Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny chronomáky. Strašně se mi líbí tyhle hodinky, ale co jsem se díval, tak se u nás neprodávají. Tak bych se chtěl zeptat, kde by se daly v zahraničí nejlépe koupit. S tímto nákupem, ale nemám žádnou zkušenost, tak bych chtěl vědět co taková koupě obnáší a hlavně jestli někdo neví o kolik se přibližně zvedne cena hodinek(clo+daň). Asi bych upřednostňoval v označení "J", aby byla výroba z Japonska. Děkuji za každou informaci

Odesláno
  V 13. 8. 2011 v 8:24, 'Dřevák' napsal:

Tak ty bych nekupoval, tahat na ruce 169 kg asi nic moc :smile_anim:

Jojo, samec má na těch stránkách překlepů jak máku :goof:
Odesláno
  V 13. 8. 2011 v 8:05, 'T1000' napsal:

Čau, pokud máš na mysli TYHLE, tak se u nás prodávají - viz odkaz. S označním J musíš zkusit třeba e-bay, 21 jewels , atd...

Jj to jsou přesně ony, sem nevěděl, že se dají u nás koupit, mnó ale nevím prej ty z Japonska mají lepší zpracování a kvalitu. To jsem se dočetl tady na fóru, ale nevím co je na tom pravdy.

Odesláno (upraveno)
  V 13. 8. 2011 v 11:16, 'kratas' napsal:

Jj to jsou přesně ony, sem nevěděl, že se dají u nás koupit, mnó ale nevím prej ty z Japonska mají lepší zpracování a kvalitu. To jsem se dočetl tady na fóru, ale nevím co je na tom pravdy.

Netusim jestli jsou ty z Japonska lepe zpracovane ale ty s K nejsou vubec spatne, mel jsem je a byly supr KOUKNI SEM jinac daji se koupit bezne na ebay, co se tyce cla a dph tak si pripocti 20% a mas to, vleze se to do castky bez cla. Pocitej ze tak litr usetris kdyz je koupis na ebay (proti cesku). Ty modre vypadaji na prvni pohled ze jsou cerne (foto s revolverem je barevne vystihuje asi nejlepe) u tech 211 by jsem se bal ze za chvili omrzi ty zluty rucky.

Upraveno uživatelem tyfo
Odesláno

Zdravím,

mám Atlasy na běžné nošení a jsou super!Je to kus pořádného železa a vydrží i občasnou nehodu-naposledy sem je nechtěně použil na oklepání omítky Posted Image

R.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...