Speedster Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Potřeboval bych poradit, potřebuju hodinky k moři, na hory, na brusle prostě Géčka, ale rád bych aby měli kompas případně které z těch nepřeberných modelů vzít?Jde mě o to kdo má osobní zkušenost s nějakým modelem co má třeba lepší tlačítka, nebo řemen než jiný. Když totiž koukám na oficiální nabídku tak jsou si dost podobné jak vzhledem tak cenou.Nebo nějakou jinou značku?díky
Dantechno Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Kompas z G-Shocku ma jen "Wademan" nebo se pletu?
bandicoot Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 "potřebuju hodinky k moři, na hory, na brusle prostě Géčka, ale rád bych aby měli kompa" tohle v pohodě zastanou i Protreky
Návštěvník ?po Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Kompas z G-Shocku ma jen "Wademan" nebo se pletu? eště 9300, ale jsou u nás stále v očekávání - a že se ti nelíběj mi vůbec nevadí
Dantechno Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 (upraveno) eště 9300, ale jsou u nás stále v očekávání - a že se ti nelíběj mi vůbec nevadí Jo mas pravdu , na tyhle divny jsem zapomel. Upraveno 18. srpna 2011 uživatelem Dantechno
lub Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 eště 9300, ale jsou u nás stále v očekávání - a že se ti nelíběj mi vůbec nevadí ty zase budou mít naprd tlačítka po vzoru mudmanů a na to mikrošidítko v podobě kompasu bych se taky moc nespoléhal . jinak levný model s kompasem, minerálním sklem a WR200 je SGW100
onney Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Pokud ti jde o kompas, vezmi nějaké protreky. Ale upřímně... kompas? Proč? Přesnost je stejně šílená...To radši vezmi nějaký model bez kompasu a kup si kapesní kompas.
Dr.Watson Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 A nebo Pathfingery Tak ono je to spíš tak, že jednoho ty ptákovinky na hodinkách baví. Maje PAGy nové, tahal jsem to všude (i do práce do baťohu, ve kterém mám schovanou také aktovku) a přeměřoval tlak a nadmořskou výšku a jestli se náhodou už nestěhuje ten severní pól na druhou stranu... Nyní jsem již otrlý a beru je jen na treky. Jasně, pidiGPS mi výšku změří lépe, malý kompas vyjde laciněji ale ru rozkoš, když zmáčknu na hoďkách čudlík (a druhej a třetí) mi ten kompas nebo busola nedá.
little_w Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 jak rika kolega. stejne to bude orientacni. takze kup hodinky jaky chces a prdackej kompas na remen
Speedster Odesláno 18. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 za ty Protrek díky, úplně jsem zapoměl že Casio dělá i tuhle řadu. A kompas i když jen orientační fakt potřebuju, proto ta podmínka.Ty 9300 nevypadaj až tak špatně ale cenově už mě příjdou zbytečně vysoko ve srovnání s jinýma Gečkama nebo s Protek.Moc díky za info
Dr.Watson Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Vysoko? Toto mám, celníci byli tuším do šesti set. Každopádně to bylo o zhruba víc jak třetinu méně než tady. Cesta trvala deset dní i proclením. Normální poštou. Jsou akorát, střízlivé (proto jsme nebral ty s oranžovejma čudlama pod ciferníkem a humpoláckejma tlačítkama a senzorem po stranách), tlačítka tlačítkují velmi dobře ani ne moc zlehka ani ztuha. Kompas jsem nekalibroval vůbec. Výško/barometr kalibruji podle GPS před štrekou nebo jednou týdně. Výškoměr je OPRAVDU HODNĚ orientační, někde jsem tu psal jak jsme to testoval na jednom kopci. Ale barometr jako předpověď počasí nemá chybu (bereš rozdíly a graf), stejně tak kompas. Navíc digity se bezvadně čtou i z úhlu. Jenom mi nesedl látkový řemen (ale zase mám ptačí ruku, to dělá hodně) dal jsem tam NATO strap a přijde mi, že se i víc hodí, je pohodlnější, samy hoďky jsou lehké a se strapem je na ruce skoro není cítit. Na druhou stranu, dá se ještě koupit laciněji jen s kompasem. Ale toto mi přišlo akorát v poměru cena/výkon.
Radek124 Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 (upraveno) @Speedster: A co takhle Suunto Core? Mají snad všechno o čem píšeš, maloobchodní ceny nových dnes u nás začínají někde na 4 a půl litrech a design je naprosto jiná třída než fousatá Casía se segmentovkama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pamatuju si jak jsem "Géčka" žrával když mi bylo 20, dneska už bych si takovou plastikovou maškaru na ruku dobrovolně nevzal...ale vkus se samozřejmě mění s věkem Upraveno 18. srpna 2011 uživatelem Radek124
nAscA Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 No vidis, a ja tak dlouho touzil po Suuntach az jsem si koupil G-shocky...Jinak bych chtel upozornit, coz uz jsem tady asi nekde psal, ale porad to tady nekdo plete... Pathfinder a ProTrek jsou ty stejne hodinky.... Pathfinder jsou hodinky oznacovane pro Severni Ameriku, ale vsude jinde po svete ten stejny model se jmenuje ProTrek..
Speedster Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Dr. Watson: tyhle vypadají opravdu dobře, a funkce mají parádní, zatím vyhrávají, a nato strap by čekal asi i mě, zápěstí mám hodně úzké. Radek124: Suunta jsou sice fajn, par už jsem jich měl i na ruce, ale nějak mě neokouzlili, kvalita i design je fajn to jo, ale nejsou pro mě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se