Přejít na obsah

co je kde ke koupi

t2

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Tuším že klasická 9-18

Příští neděli jedeme s rodinkou na vánoční nákupy do Prahy, tak se tam stavím, měli by mít snad na adventní neděli otevřeno..teď ještě vybrat model..doufám, že mi tam ještě něco necháte  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jedny titanovy Lineage už paní ve Václavské pasáži nemá...  :whistling:  Jo a mají tam starší Oceanusy, sice bez safíru a dýnko je trochu poškrábané od stojánku, ale vypadají jinak docela dobře. Hned vedle celkem pěkny Edifice, ty jsem si taky prohlížel, ale byly strašně těžky na ruce, na to, že to není nijak extra velkej průměr, tak jsem je nakonec nekoupil. Ty masivní "potápky" na tahu už tam myslím nejsou. Celkem pěkné jsou ty analogy s oranžovým cifrem, o těch jsem přemýšlel.

Upraveno uživatelem paia
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak jedny titanovy Lineage už paní ve Václavské pasáži nemá...  :whistling:  Jo a mají tam starší Oceanusy, sice bez safíru a dýnko je trochu poškrábané od stojánku, ale vypadají jinak docela dobře. Hned vedle celkem pěkny Edifice, ty jsem si taky prohlížel, ale byly strašně těžky na ruce, na to, že to není nijak extra velkej průměr, tak jsem je nakonec nekoupil. Ty masivní "potápky" na tahu už tam myslím nejsou. Celkem pěkné jsou ty analogy s oranžovým cifrem, o těch jsem přemýšlel.

Ježiš díky, já už skoro zapomněl že se tam mám zajít podívat :)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Nadhera, ale ta cena, ta cena. Jen se chci zeptat, jak mam cist ty dva displeje? Na hornim datum 21. kvetna a dole cas vcetne desetin sekundy? Nebo to jsou stopky? Vi to nekdo?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...