kratas Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Zdravím všechny chronomáky. Strašně se mi líbí tyhle hodinky, ale co jsem se díval, tak se u nás neprodávají. Tak bych se chtěl zeptat, kde by se daly v zahraničí nejlépe koupit. S tímto nákupem, ale nemám žádnou zkušenost, tak bych chtěl vědět co taková koupě obnáší a hlavně jestli někdo neví o kolik se přibližně zvedne cena hodinek(clo+daň). Asi bych upřednostňoval v označení "J", aby byla výroba z Japonska. Děkuji za každou informaci
T1000 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Čau, pokud máš na mysli TYHLE, tak se u nás prodávají - viz odkaz. S označním J musíš zkusit třeba e-bay, 21 jewels , atd...
Dřevák Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Tak ty bych nekupoval, tahat na ruce 169 kg asi nic moc
T1000 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 V 13. 8. 2011 v 8:24, 'Dřevák' napsal: Tak ty bych nekupoval, tahat na ruce 169 kg asi nic moc Jojo, samec má na těch stránkách překlepů jak máku
kratas Odesláno 13. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 V 13. 8. 2011 v 8:05, 'T1000' napsal: Čau, pokud máš na mysli TYHLE, tak se u nás prodávají - viz odkaz. S označním J musíš zkusit třeba e-bay, 21 jewels , atd... Jj to jsou přesně ony, sem nevěděl, že se dají u nás koupit, mnó ale nevím prej ty z Japonska mají lepší zpracování a kvalitu. To jsem se dočetl tady na fóru, ale nevím co je na tom pravdy.
tyfo Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 (upraveno) V 13. 8. 2011 v 11:16, 'kratas' napsal: Jj to jsou přesně ony, sem nevěděl, že se dají u nás koupit, mnó ale nevím prej ty z Japonska mají lepší zpracování a kvalitu. To jsem se dočetl tady na fóru, ale nevím co je na tom pravdy. Netusim jestli jsou ty z Japonska lepe zpracovane ale ty s K nejsou vubec spatne, mel jsem je a byly supr KOUKNI SEM jinac daji se koupit bezne na ebay, co se tyce cla a dph tak si pripocti 20% a mas to, vleze se to do castky bez cla. Pocitej ze tak litr usetris kdyz je koupis na ebay (proti cesku). Ty modre vypadaji na prvni pohled ze jsou cerne (foto s revolverem je barevne vystihuje asi nejlepe) u tech 211 by jsem se bal ze za chvili omrzi ty zluty rucky. Upraveno 13. srpna 2011 uživatelem tyfo
Čumil Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Zdravím, mám Atlasy na běžné nošení a jsou super!Je to kus pořádného železa a vydrží i občasnou nehodu-naposledy sem je nechtěně použil na oklepání omítky R.
pevo Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 kratas: mám je na prodej, poslal jsem ti SZ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se