Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě se to líbí, ale máš pravdu, že původní náramek ani ne tak oyster, spíš bych řekl plochý president, má něco do sebe. Ale má jeden problém, novej vypadá blbě, nejlíp vypadá tak po deseti letech nošení, když už se všechny styčný plochy článků vevnitř obrousily navzájem do kulata a mezery mezi články se o půlku zvětšily, pak už to netrhá chlupy vůbec a to pohodlí je něco extra. Navíc se pomalu sjednocuje povrch s hodinkama - brus pomalu mizí. Mám tady takový zbytky musím se podívat, jestli bych z toho nepokládal celej i za cenu že u spony by byly novější články. Pár článků už jsem totiž někomu z fóra poslal. 

Už jsem tu někdy posílal fotku, tyhle původní typy náramků byly super, byly asi o polovičku tenčí než ty poslední skládané, jaký je napřiklad na SNK357 které mají už místo klasických pětkovych 19 mm už jenom 18. A taky tahle tlustá skládaná 18ka je ten největší trhač chlupů. A vypadá fakt lacině, zatímco ty tenoučký starý 19ky vypadají dobově a stylově. 

Jako nesouhlasím, že rýže nefunguje, koneckonců jsou to retro sportovní hodinky, takový skoro potápky 🤣, tak proč ne, ale ten původní funguje taky a čím je starší, tím je hezčí. 

Ale co, já vám to tady dám ještě jednou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Vpravo dole SNK357, zbytek SNXS, další pětky rok 98 a pak Orient ze 70ek.

Chtěl jsem vám vyfotit ještě ten vytahanej z SNXS, ale asi jsem ho poslal celej.

Mimochodem podle mě na těch SNK357 posrali i to vybraní na korunku.

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No a už je trochu vytahanej a oleštěnej? Mě by zajímalo jak dlouho to trvá. Táta to zvládl asi za 2 roky, ale jeho stylem nošení byly pětky na odpis za tři. Ještě rychlejší to měly digitálky Prim. Ty dostaly první týden hákama od jeřábu na sklo. No ty pětky musely dostávat, když za dva roky nebylo vidět skrz hardlex. 😁

Odesláno

Já jsem takovej chudák. Je jasný, že si dneska vezmu klasický pětky, ale jak se mám rozhodnout který?

Oboje jsou dokonalý, oboje seděj na ruce úplně stejně dokonale (SNXS maj nízký plný dýnko)

Mám to. SNXS potřebujou onosit a vytahat tah.

• Like 1
  • Haha 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Jen taková myšlenka po ránu na záchodě 😁:  kolik aktuálních modelů Seiko 5 se vejde do 40mm? Přemýšlím a kromě nějakejch reinterpretačních limitek které jsou ještě na krámech (myslím, že Kamen Rider se tak dobře neprodával jako LE 55 a Gene Kranz, který byly hned pryč) tak asi jenom ty nové SNXS style a 40mm fieldy, který jsou na hraně.

Když uvážím, že dřív se tam vešly všechny kromě v poslední dekádě 42mm fieldů a kdysi dávno chronografů, které se s pětkou prodávaly jenom v Japonsku a ve zbytku světa bez pětky a uvědomím si trend poslední doby hodinky zmenšovat z přerostlých zpět do normálních až menších rozměrů, tak mi z toho vychází že Seiko bylo poslední dobou s pětkama úplně mimo. Tak snad jsou ty nové SNXS první vlaštovka a bude líp. 

Odesláno
Tohle jsou fakt výborné pětky 
20260119_102827.thumb.jpg.b833de44615cb433710a07be0e3e085f.jpg

Mám problém s tím, že nevím jestli bílé nebo černé. V listopadu jsem objednal od borce z Francie ty bílé, ale on mi pak obchod zrušil. Dacan.
Tak užívej.
  • Díky 1
Odesláno (upraveno)
před 13 minutami, AndyAaron napsal:

Mám problém s tím, že nevím jestli bílé nebo černé. V listopadu jsem objednal od borce z Francie ty bílé, ale on mi pak obchod zrušil. Dacan.
Tak užívej.

"bílý" jsou ty správný, to je jasný, ale černý jsou určitě praktičtější, hlavně s ohledem na čitelnost, kontrast lesklého číselníku, ruček a indexů je fajn  

povedená limitka 

Upraveno uživatelem špelda66

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...