ivan13 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Čaute, tak už aj ja mám svoje prvé ozajstné hodinky. A to aj vďaka chronomagu.Nešiel som zatiaľ do veľmi vysokej kategórie ale aj tak som nadšený . Spracovanie je fakt dobré.Sú to Hamilton Khaki Field H70555533, priemer 42 mm, na koži.Som rád, že som nekúpil Certiny (40mm), ktoré som pôvodne chcel. Boli by malé, aj tieto Hamiltony sú len tak-tak. Len včera v noci som ich vybalil ale taký som natešený, že sa musím pochváli. Takže ospravedlňte nízku kvalitu fotografií, robil som ich dnes rána a to narýchlo. Lepšie foto bude neskôr.
Micey Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Tak gratulace, kdysi jsem měl tu menší verzi a za ty prachy je to hodně muziky. Líbí se mi mimo jiné, že maj vodotěsnost 100m.. Akorát se mi nějak neukazujou fotky, nevim jestli je chyba u mě.
Vit Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 (upraveno) Gratuluju, hodinky mají hezký, nadčasový design. Tak gratulace, kdysi jsem měl tu menší verzi a za ty prachy je to hodně muziky. Líbí se mi mimo jiné, že maj vodotěsnost 100m.. Akorát se mi nějak neukazujou fotky, nevim jestli je chyba u mě. Fotky vidím. ........... Som rád, že som nekúpil Certiny (40mm), ktoré som pôvodne chcel. Boli by malé, aj tieto Hamiltony sú len tak-tak. .............. Tento model působí menším dojmem, protože je ciferrník zaplněný čísly a okraj pouzdra je celkem široký. Pokud by ty Certiny měly tenký okraj pouzdra a třeba jen indexy, klidně mohly i se 40mm působit větším dojmem než tyto 42mm Hamiltony. Upraveno 26. července 2011 uživatelem Vit
ivan13 Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Pokud by ty Certiny měly tenký okraj pouzdra a třeba jen indexy, klidně mohly i se 40mm působit větším dojmem než tyto 42mm Hamiltony. Tie Certiny som skúšal v kamennej predajni a boli malé. Hamiltony som nemal kde vyskúšať a bál som sa že budú zase moc veľké. Ale veľkosť je akurát na moje 39 cm zápästie, nechcel som nevkusne veľké hodinky. A páči sa mi, že nemajú rovné sklíčko ale také vypuklé. A samozrejme ďakujem za gratulácie.
Bert Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ale veľkosť je akurát na moje 39 cm zápästie, nechcel som nevkusne veľké hodinky. Echm, a kdeže jsi to měřil?
guca Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Jsou to moc pěkné hodinky, gratulace. A fotky jsou taky v pohodě Číselník je plně využitý, ale vyvážený. Moc se mi líbí ručičky
ivan13 Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Echm, a kdeže jsi to měřil? Opravujem 19 cm. Nejak sa tam tá trojka zaplietla
habadej Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ahoj,měl jsem je asi dva roky a rád a dost jsem je nosil. Za tu dobu, až na to že jsem utahal řemen, žádný problém. Zpracování na danou kategorii skvělé, přesnost v normě, jen ta lumi mohla být o něco lepší. Doufám, že si je budeš užívat alespoň stejně dlouho jako já.
Marhys Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ahoj, také se přidám a gratuluji. Momentálně vybírám oblekovky a tyto jsou také ve výběru
robo Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Pekné hodinky. Gratulácia. Aj ja mám Hamilton-y a slúžia perfektne už 5 rokov Dobre si si vybral, pochvaľujem.
dido Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Ja som podobne kupil zaciatkom tohoto roku a musim uznat ze sa mi tiez velmi pacia. Ked som ich kupil mali presnost tak okolo 5s/24h, teraz neviem preco ale je to aj 25s/24h. Mozno to troska dostelujem len neviem preco ta zmena nastala
dido Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Tak sa mi to podarilo zrovnat na 0 za den co naozaj nechapem, asi som mal dake stastiie
pepster Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Dobrý výběr! Fotky máš taky krásné. Líbí se mi na nich ta dlouhá vteřinovka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se