Přejít na obsah

CASIO HDA-600

Jiribartl

Doporučené příspěvky

Na skůtroše a vedle něj jsem vybíral jednoduché analogové vodotěsné hodinky. Má volba padla na tyto Casia, která má žena nazvala dětské hodinky. Její poznámka mě nechává chladným. Hodinky nejsou velké, ale dobře čitelné, pod rukávem bundy a rukavic nepřekáží, baterie má životnost deset let a jejich cena, v případě jejich zničení není vysoká. Dle mého soudu, ideální hodinky na přibližovadlo ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně bych v této kvalitativní hladině vybíral z Timexů, protože ty mají narozdíl od Casia naprosto jedinečné podsvíceníPosted Image

Jinak ta hodinová ručička mi připoměla GA-100 :) Bude nějaké noční foto, jak svítí ručka?

Odkaz ke komentáři

Můj skůtroš má jednoduché potkávačky, ale zdvojená dálková světla, která opravdu svítí lépe než Timexi. Věřím, že Timex svítí lépe než tento model od Casia, ale já si je nekupoval kvůli nasvícení, ale z jiných důvodů. A jak píšu jinde, moje zkušenost z Timexama není dobrá.

Odkaz ke komentáři

Casio řada HD má něco do sebe. Tyhle hodinky jsou fakt jednoduché ale zajímavé. Mám taky jedny HD ale digi. Jsou to lehké odolné plasťáky, které jsou fajn. Škoda že Casio tuhle řadu víc nepropaguje. Jde vlastně skoro o G shock jen bez bezelu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...