Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový a hodinkám vůbec nerozumím, spíš se zajímám o nože....Chtěl bych si pořídit nějakýho Poljota, ale mám velmi omezený rozpočet(úvěr, svatba, dítě, znáte to)...Hodlám prodat svoji kudlu, cca výnos 3000,-Kč....Chci se zeptat, má cenu koupit na ebay.com poljoty vyrobené třeba v 90. letech a nošené za tuto cenu, když nové stojí cca 6 až 8 tisíc? Mám strach, že mě budou hodinky z US nebo ruska procleny, samozřejmě můžou být porouchané...Kolik si hodináři za opravu tak účtují?....Pořád řeším, jestli nekoupit nějaké nové, třeba z ruwatch.com(opětovně mám strach ze cla)...Nevíte, jak to je? ... Případně tipa na nějaké solidní stránky, na českým webu jsem se předběžně díval a ceny jsou zde dost vysoko...Na ebay se podle mě dá s trochou trpělivosti za tu cenu ulovit něco zajímavého a ještě v záruce za poloviční cenu, ale to clo!!!! Nemám s nakupováním na internetu ze zahraničí žádné zkušenosti....díky za odpovědi....Zbyňa

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový a hodinkám vůbec nerozumím, spíš se zajímám o nože....Chtěl bych si pořídit nějakýho Poljota, ale mám velmi omezený rozpočet(úvěr, svatba, dítě, znáte to)...Hodlám prodat svoji kudlu, cca výnos 3000,-Kč....Chci se zeptat, má cenu koupit na ebay.com poljoty vyrobené třeba v 90. letech a nošené za tuto cenu, když nové stojí cca 6 až 8 tisíc? Mám strach, že mě budou hodinky z US nebo ruska procleny, samozřejmě můžou být porouchané...Kolik si hodináři za opravu tak účtují?....Pořád řeším, jestli nekoupit nějaké nové, třeba z ruwatch.com(opětovně mám strach ze cla)...Nevíte, jak to je? ... Případně tipa na nějaké solidní stránky, na českým webu jsem se předběžně díval a ceny jsou zde dost vysoko...Na ebay se podle mě dá s trochou trpělivosti za tu cenu ulovit něco zajímavého a ještě v záruce za poloviční cenu, ale to clo!!!! Nemám s nakupováním na internetu ze zahraničí žádné zkušenosti....díky za odpovědi....Zbyňa

A co třeba Maktime. Má je tenhle prodejce http://stores.ebay.com/MosWatch2010. Hodinky posílá i z Německa. Takže žádné clo.
Odesláno

Ahoj, díky za tipy, opravdu nespěchám a zkusím to přes p.m tady v inzerci...Nightymu jsem už psal p.m. a uvidím....Na můj rozpočet musím koupit použité poljoty a ty nightyho se mi líbí, a cena je fakt dobrá...Když to nevyjde, tak snad příště...Nejsem tip člověka, který za den nasbírá, jak někteří jedinci na knife.cz, x příspěvků, aby mohli inzerovat hned první den, tak snad p.m. nevadí...P.S....Zatím díky...Zbyňa.

Odesláno

Ahoj, díky za tipy, opravdu nespěchám a zkusím to přes p.m tady v inzerci...Nightymu jsem už psal p.m. a uvidím....Na můj rozpočet musím koupit použité poljoty a ty nightyho se mi líbí, a cena je fakt dobrá...Když to nevyjde, tak snad příště...Nejsem tip člověka, který za den nasbírá, jak někteří jedinci na knife.cz, x příspěvků, aby mohli inzerovat hned první den, tak snad p.m. nevadí...P.S....Zatím díky...Zbyňa.

Tak Nighty bohužel má prodáno, jdu hledat dál,...

Odesláno

Dobré ( pro mě nejlepší zkušenosti ) na www.ruskychronograf.sk. Lepší ceny a služby než v ČR ( mám od nich v tuhle chvíli troje hodinky.

