synek Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Dovolte abych sice se spožděním, ale zde veřejně poděkoval váženému členu pod jménem Patrik. Již několikrát jsem pořes jeho osobu nakoupil v zahraničí k mé velké spokojenosti. Velice ochotně a nezištně odpovídál na mé případné e-maily v průběhů nákupu. Patriku ještě jednou velký dík a jsem tvým dlužníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 přikláním se k pochvale, ikdyž obchod nakonec neproběhlPATRIKU díky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Díky, přímo se červenám studem . Jo, zahraniční platby mě baví, dokonce by se dalo říct, že "sbírám" země, kam jsem už platil.Tak kdybyste někdo potřeboval, tak mám platby v EUR do všech zemí, které mají IBAN (což je EUR + některé další) a dále v PLN do Polska a v HUF do Maďarska (tam jsem ještě neplatil, nepotřebujete někdo zaplatit do Maďarska? ) zdarma a to bez ohledu na částku a kurz lepší než v bance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 hec, ja uz platil i do Ciny a Pakistanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 A jindy zase prijdu do hospody a ten host uz z dalky na me vola: Dneska ne! A vidite? Nezaplatil, ze jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Patrik prikladam dalsi pochvalu.Klanim se a dekuju. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Koza_c: díky. Jinak ten tvůj kamarád, co chtěl platit za ty pohlednice se zatím neozval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Patriku, díky za Tvoji ochotu, čas, peníze:) při platbě do Hong Kongu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 tak milanaise je doma, Patrik vše vyřídil na jedničkuděkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se