že se mám přijít domluvit osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se