casiotron Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Ty wogo, proč to tak brutálně zlevnili? Většina typů jsou pořád aktuální na trhu. A to už jsou určitě pod nákupkou, tak docela prodělají, ne? Nebo to tam zavírají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Teda tam bych si určitě vybral, uvažuji, že se tam snad vypravím. ...jak je tam otevírací doba? Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 NE! tam jet nemůžu, neodnesl bych si pouze jedny a peníze si netisknu :-), takže cestu směr tato prodejna RUŠÍÍÍÍÍM :-) :-(kdo co si tam už koupil? dejte pls fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Tu chlapík predáva legendárne CASIA za smiešnu sumu http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/44074063/hodinky-CASIO-PRT-40.php Ty bych za tuto cenu určitě bral, ale zkoušel jsem volat na to číslo a nejde to a jiným způsobem odpovědět (např. na mail) taky nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Taky bych si vybral .................a ne jenjedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Chjo, tam bych dokázal nechat celou výplatu, jedny hezčí a výhodnější než druhé :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 A mně se zrovna dneska zdálo, jak si v Koscomu kupuju nová Géčka. že by nějaké znamení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Tuším že klasická 9-18 Příští neděli jedeme s rodinkou na vánoční nákupy do Prahy, tak se tam stavím, měli by mít snad na adventní neděli otevřeno..teď ještě vybrat model..doufám, že mi tam ještě něco necháte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Sakra, sakra... myslím, že cesta na Karlák mě nemine, nutně potřebuju ještě jedny hodinky... nebo dvoje... ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) Tak jedny titanovy Lineage už paní ve Václavské pasáži nemá... Jo a mají tam starší Oceanusy, sice bez safíru a dýnko je trochu poškrábané od stojánku, ale vypadají jinak docela dobře. Hned vedle celkem pěkny Edifice, ty jsem si taky prohlížel, ale byly strašně těžky na ruce, na to, že to není nijak extra velkej průměr, tak jsem je nakonec nekoupil. Ty masivní "potápky" na tahu už tam myslím nejsou. Celkem pěkné jsou ty analogy s oranžovým cifrem, o těch jsem přemýšlel. Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem paia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Tady odkaz1 se celkem zašitě draží Suunto Elementum Aqua, kdybych se potápěl, hned bych je za tu cenu bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tector Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Tak jedny titanovy Lineage už paní ve Václavské pasáži nemá... Jo a mají tam starší Oceanusy, sice bez safíru a dýnko je trochu poškrábané od stojánku, ale vypadají jinak docela dobře. Hned vedle celkem pěkny Edifice, ty jsem si taky prohlížel, ale byly strašně těžky na ruce, na to, že to není nijak extra velkej průměr, tak jsem je nakonec nekoupil. Ty masivní "potápky" na tahu už tam myslím nejsou. Celkem pěkné jsou ty analogy s oranžovým cifrem, o těch jsem přemýšlel. Ježiš díky, já už skoro zapomněl že se tam mám zajít podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Kde to tam je na Karláku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Beru to pozitivně, naštěstí nejsem z Prahy, takže ušetřím, protože je tam něco, co jsem trochu hledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Kde to tam je na Karláku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Digi za 127996 kč. I když jsou to moooc pěkný hujerky tak nevím nevím. A potají pláču do polštáře páč je moc chci. http://www.ebay.com/itm/1978-Heuer-Chronosplit-LED-LCD-digital-watch-w-Box-Manual-UNWORN-super-rare/191471521993?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3D5c408ad1d22f407a9e945d92f5bda743%26pid%3D100005%26prg%3D20131003132420%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D191470486645&rt=nca mají toho víc.... Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Nadhera, ale ta cena, ta cena. Jen se chci zeptat, jak mam cist ty dva displeje? Na hornim datum 21. kvetna a dole cas vcetne desetin sekundy? Nebo to jsou stopky? Vi to nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Na lcd je čas. Na led jsou stopky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Ok Martine, diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Já blbec mohl mít v roce 1996 ten novější typ Chronosplit LCD, tedy se dvěma LCD displeji, myslím za 380 DM a nevzal jsem to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se