Jump to content

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Orient s věčným kalendářem byly moje první lepší hodinky ještě hluboko za minulého režimu. Měl jsem je asi 8 let a po celou tu dobu šlapaly na jedničku.

Dnes jedny z mých hodinek jsou také Orienty, ale ty první byly holt první.

Od Orientu nejraději nosím jediné Orienty, které mám a jsem kdy měl a to Orient Black Mako.

Slouží mi dobře jako hodinky do prostředí, kde hodinkám hrozí potenciální šrám nebo že o ně přijdu.

Zároveň vypadají slušně a velmi slušně mi i jdou. Jsem hodně spokojen a pro účel, na který je mám, mi přijdou ideální.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Tož přidám svoje oranžády. Vytlačily všechny ostatní hodinky, takže už rok a 4 měsíce je mám denně na ruce. 15 měsíců jsem je udržel bez zastávky. Luxusní přesnost a zpracování. Jsou to moje první hodinky a byly to nejlépe utracené peníze. Ještě teď po takové době zbožňuji ten záchvěv rotoru když je vezmu do ruky a zacvaknu "motýla" na ruku.....

post-13539-037981400 1330640771.jpg

post-13539-037981400 1330640771.jpg

Tyhle už mám 15 let a zpočátku hodně a teď občas si je beru do práce - pořád nevypadají tak špatně a šlapou skvěle

post-5320-016587000 1329053298.jpg

Jéj, SK Crystal. Kúpil som si ich v polovici 80-tych rokov pri nástupe do práce na ČSD. Práve sa mi vrátili zo servisu, premazanie,oprava prestavovania dňa v týždni, nové sklo, tesnenie a po cca týždni presnosť +3 sekundy. Skvelé hodinky a za celú tú dobu vyše 25 rokov boli len trikrát v servise na premazanie.