Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den.

Zajímal by mě Váš názor, ohledně dvojice hodinek: Seiko 5 SNZF17K1 aOrient CEM65001B

O obou modelech se tu dost píše, ale zajímalo by mne přímé porovnání, nejlépe od někoho kdo se setkal s oběma. Je zde vůbec nějaký rozdíl kvality, nebo se mám řídit pouze vzhledem?

Odesláno

Ja neřikám že je budu kupovat přímo zde, koupil bych je buď na ebay a nebo zde na bazaru až se nějaké vyskytnou. Koukal jsem že oba modely jsou dost běžné typy hodinek.

Spíše mě zajímá, jestli mezi nima jsou i jiné rozdíly než vzhledové. Mako je o něco málo těžší a pro mě hezčí, u Seika se mi zase líbí že jsou průhledné zezadu. Ale chci si koupit ty, které jsou "kvalitnější" pokud se to takto dá říct. Zde jsou zřejmě tak malé rozdíly že hraje roli pohodlnost tahu, detaily které z fotek nevidím a tak dále.

Odesláno

rozhodně se po nich podívej jinde, ebay nebo jiné eshopy, tyhle ceny jsou fakt přemrštěné, a to dost.

Jinak k tvému dotazu, bral bych seika, ale to jen čistě dle vzhledu, zpracování mají oba modely na vysoké úrovni. Takže jestli nevíš hod si mincí:)

Odesláno

chybu neuděláš ani s jedněma. kvalita a zpracování bude +-nastejno. rozdíl je v tom, že tyhle orienty jsou diversky- šroubovací korunka, plné dýnko, lumi bod na lunetě; seika jsou běžná řada univerzálních hodinek. nicméně posloužej asi stejně - rozhodnou jen sympatie. osobně se mi nelíbí ten čudl navíc na pouzdře orientů.

Odesláno

Díky moc všem za komentáře. Vezmu orient mako :) Kdyby jste někdo v blízké době kupoval hodinky ze zahraničí a byly v daném e-shopu skladem černé maka, můžeme se domluvit a rozdělit se na poštovném.

Jinak bych je koupil na německé ebay a chtěl bych se zeptat jak je to s daní. Když koupím hodinky na amazonu za 117eur, budu ještě platit daň 20%, když ty samé vezmu od německého prodejce za 117eur včetně poštovného z ebay daň bych už platit neměl ne? Je zde ještě možnost je vzít z USA za 94eur včetně poštovného ale když mi na ně padne clo, vyjdou lépe ty z německa.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...