Odesláno

Jezdim ted casto do Ruska. Privezl jsem si uz treti hodinky - Aviator, Komandirskie, Moscow classic.

Nakupuji primo v obchodech v Moskve. web zde http://aviatortime.ru/.

Eventualne se muzeme domluvit, ze Vam nejake privezu pokud si vyberete. Bohuzel nemaji vsechny modely na webu a u tech kde je napsano ??? ? ??????? je jasne, ze jsou u nich vyprodane :)

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se sem pár dní nepodíval a koukám na nové tipy...Díky za rady i nabídku, ale asi jsem si to právě vyřešil na aukru....Byly zde tyhle aviatory, kde jsem dal strop 3015 a klasicky v poslední minutě mě přehlasoval konkurent a vyhrál za 3065,- - http://aukro.cz/show...item=1795145299 ....To jsem ale udělal schválně, neboť zde byl ještě Red October v kup teď za 4400,- a té mé se líbily víc, navíc jsou se safírovým sklíčkem...Než se hádat o aviatory, kde by se cena jistě vyšplhala ke 4 tisícům, radši jsem vzal teda tyhle, i když jsou cenově výš, než jsem chtěl...Teda hodinky ještě nemám doma, tak jsem doufám neudělal špatně, a že mě ta má nezabije, nesouhlasila s cenou :suicide_anim: ...Chci se vás zeptat, dá se s těmito hodinkami plavat? Co si myslíte o automatu 2614(nebo tak nějak?). Původně jsem chtěl kalibr 3133, mám strach, že automat nebude fungovat a hodinky budou furt v opravě, máte někdo zkušenosti?...Díky

Upraveno uživatelem perlufanda
Odesláno (upraveno)

Tak Poljoty jsou doma, podle záručáku byly zakoupeny v únoru 2011 v Německu, údajně nošené jen příležitostně(žádné škrábance na oceli nejsou vidět), cena 4470,- na českém aukru včetně pošty, solidní nabídka, cena i jednání od prodejce Jungemann. Myslím, že na ebay bych líp nepochodil, tímto mu děkuji....Jsem zvědavý na praktické zkušenosti, hodinky jsem si teprve dneska vyzvedl na poště. Mimochodem, na netu se u tohoto modelu objevují 2 hodnoty voděodolnosti, a to 20 nebo 30 atm, nevíte, jak to je? V knížečce k hodinkám je v tabulce zaškrtnuto 20/3O atm v té nejlepší hodnotě tabulky.... :snorkle: ...díky...Zbyňa

post-18930-083728200 1315852281.jpg

post-18930-048910900 1315852291.jpg

Upraveno uživatelem perlufanda
Odesláno

Oprava, zakoupeny byly v únoru 2009 a v únoru 2011 byly na servisu dle knížečky...Už jsem si rovněž všiml vzadu na víčku hodnoty 30 atm...Chci se zeptat, lze takové hodinky servisovat v běžném hodinářství v maloměstě? Případně bych chtěl požádat o doporučení na nějakýho hodináře nejlépe v pořadí v Brně, Prostějově-Olomouci...Já osobně jsem z Vyškova, kdyby náhodou to tady někdo znal...Sice mě servis čeká až v roce 2013, ale lešpí je být připraven..Jak to vychází finančně? Kontrolovat vodotěsnost stačí jednou za 3 roky při servisu nebo každý rok? Díky za odpovědi...amatér :worried_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj ještě jednou, nebyl by tip na prověřenýho hodináře v pořadí Brno/Olomouc=Prostějov=Kroměříž? Můj Vyškov je zabitý(sorry Laďo Goldo), vzhledem k tomu, že si nejsem jist, co razítko o servisu 2/2011 znamená(tím myslím, jestli hodinky byly přetěsněny do vody), tak s hodinkama radši neplavu....Nemáte někdo tipa na solidního hodináře v okolí Vyškova?Díky...Na běžný plavání se musí hodinky s 30 ATM přetěsňovat nebo stačí jejich konstrukce?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...