financ Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 ..mladých kolik chceš..!! To je grupááááč :-) Seřídit čas, dodat pěkný pozadí a šup s tím do kalendáře :-)
bedja Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 To je grupááááč :-) Seřídit čas, dodat pěkný pozadí a šup s tím do kalendáře :-) ..no to se mě nechtělo..no..
robo Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Tak to je fakt maso a tá fotka do kalendára nie je vôbec zlý nápad.
bedja Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 (upraveno) Tak to je fakt maso a tá fotka do kalendára nie je vôbec zlý nápad. ..ale to sna neéé.. to jsou i lepší fotky.. ..ale fotí ten samsung dobře..na to že to je telefon..ale už ho používám jen jako tabletofoťák.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2012 uživatelem bedja
robo Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 No jasné, že je na fotenie, hádam by si s ním nechcel volať.
bedja Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Svenda Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 (upraveno) bedja: Vemes rodinku v utery? Upraveno 10. března 2012 uživatelem Petr Svenda
bedja Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 V úterý přijedou Hujerovi :-) ..ale babičku asi nevemu..má v tu dobu nějaké modlení či co..tak první odpadlík..
financ Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Financ, berem sit, jo? To snad nebude potřeba. Náhodou jsem kliknul na první příspěvek v tomhle vlákně - 26. červenec 2011. S takovým vývojem bych se bál jezdit kolem Kroměříže (pro méně znalé - je tam psychiatrická léčebna). On už si ho někdo odchytne :-)
bedja Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 To snad nebude potřeba. Náhodou jsem kliknul na první příspěvek v tomhle vlákně - 26. červenec 2011. S takovým vývojem bych se bál jezdit kolem Kroměříže (pro méně znalé - je tam psychiatrická léčebna). On už si ho někdo odchytne :-) ..proto jezdím do Brna přes Ostravu..
Petr Svenda Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Klidne jezdi pres Kromcl, mam tam spoluzacku, domluvil bych ti spesl peci
bedja Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Klidne jezdi pres Kromcl, mam tam spoluzacku, domluvil bych ti spesl peci ..to zní dobře..
hejdik Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Jo,když si člověk splní sen,tak je to paráda,zvlášť když je to s takovými hodinkami,o který ch si já zatím nechávám jenom zdát.Jednou snad...
bedja Odesláno 1. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 ..jedno nedělní foto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 ..jedno nedělní foto.. Už to přestávám stíhat. To už je máš pošesté?
bedja Odesláno 1. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 ..já už taky ani nevím..ale toto sou ty prapůvodní..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se