Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

nechapu ze nekomu vadi automaty ze se zastavi kdyz je nenosi.. a co se jako deje ? se zase rozjedou kdyz je dam na ruku a akorat nastavim cas a datum.. to trva asi 10sek... to nekomu vadi? manualy musis natahnout a jeste je musis nastelovat znovu ...

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Dnes jsem zakoupil SOH Chrono, černé na meshi a musím říct, že jsem velmi nepříjemně zaskočen ze super ostrých hran u nožiček, ale zejména ze spony. Něco tak nepohodlného jsem snad na ruce nikdy neměl. Spona řeže a tlačí. No a ten tenký plíšek ze kterého je vyrobena příjemným pocitům nepomáhá. Nevím co s tím.

Odesláno

nevyskusal si to na mieste? Alebo si to prehliadol kedze nebol asi moc cas to skusat...

kua to ma mrzi... :/ snad si zvyknes a mozno zmenis nazor, alebo to hodis na iny remen, aj ked by bola skoda nevyuzit ten krasny mesh.

Spona na beckach je casto kritizovana, ja som napriek tomu bol s nou vzdy spokojny. Mesh od beciek som ale este nemal, akurat tahy pro I alebo pro II a vzdy som bol spokojny.

Odesláno

Ty hodinky musi perfektne sednout na ruku, aby nozky byly za hranou, jinak je to problem. Mel jsem je dvakrat a vzdy sedly perfektne. Spona nikdy nedelala problemy, je uzka a neni tak mohutna, aby korespondovala s meshem.

Odesláno

Tak jsem dnes šel do prodejny ve které jsem včera nakupoval. Dali mi novou sponu, která má drobet méně ostré hrany a přehodili pár dílků tahu. Proti tahu a sponě na bondovkách je to sice stále strašně nepohodlné, ale zdá se že si zvyknu. Mimochodem jsem zkoušel kaučuk a tam je spona naopak asi to nej co jsem měl doposud v ruce. Stále váhám, zda li nekoupit.Dokonce mi nabídli výměnu za kaučuk s tím, že rozdíl v ceně bych si vybral ve zboží. Bohužel jsem si vysnil tyto hodinky právě na meshi, díky čemuž alespoň dle mého názoru působí elegantně. Když si přes víkend nezvyknu, holt půjdu do kaučuku.

Odesláno

Ja len zasnem... ozaj ti ponukli, ze vezmu mesh spat na vymenu? Mozem sa len domyslat, co s nim potom urobia, zrejme ho "recykluju" opatovnym predajom, samozrejme bez nalepky "pouzite". V horsom pripade ho este prelestia, preco v horsom? Pri lesteni dochadza k uberaniu kovu, aj ked naoko to vyzera ako nove...

Odesláno

No, takové drama bych z toho nedelal.

Za 1. jsem je koupil jeden den pred 6.h vecer, mel je doma na ruce cca. hodinu a druhy den rano jsem tam byl zpet.

Za 2. si myslim, ze na meshi neni co lestit tim mene po hodine

Za 3.rekneme ze jsem velmi slusny zakaznik ;-)

Odesláno

Kaučuk je zcela určitě pohodlnější, mesh je taky v pohodě, ale ta spona je na nic. A protože za krásu trpět nemíním, sháním Panerai Pam 312. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...