t2 Odesláno 26. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 V Alze DW 5750 za 1879kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Fullgoldy za 12 na bazosi https://ostatni.bazos.cz/inzerat/151901006/omega-speedmaster-1620.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Tak po "dědovy" za dvanáctku s asi neoriginálním levým tlačítkem je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Tak to netusim, jestli je to moc nebo malo. Treba pro nekoho akorat. Jen me ta nabidka zaujala. V cesky inzerci jich asi moc nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Stat tak 3tis,jdu do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 (upraveno) Občas se ukážou v zapadlých hodinářstvích i takovéto poklady: Kdyby měl někdo zájem napište mi SZ a pošlu info kde se obchůdek nachází. Kdyby ty EDBčka měli kovový tah, tak bych je vzal hned sám. Upraveno 16. května 2022 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Vynalezavost jim musim nechat, a na zasmani dobry... -no vyvazet bych to zakazal. Casio Casiotron S-18 + CITIZEN 50-1328 QUARTZ CRYSTRON =========================================== No a neco trochu serioz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 By mě zajímalo, co je toto? V životě jsem to neviděl a nedávno se mi to dostalo do ruky. Narozdíl od prodávajícího zde na Aukru je mám v podstatě nové, ale chybí jim šlaufka na pásku. Mají pouze měření pulsu a stopky. Mají i zvuk, ale budík ne. A na netu jsem našel, že je k tomu potřeba snímač na prst, který se zapojuje přes jack jako sluchátka (foto 2). Je to Made in Japan, ale opravdu obrovské. https://aukro.cz/nezkousene-retro-hodinky-stav-na-foto-prodej-bezzaruky-7019193486 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 ....a on tam tu nabídku někdo dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Tak to je masakr. To byla "zlatá" verze? Já je kdysi měl a prodal taky na eBay, ale ne takhle pěkný, samozřejmě. Ale i ty moje byly OK, jen klávesnice klasicky neoriginál a nějaký ten bleeding. Prodal jsem je tenkrát asi za 6 litrů (Kč) a myslel si, kdo ví, kolik jsem nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 (upraveno) Byla to zlatá verze, bez bleedingu a s novou, pouze natištěnou, klávesnicí. Upraveno 10. listopadu 2022 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Dnes jsem šel kolem Koskomu, tak jsem nakoukl. Mají tuhle variantu A1000, kterou jsem v Čechách vůbec nečekal. Nepůsobí tak žensky jako norm. verze. Ale ta cena...jestli není lepší přihodit cca 13 stovek a vzít GW5000U A taky tam mají limitku Super Mario bros: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 To (A1000) asi dali na stojánek s cenovkou k nějakým jiným... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Nedali, je to nějaká limitka i jinde jsou ceny podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 (upraveno) Jako reklamní hodinky nějakýho fešnšopu, za cenu tak max o řád níž https://www.rag-bone.com Ale když maj třeba kulicha za 4200, proč ne Upraveno 10. prosince 2022 uživatelem digitalnick Doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Huuustýýý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Kdo by potreboval stejne jako @t2 FKT-100 prvni radiovky od Casio tak zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 (upraveno) error Upraveno 27. července 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Našel jsem na netu nabídku na tyto hodinky (cena dohodou, takže ani nevím, na kolik si je dotyčný cení). Ale nemohu k nim nikde nic najít. Neznáte je někdo? Předem díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 No já je znám. Mám je i ve sbírce. Ale pod značkou Monditime. Mají hromadu funkcí. Teď přesně ani nevím co. Jsem teď na dovolené, tak se nemůžu podívat. Ale vím, že kromě kalkulačky je tam i hra a pak nějaký paměti. Myslím že na platební kartu a 5 pamětí na výdaje. Jsou to zajímavé hodinky a objevuj se jen zřídka. Jestli bude cena přiměřená tak do nich určitě běž. Kromě mé fotky dávám i foto z katalogu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se