Matthew Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Navazuji na tohle diskusní vlákno a vyzívám všechny, kteří se mohu a chtějí dostavit, ať se sem napíší do seznamu a potom se domluvíme na termínu, aby to všem zůčastněným vyhovovalo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34265-chomutov-most-kadan-klacikov/ 1. Matthew 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 1. Matthew 2. Dantechno (v ty dnu v podvecer) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 13. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 tak já to vidim na jedno podvečerní kafe ve dvou musíme vzít oba hodinek aspoň za pět pořádnejch chronomagorů!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Toš dojeďte na sraz do Ostravy chlapi ... Z Prahy večer pinďolínem a nad ránem prvním ranním nazpět ... po propařené noci na Stodolní ... To v Chomutově nemáte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 1. Matthew2. Dantechno (v ty dnu v podvecer) 3. Ondra.T 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 1. Matthew 2. Dantechno (v ty dnu v podvecer) 3. Ondra.T 4. vraby -hodinková lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 16. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 tak to už bychom zaplnili jeden malej stoleček v kavárně a kdo pozve Provazníka??!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Treba prijde i ten hubenour hasic, ma slusny kousky ale je plachej jak lama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Treba prijde i ten hubenour hasic, ma slusny kousky ale je plachej jak lama. Já nejsem plachej, já jsem vopatrnej! V tomto světě je nejlepší být neviditelný!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Toš dojeďte na sraz do Ostravy chlapi ... Z Prahy večer pinďolínem a nad ránem prvním ranním nazpět ... po propařené noci na Stodolní ... To v Chomutově nemáte. Jak nemáme? Takový kuwy , co jsou pro německé vepříky tam nemáte! Taky máme v CV kurdy, turky, vietnamce, mongoly, indy, 2 usa many, 1 arména a yetiho! Když mě v OV okradly z passatu voknem, byl to Ostravák, cikorka nebo pšonka? Co? A když se vykoupeš ve Fojtíkovo Kamencovém jezeře, budeš sm.dět po chcankách ještě v únoru! A to za 50 vočí vstupného. Je fakt, že námáme šalinu, ale právníky za 3 měsíce umíme jen my: Koupíš KIndl vajíčko s právnickým titulem a když máš štěstíčko, jsi JUDr. A Ostrava? Jen TUB a novavice! Tak Jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 1. Matthew2. Dantechno (v ty dnu v podvecer) 3. Ondra.T4. vraby -hodinková lama5. MT01 (teda jestli do té doby budu ještě nějaké cibule mít) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Jestli tam může i chronodorost, tak se hlásím do řady taky . 1. Matthew 2. Dantechno (v ty dnu v podvecer) 3. Ondra.T 4. vraby -hodinková lama5. MT01 (teda jestli do té doby budu ještě nějaké cibule mít)6. ade_jirka ( v týdnu navečer ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Jestli tam může i chronodorost, tak se hlásím do řady taky . 1. Matthew 2. Dantechno (v ty dnu v podvecer) 3. Ondra.T 4. vraby -hodinková lama 5. MT01 (teda jestli do té doby budu ještě nějaké cibule mít) 6. ade_jirka ( v týdnu navečer ) se to začíná pěkně rozjíždět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Kdy a kde to mate? Ja v tech koncinach budu v pondeli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 0. Hasič 1. Matthew 2. Dantechno (v ty dnu v podvecer) 3. Ondra.T 4. vraby -hodinková lama 5. MT01 (teda jestli do té doby budu ještě nějaké cibule mít) 6. ade_jirka ( v týdnu navečer ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 11. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 0. Hasič 1. Matthew 2. Dantechno (v ty dnu v podvecer) 3. Ondra.T 4. vraby -hodinková lama 5. MT01 (teda jestli do té doby budu ještě nějaké cibule mít) 6. ade_jirka ( v týdnu navečer ) seš zvanej! ale jako zatim se všichni dopsali nakonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 seš zvanej! ale jako zatim se všichni dopsali nakonec Já jsem O, nikdo, zero, nobody, neexistuji..........ale i tak Vás zvu:angel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Já jsem O, nikdo, zero, nobody, neexistuji..........ale i tak Vás zvu:angel: jo dobrý, tak se napiš na konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 jo dobrý, tak se napiš na konec Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Nehádejte se klucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se