Kristian.nov Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 I když se k nim dodává fešnej leteckej řemen, chtěl jsem je trošku zcivilnit pro běžné nošení. Zřejmě mi někdo napíše, že jsem tím zabil podstatu a koule těch hodinek, ale mě se na tomhle řemenu prostě líbí víc.
svijanskymaz Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Mas pravdu,vyzeraju na tom remeni hrozne...
Americkej Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Chápu, máš je nový a chceš si hrát...časem se vrátíš k nejtům, z těchhle oblekovky neuděláš :-)
fcmasakr Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 A já si je zrovna v této podobě k obleku představit dovedu. Za mě palec nahoru.
Klabrdon Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 A mě tam ty nejty prostě chyběj:-) Mám to ale zkreslený každodením pohledem na svoje zápěstí(mám je na origo řemenu)
zrno Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 nejty muší bejt :-) pilotky bez nejtů nejsou pilotky ...
Návštěvník Tada Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 K obleku to jde jen s rozepnutejma manžetama u košile...
shag Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 V 2. 8. 2011 v 19:28, 'zrno' napsal: nejty muší bejt :-) pilotky bez nejtů nejsou pilotky ... Aale prd...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 (upraveno) Ale no tak, tohle je chrono na bázi B-Uhr, to samo o sobě nemá historickou předlohu, takže naopak: nejty z toho pilotky nedělaly. Za mě dobrý. Edit, slušná shoda času i názoru v postu přede i za mnou. Upraveno 2. srpna 2011 uživatelem bandicoot
baza Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 (upraveno) Podle mého ty nejty být u pilotek nemusí... Edit: SHAG o minutu rychlejší :-) Upraveno 2. srpna 2011 uživatelem baza
Kristian.nov Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 K obleku jsem je rozhodně nezamýšlel, jen je udělat trošku nenápadnější a univerzálnější a to se, alespoň z mého pohledu, povedlo. A že tím poněkud ztrácí kouzlo pilotek, o tom se nepřu. Mimochodem, ten řemen je taktéž ze série "Pilot" Ty IWC jsou důkazem, že nejsem v podobných myšlenkách osamocen:-)
mmako Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Za mě palec nahoru, proč se držet zajetých kolejí. Jenom mi nesedí vzor té kůže, ale to bude tím, že mám moc v oku krokouše. Ta fotka IWC, kterou má v reakci shaq, víceméně ukazuje, na co jsem navyklý - černá buď krokodýl, nebo hladká nýtovaná na pilotkách (nebo dodrbaná na Panerai :-). Hnědá klidně hladká jen tak, když krokouš, tak na hodinkách musí být alespoň kousek zlata :-)
enGiN Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Mně osobně se líbí takto víc než na origo nýtech
leon Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Já si myslím,že na tomto řemenu vypadají velice slušně a ten účel zcivilnění ti vyšel perfektně.
Speedster Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 V 3. 8. 2011 v 7:04, 'leon' napsal: Já si myslím,že na tomto řemenu vypadají velice slušně a ten účel zcivilnění ti vyšel perfektně. ono je to možná tím že tady patřím k těm mladším, ale mě se to líbí, možná i více než origo, ja nýty zas tak moc nemusím
synek Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) I bez nýtů jsou super. Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem synek
bandicoot Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 V 3. 8. 2011 v 9:58, 'Speedster' napsal: ono je to možná tím že tady patřím k těm mladším ... nýty zas tak moc nemusím To víš, zatímco my starší si vzpomeneme na nálet na Londýn a na onýtované B-Uhr kamarádů v kabině. Takhle jsi to myslel? :D
koveras Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Bez nýtov sa to dá, ale tiež mi nejak nesedí ten vzor na remienku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se