montemar Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 zítra si budu muset vybrat... poraďte
montemar Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 za "superocean" ještě patří "GMT" :-)
Frantik Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 A ktery mas na myslim Breitlingy Superocean? Ten posledni model?
panedge Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Ja radim Omegy-oboje jsem srovnaval a Omegy jsou hezci a pripadaj mi lip zpracovany
lastam Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 "zítra si budu muset vybrat... poraďte PO, to je snad jasný:-) a nebo počkej ještě na nový PO do září, to už budou mít inhouse!
Frantik Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Jo, pokud jde o ty Superocean GMT tak ty jsou nic moc, to radeji PO!
montemar Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 ano, nový model. zkoušel jsem ty 44mm, jsou bezva, GMT jsem naživo neviděl, ale na foto se mi děsně líbí. zítra jedu do linze a rozhodování je těžké... ceny už mám domluvené po mailu... :-)
montemar Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 " PO, to je snad jasný:-) a nebo počkej ještě na nový PO do září, to už budou mít inhouse! já vím... už jsem je poptával v čr... 94 papouchů :-)
lastam Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 já vím... už jsem je poptával v čr... 94 papouchů :-) 94? to je ještě docela dobrá cena ne? To jsem čekal horší a kde ses ptal?
FiXilVer Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 bez premyslania: OMEGA! po premysleni: ...hm, omega..
montemar Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 bez premyslania: OMEGA! po premysleni: ...hm, omega.. dík. :-)
bandicoot Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Béčka mám fakt rád, ale z těchto dvou bych volil Omegu. Ale neptej se. Máš výhodu, že je uvidíš naráz. Nech to na osobním pocitu z toho, co budeš cítit až je nasadíš.
montemar Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Béčka mám fakt rád, ale z těchto dvou bych volil Omegu. Ale neptej se. Máš výhodu, že je uvidíš naráz. Nech to na osobním pocitu z toho, co budeš cítit až je nasadíš. jo. přesně tak to udělám. thanks :-) já snad dneska neusnu..
lukin_ova Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 Jak psal Bandi. Je to o pocitu. Vždycky jsem si říkal, že si nikdy nekoupím Breitlingy .. Profláklé, nabubřelé, moc pozlátek ... Než jsem je měl na ruce a koukl na ně naživo... Zároveň jsem si pořád říkal co všichni mají na těch PO ... Pak jsem je viděl naživo a byl jsem ztracen ... Už teď radši moc nechodím po obchodech s hodinkami. Je ale pravda, že to co jsem zažil u PO jsem nikdy jindy nezažil. Já tedy říkám OMEGA
lukin_ova Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Paráda ... Gratujuji. Jaký to byl pocit, srovnání naživo Omega vs. Breitling ... ? Bylo to až tak těžké ?
bandicoot Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Rozepiš se trochu proč jsi vybral PO, prosím. PS. na tý lunetě si počítáš talířky?
montemar Odesláno 25. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 .. díky .. :-) jo, breitlingy naživo děsně září, a to jsem nechtěl. ale měl tam pan hodinář jedny nový sea dweller za super cenu a jetý explorer II, a u těch jsem trochu váhal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se