Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý deň,

zdedil som hodinky od môjho deda, ktoré boli jeho otca, čiže môjho pradeda. Ja osobne hodinky nenosím, na to mám mobil, takže o hodinárstve neviem prakticky nič. Hodinky by som však chcel zreštaurovať, kvôli citovej hodnote.

Prikladám foto:

foto 1

foto 2

Chcel by som sa informovať o schopných hodinároch na vý***** slovenska, taktiež koľko asi by ma to stálo. Taktiež by som bol rád keby bol niekto ochotný a povedal mi niečo viac o tejto značke. V neposlednej rade by som ocenil realnu hodnotu hodiniek.

Ďakujem

PS: po dlhodobej anaýze :D sa mi podarilo vylúštiť čisla na chrbte hodiniek. Je to 37/268/0006. Neviem či to v niečom pomôže, mne google nič nevyhodil.

Odesláno

Dobrý deň,

zdedil som hodinky od môjho deda, ktoré boli jeho otca, čiže môjho pradeda. Ja osobne hodinky nenosím, na to mám mobil, takže o hodinárstve neviem prakticky nič. Hodinky by som však chcel zreštaurovať, kvôli citovej hodnote.

Prikladám foto:

foto 1

foto 2

Chcel by som sa informovať o schopných hodinároch na vý***** slovenska, taktiež koľko asi by ma to stálo. Taktiež by som bol rád keby bol niekto ochotný a povedal mi niečo viac o tejto značke. V neposlednej rade by som ocenil realnu hodnotu hodiniek.

Ďakujem

PS: po dlhodobej anaýze :D sa mi podarilo vylúštiť čisla na chrbte hodiniek. Je to 37/268/0006. Neviem či to v niečom pomôže, mne google nič nevyhodil.

Hodnotu mi tady nesdělujeme a cenu opravy hodinek ti přeci musí říct logicky hodinář, který ti je bude opravovat

Jinak já osobně bych tento "kousek" neřešil ani z morálního hlediska, Sorry

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...