Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle je 42, to jsem kupoval bez zkouseni a prijdou mi male. Min jak 45 bych na bezne noseni nebral. Pokud mas rad pocit ze ty hodinky nejak citis na ruce...

dokonce ani nejdou vidět :-)))) .....foto se ti asi nepodařilo nahrat :-)

Odesláno

Nooo ony jsou v tom nasledujicim prispevku pod nim dohromady s tema bovetama. Spatne se mi to do toho prvniho vlozilo. Az budu doma muzu ti vyfotit dalsi barvy a diametry;-)

A jsi rozhodnuty pro B jo? Bych te jeste zvyklal;-)

Odesláno

Nooo ony jsou v tom nasledujicim prispevku pod nim dohromady s tema bovetama. Spatne se mi to do toho prvniho vlozilo. Az budu doma muzu ti vyfotit dalsi barvy a diametry;-)

A jsi rozhodnuty pro B jo? Bych te jeste zvyklal;-)

Jo, budou to mé první luxusní hodinky, tak chci něco známějšího, ať se mám od čeho odrazit a posunout dál, zatím jsem se nevypracoval k "pořádným" manufakturním značkám,které "nikdo" nezná ....a nebudu ti lhát, taky chci, aby to zaregistrovali lidi v okolí :-))...ikdyž tyhle moc v podvědomí spoluobčanů nejsou a kdyby náhodou, stejně si budou myslet,že mám fake. Líbí se mi taky na nich, že to nejsou typické přeplácané B, ale jsou čisté a univerzální. Líbí se mi taky Omega SpeedMaster Moon, ale na to je čas :-)

Odesláno

moco, kup 46mm, ja mam 17,5cm.. a pockej si, az se tu objevi jety, nema smysl kupovat novy..

pica2_zps77b60cd4.jpg

pica1_zps84e60c4f.jpg

....mimochodem, odkud máš ten koženej řemen? Vypadá hodně dobře :photo:  

Odesláno

Nevím jak Sibirnaya, ale já si nechal udělat řemen u zdejšího člena, mistra Ondry Šímy. Za skvělou cenu, lepší kvalita než origo a materiál a prošití dle tvého přání.

Jinak budu se opakovat, běž do 46mm, zápěstí mám jako ty a SOH sedí.

Odesláno

Nevím jak Sibirnaya, ale já si nechal udělat řemen u zdejšího člena, mistra Ondry Šímy. Za skvělou cenu, lepší kvalita než origo a materiál a prošití dle tvého přání.

Jinak budu se opakovat, běž do 46mm, zápěstí mám jako ty a SOH sedí.

Pořád mám pocit, že mi budou na každodenní nošení velké a nepohodlné....a bojím se, že mi nožičky pujdou "za roh". Ty 42ky jsou schudnější a přirozenější. Ale stále mi to vrtá hlavou :-)

Odesláno

No je to zvlastni, ale me se vsichni vzdy ptali co mam za hodinky kdyz jsem koupil pred asi 10 lety chopard mille miglia grantourismo XL. Treba v baru nebo nekde mezi prateli. Navic kdyz kupujes hodinky ktere chces aby slouzily dlouhou dobu je dobre kupovat kulaty lesteny cifernik. Treba jako maji to bovety co jsem ukazoval vyse nebo i ty chopardy. Staci je jednou za cas vylestit a vypadaji jako nove. Jak mas komplikovane lunety se zoubkama nebo v cerne barve tak to musis vymenit protoze s tim nic neudelas, pripadne carbon.vsechno ma neco do sebe. Uzasne jsou richard mille nebo rebellion ale tam je cena jinde a prakticke lestene pouzdro taky nenajdes:-)

Na breitlingy se me nikdo nikdy neptal:-) nevypadaji nijak vyjimecne, jsou proflakle a ma je kazdy ale je to klasika a kdyz ti je nekdo uveri tak tvuj ucel ktery zminujes splni.

Omegy jsou pravda proti nim dost nudne. A nebo se podivej na edoxy. V te vyssi rade maji pekne hodinky. Musis je videt ale na zivo. A nejsou drahe.

