casiotron Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Tak kdopak ulovil? http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=6698617555 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Tak kdopak ulovil? http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=6698617555Toto mi sakramentsky čosi pripomína, ale už si asi po toľkých rokoch ani nespomeniem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Jsou to velmi převelice zajímavé hodinky z roku asi 1981. Já je mám pod značkou LEVIS. Dá se zde naprogramovat melodie do délky dvaceti not, kdy na notové stupnici se nastaví výška tónu a na velké notě vpravo zase jeho délka. Výška tónu lze nastavit ve dvou oktávách. Je to naprosto bezkonkurenční vychytávka, když něco takového neměl nikdo, ani Casio, natož Seiko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Jsou to velmi převelice zajímavé hodinky z roku asi 1981. Já je mám pod značkou LEVIS. Dá se zde naprogramovat melodie do délky dvaceti not, kdy na notové stupnici se nastaví výška tónu a na velké notě vpravo zase jeho délka. Výška tónu lze nastavit ve dvou oktávách. Je to naprosto bezkonkurenční vychytávka, když něco takového neměl nikdo, ani Casio, natož Seiko.Niečo podobné sa dalo, asi 15 rokov dozadu, kúpiť vo vietnamskom obchode, a stálo to 150 Sk bývalých, kamarát to mal, ale potom mu z toho šiblo, a rozbil to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 A už jsou v čoudu.. A dopr...!!! Tohle mi uteklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 To bych chtěl vidět. A ještě za 150 korun.... Tak 7 melody Montana možná. Niečo podobné sa dalo, asi 15 rokov dozadu, kúpiť vo vietnamskom obchode, a stálo to 150 Sk bývalých, kamarát to mal, ale potom mu z toho šiblo, a rozbil to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Dělaly se ve více variantách (značkách). Mě se nejvíc líbí ty Odyssey s tlačítky pod displejem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2017 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jo jo, to je nádhera. Moje první hodnotnější digi kdysi ve sbírce. V roce 1986 jsem je dostal jako nefunkční k vánocům. I na ebay se objeví jen jednou za čas. A zvláštní je, že přestože na sklíčku je na pravém dolním tlačítku nápis L/RESET, tak aspoň ty moje nemají LAP, tedy mezičas. Když při běhu stopek zmáčknu tuto tlačítko, tak se stopky hned vynulují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Měl jsem ty Timetrony v ruce a koukal na ně u prodejce. (byl jsem u něj převzít ty Le Cel solary) Ale nějak jsem se nepřinutil k dražebnímu spurtu. Teď si myslím, že jsem asi měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Bazárek na praze 4. Bližší info třeba přes SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Pobavila forma inzerátu a podotknutí, že "jen jsou trošku poškrábané" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 nic co by nešlo rozleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 chvilka s pastou na displeje a jsou novější než nové a zbytek se poddá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Legendy DW 6600 za pět kil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 CASIO G-SHOCK DW 6600.http://aukro.cz/casio-g-shock-dw-6600-i6741046732.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 To se to nemohlo ukázat o pár dní dřív? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Nicméně děkuji a taky zakoupeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 To jsou ty s Sbazaru? Chtěl jsem po něm detailnější fotky skla, protože na mých jsou vrypy. Zdlouhavá komunikace, pak že je vyfotí. Den bez odezvy a pak že je posílá jinému zájemci. Jinak jsem je někde viděl v dobré kondici za 1500,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Dnes nuda, tak jsem projížděl polské Aukro, no mají tam zajímavé kousky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 To jsou ty s Sbazaru? Chtěl jsem po něm detailnější fotky skla, protože na mých jsou vrypy. Zdlouhavá komunikace, pak že je vyfotí. Den bez odezvy a pak že je posílá jinému zájemci. Jinak jsem je někde viděl v dobré kondici za 1500,-.Ne já je mám z ebaye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se