Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

získal som krásnu klasiku, ORIENT deep MAKO Automatic CEM65004BV.

Vie niekto z ctených členov, či pri tomto modeli existuje aj priehľadné dno? A ak áno, dá sa zozhnať samostatne?

Ďakujem

Čelovský

Odesláno

Taky bych to tak viděl.

Z té krásné klasiky uděláš komediantskorákosnickej hybrid. Já mám rád když zůstane všechno tak jak to páni návrháři navrhli a vyrobili.

Odesláno

Jen pár detailů: Maka nemají diver´s 200m, ale jen obyčejných 200m. Takže zas takový sešup dolů to není ve vodotěsnosti a hlavně 100m absolutně stačí na všechno,co jsem s hodinkama dělal. Ano když se pudu potápět s lahvema, nevemu si hodinky se 100m WR.

No a co se týče designu, tak to většinou bývá tak, že návrhář něco vymyslí, vyšperkuje atd. a pak přijde ekonomické oddělení a začne škrtat, takže ono z toho původního návrhu stejně částečně sejde. No a to,jaké dýnko mají hodinky stejně na ruce nikdo neuvidí a taky průhled na strojek je dobrý, když se s hodinkama něco stane. Člověk často vidí co se stalo(vlastní zkušenost).

Odesláno

souhlasím s tím, co napsal ggrand.

S hodinkama se stejně nejspíš nebudeš potápět a navíc je občas zábava pozorovat strojek. Ješn je fakt, že tento kalibr není žádný krasavec...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...