Kazaam Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 nové 75 000? Krásná cena sakra, copak je to za obchod?...já je tak moc chci
marty87 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 řekl bych, že tento http://www.goldeligius.cz/
bedja Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 ..ale ceny už jsou dneska jinde..zdražovalo se..pult něco kolem 90ti tisíc..včera jsem tam byl..
Kazaam Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 a jakej je důvod zdražování? nechtěj, aby někdo kupoval jejich hodiny? :-))
premek798 Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 nechapu ze nekomu vadi automaty ze se zastavi kdyz je nenosi.. a co se jako deje ? se zase rozjedou kdyz je dam na ruku a akorat nastavim cas a datum.. to trva asi 10sek... to nekomu vadi? manualy musis natahnout a jeste je musis nastelovat znovu ...
ddalf Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Gratuluji krasne hodinky B jsou fak super
st1g Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 závist ... gratuluji ke krásným hodinkám
rastike Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 pred casom kupil colty a myslel som ze pri nich vydrzim,ale tieto breitlingy su krasne po novom roku chcem ist do tychto
MaxT Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Dnes jsem zakoupil SOH Chrono, černé na meshi a musím říct, že jsem velmi nepříjemně zaskočen ze super ostrých hran u nožiček, ale zejména ze spony. Něco tak nepohodlného jsem snad na ruce nikdy neměl. Spona řeže a tlačí. No a ten tenký plíšek ze kterého je vyrobena příjemným pocitům nepomáhá. Nevím co s tím.
vrcan Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 nevyskusal si to na mieste? Alebo si to prehliadol kedze nebol asi moc cas to skusat... kua to ma mrzi... :/ snad si zvyknes a mozno zmenis nazor, alebo to hodis na iny remen, aj ked by bola skoda nevyuzit ten krasny mesh. Spona na beckach je casto kritizovana, ja som napriek tomu bol s nou vzdy spokojny. Mesh od beciek som ale este nemal, akurat tahy pro I alebo pro II a vzdy som bol spokojny.
Frantik Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Ty hodinky musi perfektne sednout na ruku, aby nozky byly za hranou, jinak je to problem. Mel jsem je dvakrat a vzdy sedly perfektne. Spona nikdy nedelala problemy, je uzka a neni tak mohutna, aby korespondovala s meshem.
MaxT Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Tak jsem dnes šel do prodejny ve které jsem včera nakupoval. Dali mi novou sponu, která má drobet méně ostré hrany a přehodili pár dílků tahu. Proti tahu a sponě na bondovkách je to sice stále strašně nepohodlné, ale zdá se že si zvyknu. Mimochodem jsem zkoušel kaučuk a tam je spona naopak asi to nej co jsem měl doposud v ruce. Stále váhám, zda li nekoupit.Dokonce mi nabídli výměnu za kaučuk s tím, že rozdíl v ceně bych si vybral ve zboží. Bohužel jsem si vysnil tyto hodinky právě na meshi, díky čemuž alespoň dle mého názoru působí elegantně. Když si přes víkend nezvyknu, holt půjdu do kaučuku.
vrcan Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Ja len zasnem... ozaj ti ponukli, ze vezmu mesh spat na vymenu? Mozem sa len domyslat, co s nim potom urobia, zrejme ho "recykluju" opatovnym predajom, samozrejme bez nalepky "pouzite". V horsom pripade ho este prelestia, preco v horsom? Pri lesteni dochadza k uberaniu kovu, aj ked naoko to vyzera ako nove...
MaxT Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 No, takové drama bych z toho nedelal. Za 1. jsem je koupil jeden den pred 6.h vecer, mel je doma na ruce cca. hodinu a druhy den rano jsem tam byl zpet. Za 2. si myslim, ze na meshi neni co lestit tim mene po hodine Za 3.rekneme ze jsem velmi slusny zakaznik ;-)
Coco112 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 tak to už jo, být slušným zákazníkem se vyplácí.
Nem00 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 kaučuk je viac pohodlný, časom uvíš sám, ale rozumiem prečo chceš ten mesh. za krásu sa trpí
MaxT Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Kaučuk je zcela určitě pohodlnější, mesh je taky v pohodě, ale ta spona je na nic. A protože za krásu trpět nemíním, sháním Panerai Pam 312.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se