moco Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Nemáte někdo i SOH 42 ? Chci si objednávat SOH ale stále váhám nad rozměry....původně jsem chtěl SOH46, ale po zvážení, že mám zápěstí cca 17,5cm jsem se začal přiklánět k SOH 42. Vyzkoušet si je naživo nemohu, jsem hooodně daleko od hodinářského světa :-) Ale mám možnost je objednat za velmi příjemnou cenu. Hodinky chci nosit každý den, takže nechci, aby byly na ruce nepříjemné a abych nevypadal jako šašek. Jinak měřím 190cm a vážím 95kg :-)
moco Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Jaká je teď vůbec katalogová cena SOH v ČR?
Ghostttt Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 42 nejde videt. Koupil jsem ted prvni automaty 42mm a nevypada to dobre. Zvlast kdyz mas tmavy cifernik a lunetu dost to zmensuje. U soh je 45 uplne normalni rozmer zvlast kdyz mas metrak bych se toho nebal. Orloje se mi nelibi ale 45 mm je bezny rozmer tak akorat. K tomu kolegovi co nerad natahuje. Podivej se na ebay mas tam celou radu natahovacu kde si hodinky odlozis a nastavis si jen pocet obratek a smer a o nic se nestaras. Zadne automaty by nemely stat. Nedela jim to dobre. Ten status nechapu zadne pravidla jsem neporusil
sibirnaya Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 to je jen kolonka status varovani, kdyz si na ni kliknes, tak ti to napise, ze nemas zadna varovani. nicmene ja te varuju, jeste jeden pokus o poruseni pravidel (prodej mimo sekci, nedostatek prispevku a doba registrace na foru) a jdes od valu..
Návštěvník tonytrubka Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 No vida:-)ze to jde.Je to trochu offtopic ale chape nekdo jak muze gumovy reminek vonet cca 10 let?;-)) odpoved je chopard KAUČUK
Ghostttt Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 No kazdy kaucuk ti nevydrzi vonet takovou dobu. Musi to byt genialni smes. Citim v tom snad vanilku, dalsi prisady neodhadnu. Kazdopadne zadna jina guma tak dobre zprwcovana neni.
Ghostttt Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Soh se dalo sehnat za cca 75-80 tis po bezne sleve 15-18%, presne si uz nepamatuju, kdyz mas zname tak i niz. pohlo s tim ted euro, zavolej si do hodinarstvi a zeptej se. Nekdo tu psal daleko vyssi ceny z prahy. Coz je nesmysl je to bezna tuctovka to preplacet.
moco Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Takhle na mě vypadají suunto core (45mm) a myslím, že je to hraniční rozměr. Proto se obávám rozměrů SOH46.
moco Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Když jsem se poprvé připojil na toto fórum tak jsem zrovna kupoval Dugeny Alpha 3 a smál se vláknu, kde řešíte, jak dlouho vám vydřželi hodinky po tom, co jste se připojili k tomuto fóru. Už se nesměju! Po 4 měsících jsem koupil ve Zlínském zlatnictví nové hodinky. Tentokrát Breitlingy. Vybral jsem černou lunetu a stříbrný ciferník, moc jsem jich neviděl...Snad se budou líbit. Včera přišly takže jsem je zatim nesl jen na zkrácení tahu a na ruce sedí skvěle. kolik máš přes zápěstí?
moco Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Takhle na mě vypadají suunto core (45mm) a myslím, že je to hraniční rozměr. Proto se obávám rozměrů SOH46.Při přesnějším měření zápěstí mam obvod 17,9cm a šířku 5,5cm ....takže ty 46ky by až tak strašný nebyly. U SOH46 mam strach z velikosti a u SOH42 zase mam obavu aby mě nožičky netlačily.A SOH38 už je málo.Co jsem koukal na zahraniční fóra tak tam byly týpci i s 16,5cm zápěstí a říkali, že se SOH46 nosí dobře,že nožičky jsou dobře zahnuté.
skalis Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Proc to samy pises uz do tretiho vlakna?Při přesnějším měření zápěstí mam obvod 17,9cm a šířku 5,5cm ....takže ty 46ky by až tak strašný nebyly. U SOH46 mam strach z velikosti a u SOH42 zase mam obavu aby mě nožičky netlačily.A SOH38 už je málo.Co jsem koukal na zahraniční fóra tak tam byly týpci i s 16,5cm zápěstí a říkali, že se SOH46 nosí dobře,že nožičky jsou dobře zahnuté.
moco Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Proc to samy pises uz do tretiho vlakna?Protoze v nekterych vlaknech se odpovedi nedockam. Celkem specham na odpovedi,at si to jeste hlava prebere. Za 14dni jdu objednavat,tak at mam ciste svedomi ze jsem pro vyber udelal maximum. A omlouvam se jestli to nekomu vadi.
Frantik Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Je dobre se občas spoléhat na vlastní rozum :-)
igor261069 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Co tak zajit do kramu vyzkouset. To jak to kazdemu sedi na zapesti je velice subjektivni pocit. Jinak me ta velikost vyhovuje, zapesti mam cca 18 cm.
moco Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Co tak zajit do kramu vyzkouset. To jak to kazdemu sedi na zapesti je velice subjektivni pocit. Jinak me ta velikost vyhovuje, zapesti mam cca 18 cm.V Afghanistanu moc autorizovanych prodejců není. Proto si tu plácam játra o vhodne velikosti,být v civilizaci,tak zajdu do krámu a mam jasno hned a nemusel bych tady žadonit o zkušenosti ;-) Ale i tak na dalku a za pomoci vás tady se zacínam priklanet k 42mm, uz jsem si prosel "Invicta obdobím",takze ted chci neco nositelnejsiho
Ghostttt Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 To moco:. Kup ty 46, mam podobne zapesti jako ty a jak jsem rikal vypadaji uplne normalne. Mensi prumer si beru jen na sport. A tohoe nejsou sportovni hodinky...Jestli chces poslu ti fota ruznych hodinek a uvidis ze je vetsi rozdil v barve a tvaru lunety nez rozerovem parametru. Ale resis strasnou prkotinu zajdi do kramu dej si to na ruku a uvidis hned:-)
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 moco, kup 46mm, ja mam 17,5cm.. a pockej si, az se tu objevi jety, nema smysl kupovat novy..
Ghostttt Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Tohle je 42, to jsem kupoval bez zkouseni a prijdou mi male. Min jak 45 bych na bezne noseni nebral. Pokud mas rad pocit ze ty hodinky nejak citis na ruce...
moco Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 No,hoši,vy mi dáváte záhul :-):-) Ale takove foto jsem potreboval,diky Sibir. No,mam jeste par dnu na premysleni a cim dak vice brouků v hlave.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se