Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chci si koupit nové Breitlingy Navitimer, chci je z obchodu, nejlépe asi z ČR - budu je dávat do účetnictví - do nákladů a na odpis DPH, varianta je ještě asi z Německa nebo z Rakouska bez DPH.

Nemáte někdo zkušenosti který z obchodníků se v ČR (nebo v okolních státech) nechá nejvíc stáhnout s cenou při platbě v hotovosti?

Zkoušel jsem to jen u Dušáka a tam se kroutili, když jsem chtěl slevu 10%. Tvrdili, že to už je hraniční.

Děkuji za tipy

koukal jsem i na starší a zaujaly mě na ebayi tyhle oldy z roku 92, jsou moc pěkný, super stav, ale konečná cena bude taková, že snad radši do nových (které se po odpočtu DPH asi vyplatí víc) a navíc bych radši lunetu s číslicema :-)

http://cgi.ebay.de/Breitling-Old-Navitimer-Chronograph-Pilotband-/110733142714?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2240626734117576219#ht_1317wt_1139

Odesláno

zkus zlatnictvi gold eligius ve zline.. EMS postu jsem mel zadarmo. Cenu Ti snizej nez je na webu a snazi se prodat... a ceny nejsou tak velky jak v Praze.. ja pred par dnama bral Superoceany a maximalni spokojenost. :guitar:

Odesláno

co se týče toho účetnictví - kdybych věděl, že ty zaplacené daně k nečemu jsou, tak je rád zaplatím, ale vzhledem k tomu, že je buď rozkradou politici nebo je rozdaj cikánům, který mi ty hodinky pak ještě ukradnou, tak se fakt snažím platit co nejmenší daně a beru to jako nutné zlo.

děkuji za tip, začátkem září jedu do brna, tak si udělám trošku projíždku a zkusím to tam :)

Odesláno

co se týče toho účetnictví - kdybych věděl, že ty zaplacené daně k nečemu jsou, tak je rád zaplatím, ale vzhledem k tomu, že je buď rozkradou politici nebo je rozdaj cikánům, který mi ty hodinky pak ještě ukradnou, tak se fakt snažím platit co nejmenší daně a beru to jako nutné zlo.

děkuji za tip, začátkem září jedu do brna, tak si udělám trošku projíždku a zkusím to tam :)

Kdzytak rekni ze doporucil pan co tam kupoval nedavno breitlingy superocean heritage 46 mm ;-) at mam ocko

Odesláno

Tak jsem dnes volal do Zlína, po telefonu perfektní a příjemná domluva, příští sobotu se tam jedu podívat a domluvit se na místě, po telefonu slíbena super cena, tak jsem zvědavý. Zatím vynikající dojem. :)

Jo a doporučení od superoceanů jsem vyřídil. :)

• po měsících...
Odesláno

Viem o jedných nových navitimer s manufakturným calibrom b01 a sú aj v limitovanej edicií za super cenu. Dnes som tam kupoval hodinky a ak sa dobre pamätám tak okolo 3500? ak máš záujem napíš SZ.

Odesláno

Viem o jedných nových navitimer s manufakturným calibrom b01 a sú aj v limitovanej edicií za super cenu. Dnes som tam kupoval hodinky a ak sa dobre pamätám tak okolo 3500? ak máš záujem napíš SZ.

3500E za navitimer O1, tak to je sakra neuvěřitelná nabídka :smile_anim:
Odesláno

Tak to sa mi nezdá, veď za toľko sa nepredáva ani použitý klasický Navitimer, nieto ešte 01 a limitka...

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Ako dopadli tie limitky za 3500Eur??? Kupil ich niekto z fora?

já jsem reagoval, že je chci, ale už byly prý pryč... tak nevím no :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...