Jezevcik2 Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 V 25. 8. 2011 v 20:07, 'Dr.Watson' napsal: Nevím proč ale azbuka se mi na hodinkách líbí. Mně taky.A asi vím proč.Tak jako se mi na TV Prim kal.97 strašně líbí den v týdnu v češtině.Je to zkrátka něco jiného.
Waya03 Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 V 13. 9. 2011 v 20:47, 'yossarian' napsal: Díky moc za odkaz, fakt si cením Tvé snahy... černý nevypadají zle, ale já si asi počkám na ty Tvoje Já po tom trošku víc pídil a tenhle model už se docela dlouho nevyrábí a nahradil ho Maktime Aviator, který ale podle fotek vypadá trošku jako napodobenina, takže sehnat nové nebo zánovní původní Poljoty není jednoduché. Doufám, že jsem se Tě svými návrhy nijak nedotknul, to bych vážně nerad... Máš parádní hodinky, které si pořádně užívej a občas zase hoď nějakou fotku, aby jsi mě i ostatní navnadil. A dávej na ně pozor! Neboj, chápu jak to myslíš. A kdo ví, třeba se mi i nabídky k odkupu budou jednou hodit. Jestli jsem si teď vyhledal ten stejný Maktime Aviator o kterém jsi mluvil, nedivím se že ten se Ti nelíbí. Ten znak mi připomíná ještěrku, to už bych tam měl radši latinkou "Aviator". V 13. 9. 2011 v 20:56, 'Jezevcik2' napsal: Pěkný Poljoty,na začátek ses docela rozjel.Jestli můžu poprosit,tak vyfoť ty pětky,až přijdou.Tu barvu cifru bych si sice asi nevybral,ale je zajímavá a ono je to ve skutečnosti mnohdy daleko lepší. Jasně, pětky určitě nafotím a fotky snad budou čím dál tím lepší. Předevčírem jsem si pořídil fotostan a až seženu správné lampy na nasvícení, bude to úplně o něčem jiném :-)
yossarian Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 V 14. 9. 2011 v 5:13, 'Waya03' napsal: Neboj, chápu jak to myslíš. A kdo ví, třeba se mi i nabídky k odkupu budou jednou hodit. Jestli jsem si teď vyhledal ten stejný Maktime Aviator o kterém jsi mluvil, nedivím se že ten se Ti nelíbí. Ten znak mi připomíná ještěrku, to už bych tam měl radši latinkou "Aviator". Jsem rád že to takhle bereš a pokud by ses někdy rozhodnulje prodat, klidně mě pak můžeš kontaktovat SZ, ještě než to třeba vyvěsíš... určitě se domluvíme
Waya03 Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Hodinky už mě začaly trochu nudit, dokonce jsem je chtěl prodat, a tak byl čas na menší upgrade. Originální tah a dýnko s průhledem hodinkám určitě prospěly. A já je znovu rád nosím.
Lihard Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Průhled do strojovny a nový tah jim podle mě hodně sluší...moc hezké. Jakou myslíš, že mají teď prodejní cenu?
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Tomu rikam facelift, krasa! Ja si na pribliznou cenu pockam do prodejni sekce:) treba Wayu za chvilku zacnou nudit i tak:)
Waya03 Odesláno 25. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2012 V 25. 6. 2012 v 14:10, 'Lihard' napsal: Průhled do strojovny a nový tah jim podle mě hodně sluší...moc hezké. Jakou myslíš, že mají teď prodejní cenu? Dýnko a tah stály celkem 65 euro no a mám k tomu teď i originální dřevěnou krabičku. Už mi to přijde líto prodávat. Ještě tak vyměnit sklíčko za safír a byly by geniální. Nicméně v plánu už jsou další kousky :-)
Lihard Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 V 25. 6. 2012 v 20:07, 'Waya03' napsal: Dýnko a tah stály celkem 65 euro no a mám k tomu teď i originální dřevěnou krabičku. Už mi to přijde líto prodávat. Ještě tak vyměnit sklíčko za safír a byly by geniální. Nicméně v plánu už jsou další kousky :-) Rozumím tomu, že by Ti bylo líto je prodávat...já mám Aviator 3105 a uvažuju také o novém dýnku. Můžeš prosím hodit link, kde jsi sehna to Tvé? Děkuji.
Waya03 Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2012 V 26. 6. 2012 v 7:27, 'Lihard' napsal: Rozumím tomu, že by Ti bylo líto je prodávat...já mám Aviator 3105 a uvažuju také o novém dýnku. Můžeš prosím hodit link, kde jsi sehna to Tvé? Děkuji. Jasně to můžu, koupil jsem ho tady http://www.poljot.at/ . Jak mínus obchodu bych uvedl nutnost platby na zahraniční účet převodem (což stojí další prachy) a neochotu komunikovat jinak než Německy. Na druhou stranu, nakonec jsem byl příjemně překvapen. Zboží došlo velice rychle a obchodník mi grátis přihodil originální Poljot řemen s překlápěcí sponou.
Lihard Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Odesláno 29. června 2012 V 26. 6. 2012 v 21:07, 'Waya03' napsal: Jasně to můžu, koupil jsem ho tady http://www.poljot.at/ . Jak mínus obchodu bych uvedl nutnost platby na zahraniční účet převodem (což stojí další prachy) a neochotu komunikovat jinak než Německy. Na druhou stranu, nakonec jsem byl příjemně překvapen. Zboží došlo velice rychle a obchodník mi grátis přihodil originální Poljot řemen s překlápěcí sponou. Díky moc, google mi to do němčiny nějak přeloží
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se