Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přání mnohých z vás byla vyslyšena. Udělal jsem ty fotky na ruce.

V noci jsem zkusil udělat fotku lumi. Inspirován kolegy ve vlákně "Nightshots" jsem protáhl expozici a bliknul baterkou na cifr. Dopadlo to trošku jinak, že jsem čekal :D :

post-5465-097118700 1311855063.jpg

Tak jsem maličko upravil parametry a zkusil to znovu, a tentokrát mi to vyšlo jak jsem původně plánoval:

post-5465-040495100 1311855067.jpg

No a dneska za světla jsem udělal fotky na ruce:

post-5465-060114900 1311855069.jpg

post-5465-091435600 1311855071.jpg

post-5465-091921400 1311855073.jpg

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 28. 7. 2011 v 11:02, 'bandicoot' napsal:

Na blbnutí s novinkama má JLC jiný řady...

V tom nejsme ve sporu, naprosto souhlasím.

Jen to prosté vnímám tak, že do mrtě okopčili původní pravzor.

A já bych zrovna od JLC čekal, že ten historizující design vylepší nějakou libůstkou, která jejich styl a eleganci ještě podtrhne. Což se nestalo, nepočítám-li to divný červený datum.

Ale hodinky dokonalý, o tom žádná, bral bych je hned. Ty budou v kurzu i za dalších 100 let.

Odesláno
  V 28. 7. 2011 v 11:02, 'bandicoot' napsal:

No a mají pro mě ty nejnejnej HH hodinky na světě... Reverso Grande Complication ? Triptyque, kde kalibr uložený v překlápěné části pohání i tu část v "základně"...

V 28. 7. 2011 v 11:52, 'Dali' napsal:

Přesně tak, přesně tak. :smile_anim:

Já souhlasím, žádná jiná značka nemá ve svém portfoliu strojků a modelů hodinek tolik excelentních a nádherných kusů.

Teď mají na webu tuto kampaň:

post-5465-014363800 1311855594.jpg

Zdroj

Když tady byla výstava v Orloji, ten kufřík tam mám pocit byl. A to člověku vypadávají oči z důlků když to vidí naživo.

Jinak můj oblíbený model je asi tento:

post-5465-069395100 1311855721.jpg

Zdroj

Nejvíc mě štve, že tahle fotka není fotka mojí ruky a mých hodinek :crying_anim:

Odesláno

Přiznávám, že jsem v tomhle vlákně asi podesáté, vnímám to jako oprášení značky JLC tady na fóru, zelená luneta mi začíná nějak blednout a mé hodinky jako celek v mých očích ztrácí lesk...

Tak dík... :D

Odesláno

Jojo, zelená luneta je jenom strojově vyrobený kus kovu. Bez zásahu lidské ruky, bez vášně a umění mistrů :) . Naopak takové Jaegery... :D

Mimochodem, pro ty, co to náhodou přehlédli nebo zapomněli, jedny těmto podobné hodinky se stejně krásným strojkem jsou právě v prodejní sekci

Odesláno
  V 28. 7. 2011 v 12:19, 'NIGHTinGALE' napsal:

V tom nejsme ve sporu, naprosto souhlasím.

Jen to prosté vnímám tak, že do mrtě okopčili původní pravzor.

A já bych zrovna od JLC čekal, že ten historizující design vylepší nějakou libůstkou, která jejich styl a eleganci ještě podtrhne. Což se nestalo, nepočítám-li to divný červený datum.

Ale hodinky dokonalý, o tom žádná, bral bych je hned. Ty budou v kurzu i za dalších 100 let.

Červený den a měsíc jsem viděl na hodně historických hodinkách a naopak se mi to líbí. Například tady jsou hoďky z roku 1946.

Ta datumová ručka k tomu nádherně sedne, pěkně zvýrazní datum. Me líbí moc, ale na mojí ruku bych potřeboval tak 41mm. Kdyby do toho designu měl udělat nějaký zásah, tak potom by to musela být fakt velká frajeřina a velký machr, aby to tam sedlo.

Odesláno

Fakt pěkný hodinky, jen by mě zajímalo na kolik by přišlo takové vyčištění strojku. Typnu si tak 20t. a za jak dlouho? V porovnání s Rolex by to bylo asi dražší.

Odesláno

Přiznám se, že před koupí jsem se to snažil zjistit, ale neuspěl jsem. Asi by to vydalo na samostatný článek :) ale zkusím to shrnout zde.

Nejdřív jsem napsal e-mail do Německého JLC Kundendienst, na který mi nebylo nikdy odpovězeno. Tak jsem volal do Německa, ale měli zavřeno. V Rakousku mi řekli, že vůbec netuší kolik ta oprava stojí. Ve Švýcarsku mě nejdřív nepochopili (přiznávám, moje schwitzer dütsch není tak tak vysoké úrovni jako jejich) a pak mi začli místo ceny servisu hledat cenu hodinek. Nakonec jsem se dozvěděl, že manufaktura JLC má třítýdenní prázdniny a behem té doby není možné zjistit, kolik by servis stál. Tak jsem to vzdal, a zkusím zase v pondělí zavolat do Německa, třeba už pracují...

Odesláno

Ták ani jsem nemusel volat, evidentně se němci sami probudili. Takže servis těchto celkem komplikovaných hodinek filiálkou Richemont v Mnichově stojí 525,- Euro, a to včetně leštění pouzdra. Zvládnou to za 6-8 týdnů.

To stojí stejně jako servis chronografů Omega u Dušáka :)

Odesláno

Jsou naprosto nádherné! Cena servisu je podle mě velmi OK, i když Tě ještě nemusí dlouho trápit, myslím. Ta přesnost je taky skvostná! Tenhle typ je úžasný retro, v poválečné době velmi populární a podle mě nadčasové! Sám občas s radostí prrovětrávám svoje velmi oblíbené a podobné Cortéberty. Mají taky inhause, ale zdaleka ne tak pěkný...

post-12310-003036700 1312196433.jpg

Odesláno

Musím také pogratulovat. Hodinky jsou to skutečně krásné. Na strojek bych se díval celý den. Nejvíce mě ale dostaly fotky na ruce. Na ruce jsou ještě hezčí a rozměr je perfektní!

GRATULACE!!!

Odesláno

Servis bude zřejmě připadat v úvahu až někdy po garanci a v tom případě je dej klidně mechanovi. Po té co mě spravil hodinky s repeticí tak mu svěřím cokoliv.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...