Svatoslav Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Svatoslav:husty foto, ty woe ja bych se Te bal normalne.1). moderni nuz2). banderovsej zapalovac3). hodinky Orient, pro teroristy Jeste vse na bambusu nůž je moderní, ale vychází z japonského meče, zapalovač je Constantine rezpektivě japonská kopie podle stejnojmenného filmu. Zavírací nože jsou mým dlouholetým koníčkem, mám jich o hodně víc než hodinek. Některé by respekt asi budily. S hodinkami máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Svatoslav: kurnik, fakt super fotka i obsah. Sliny mi tečou ještě teď Já dneska takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Svatoslav: kurnik, fakt super fotka i obsah. Sliny mi tečou ještě teď Já dneska takto: IMG_20170714_064634.jpgRicchie, děkuji. Máš krásné hodinky fotka je hezká a vtipná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Svatoslav: Děkuji, od tebe to potěší. Byla to rychlovka mobilem, takže by to šlo ještě poladit :-) Na těch hodinkách mě fakt bere ta modrá (mám je teprve chvíli od jednoho místního člena), a někdy si je beru i do postele :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Ricchie, koukám, že jsme na tom všichni podobně. Včera mi přišla Seika, šla jsem s nimi dokonce spát a pak je sundávala potmě, protože mě tlačily . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Tak ještě jednu pro tana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Dobra! Diky, ten svetlej cifr nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Jako bych pana Josefa Sudka slyšel, o co se to snažíš chlapče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 A nerika, jsi na dobre ceste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Jen trochu se mu přiblížit, tak na tu cestu bych potřeboval ještě jeden život, ale jak se říká. Fata viam invenient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Kde jsou moje blatníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Kde jsou blatniky nevim, ale fotka je bozi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Děkuji tano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 dnes Bambi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Já si nedávno udělal radost Orienty s GMT, 200 metrů. Nosím je pořád, nějak se jich nemůžu nabažit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Já si nedávno udělal radost Orienty s GMT, 200 metrů. Nosím je pořád, nějak se jich nemůžu nabažitJsou hezké, Orientky se dokážou vetřít. Já má asi 18tery hodinky, myslím a poslední dobou nosím stále Raye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Orient za každého počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Svatoslav: Budu se opakovat, ale "Orient za každého počasí" je super. Já jsem dnes Orientu nevěrný, takže raději bez fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Svetovy kalendar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Na dřevě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se