Dave Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Zdarec,mám dotaz na majitele Jaeger LeCoultre příp. ostatní, kteří s tím mají zkušenosti.. Jak vypadá originál záruční list, který dostanu v obchodě při koupi hodinek? Mám možnost koupit hodinky JLC z Nemecka, ale ne nový, nicméně v záruce a na jeho fotce je taková bílá jakoby knížečka nebo přeložený list formátu cca A6. Neměla by k tomu být jeětě taková ta plastová karta jako kreditka? (alespoň u Tag Heuer jsem ji měl..)
bandicoot Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Já u JLC plastovou kartu neměl. Jen nějakou nažloutlou kartičku, cca A6 napůl, ručně vypsanou - model, číslo, datum koupě a razítko AD.Pokud se teda dobře pamatuju.
Jay Doll Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Je to takovej přeloženej kus papíru. Škoda že ho nemám po ruce, vyfotil bych ti to. Ale plastovou kartičku k tomu myslím nedávají
sery.vlk Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 JLC nepoužívá plastové kartičky. Na "Warranty Certificate" (papírová cca A6) bys měl mít samolepku s referenčním číslem, s výrobním číslem hodinek a se jménem prodejce. Pak razítko tohoto prodejce a případně datum.Tento systém JLC používá cca poslední tři roky.Předchozí systém byl jednodušší, jen ruční vyplňování. Když mi pošleš svůj e-mail, pošlu Ti scan.
Andrew Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 V 11. 8. 2011 v 19:11, 'sery.vlk' napsal: JLC nepoužívá plastové kartičky. Na "Warranty Certificate" (papírová cca A6) bys měl mít samolepku s referenčním číslem, s výrobním číslem hodinek a se jménem prodejce. Pak razítko tohoto prodejce a případně datum. Tento systém JLC používá cca poslední tři roky. Předchozí systém byl jednodušší, jen ruční vyplňování. Když mi pošleš svůj e-mail, pošlu Ti scan. Jinak u mě také bez karty - hodinky z roku 2007
Jumbo Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Je to tak, jenom papír. JLC asi šetří životní prostředí, takže bez plastu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se