Odesláno

No je to zvlastni, ale me se vsichni vzdy ptali co mam za hodinky kdyz jsem koupil pred asi 10 lety chopard mille miglia grantourismo XL. Treba v baru nebo nekde mezi prateli. Navic kdyz kupujes hodinky ktere chces aby slouzily dlouhou dobu je dobre kupovat kulaty lesteny cifernik. Treba jako maji to bovety co jsem ukazoval vyse nebo i ty chopardy. Staci je jednou za cas vylestit a vypadaji jako nove. Jak mas komplikovane lunety se zoubkama nebo v cerne barve tak to musis vymenit protoze s tim nic neudelas, pripadne carbon.vsechno ma neco do sebe. Uzasne jsou richard mille nebo rebellion ale tam je cena jinde a prakticke lestene pouzdro taky nenajdes:-)

Na breitlingy se me nikdo nikdy neptal:-) nevypadaji nijak vyjimecne, jsou proflakle a ma je kazdy ale je to klasika a kdyz ti je nekdo uveri tak tvuj ucel ktery zminujes splni.

Omegy jsou pravda proti nim dost nudne. A nebo se podivej na edoxy. V te vyssi rade maji pekne hodinky. Musis je videt ale na zivo. A nejsou drahe.

taky ty richard mille nebo rebellion jsou hodně exkluzivní a hodně "extravaganza" :-))) To bych asi moc nevynosil,ale jako druhé nebo třetí hodinky bych si je dokázal představit (až bych na ně pár let šetřil) :-)

Odesláno

Vidím,že kdybych pořídil ty SOH42, tak bych byl tady na fóru jedinej....né-li v republice....měl bych jedinečné Béčka :punk: :punk: :punk:

• po měsících...
Odesláno

Jakou mají SOH 46 lumi? Líbí se mi čím dál víc, tak zjišťuju zkušenosti s nimi, než do nich půjdu. Ale už to bude brzo Díky.

Odesláno (upraveno)

Jakou mají SOH 46 lumi? Líbí se mi čím dál víc, tak zjišťuju zkušenosti s nimi, než do nich půjdu. Ale už to bude brzo Díky.

Lumi nemají moc intenzivní,protože na ručičkách a indexech je málo místa kam jí nanést (nejspíše pro zachování Heritáge).

Tady máš srovnání SOH a Omega (bondovky)

post-23865-0-74959700-1394011121_thumb.jpg

post-23865-0-74903100-1394011137_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Diky. Slabší lumi nevadí, jsou stejně nádherné :-)

Jak rikas. Ja osobne intenzitu lumi nepovazuji za dulezitou vlastnost. Jine je to treba u vojenskych nebo outdoorovych hodinek kde bych silnou lumi uvítal.

• po 2 týdnech...
Odesláno

urcite ber 46, mam ruku necelych 17 a su o.k., na original mesh remienku su dost tazke, ale zvykol som si uz. Na leto som im doprial odlahcenie vo forme kaucuku a tej krasnej preklapacej spony :-)

Návštěvník Radius
Odesláno

Stejně si na to lumi u těch béček a omeg jen všichni hrajeme, cpeme to pod lampičku, aby se to rychle vyfotilo, ale v reálu někde v noci v lese bez lampičkovejch příprav by bylo vidět akorát tak pěkný hovno. 

Odesláno

Stejně si na to lumi u těch béček a omeg jen všichni hrajeme, cpeme to pod lampičku, aby se to rychle vyfotilo, ale v reálu někde v noci v lese bez lampičkovejch příprav by bylo vidět akorát tak pěkný h...o. 

Vecer se mrknu na mobil,ze :-D :-D

Odesláno

Stejně si na to lumi u těch béček a omeg jen všichni hrajeme, cpeme to pod lampičku, aby se to rychle vyfotilo, ale v reálu někde v noci v lese bez lampičkovejch příprav by bylo vidět akorát tak pěkný h...o. 

no upřímně, večer do lesa bych si Béčka SOHy nebral, od toho přece nejsou :-) na takový akce mám quartzky s tritiem, o ty se nemusím bát, že je omlátím a v noci jsou vidět parádně i bez nasvěcování....

Ale zrovna dneska jsem si SOHy 46 objednal u pana Stuchlíka ve Zlíně, takže za cca 2 týdny je konečně budu mít na ruce  :clap:

Odesláno (upraveno)

urcite ber 46, mam ruku necelych 17 a su o.k., na original mesh remienku su dost tazke, ale zvykol som si uz. Na leto som im doprial odlahcenie vo forme kaucuku a tej krasnej preklapacej spony :-)

Hod sem foto na ruce...

Ja jsem skrze tu vahu a mohutnost objednal 42ky, obaval jsem se neprakticnosti pri dennim noseni

Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...