Jiribartl Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Na skůtroše a vedle něj jsem vybíral jednoduché analogové vodotěsné hodinky. Má volba padla na tyto Casia, která má žena nazvala dětské hodinky. Její poznámka mě nechává chladným. Hodinky nejsou velké, ale dobře čitelné, pod rukávem bundy a rukavic nepřekáží, baterie má životnost deset let a jejich cena, v případě jejich zničení není vysoká. Dle mého soudu, ideální hodinky na přibližovadlo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Osobně bych v této kvalitativní hladině vybíral z Timexů, protože ty mají narozdíl od Casia naprosto jedinečné podsvícení Jinak ta hodinová ručička mi připoměla GA-100 Bude nějaké noční foto, jak svítí ručka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Můj skůtroš má jednoduché potkávačky, ale zdvojená dálková světla, která opravdu svítí lépe než Timexi. Věřím, že Timex svítí lépe než tento model od Casia, ale já si je nekupoval kvůli nasvícení, ale z jiných důvodů. A jak píšu jinde, moje zkušenost z Timexama není dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Casio řada HD má něco do sebe. Tyhle hodinky jsou fakt jednoduché ale zajímavé. Mám taky jedny HD ale digi. Jsou to lehké odolné plasťáky, které jsou fajn. Škoda že Casio tuhle řadu víc nepropaguje. Jde vlastně skoro o G shock jen bez bezelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 t2 Kolik máš hodinek? To musí být pořádná hromada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 t2 Kolik máš hodinek? To musí být pořádná hromada... to ti řeknu naprosto přesně: nepočítaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 To je zajimavá odpověď a jaké převládají? Quartzové hodinky, digi nebo mechano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Nádherná jednoduchá klasika za pár korun.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 To je zajimavá odpověď a jaké převládají? Quartzové hodinky, digi nebo mechano? určitě digi, pak dlouho nic pak quartz a mechanik jen pár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 určitě digi, pak dlouho nic pak quartz a mechanik jen pár. tak už se s tim pochlub, jak jsem psal, nás by to zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Už to jednou proběhlo, někde. Není to už úplně aktuální, ale nemám novější záznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se