Peta-Biker Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Nepředhánějte se, prosím, tady v tom, které jsou původní a které ne. Chystám recenzi, kde vše vyjasním. Já se ptal na řemen. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Touzano Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 V 4. 10. 2011 v 15:58, 'Peta-Biker' napsal: Nepředhánějte se, prosím, tady v tom, které jsou původní a které ne. Chystám recenzi, kde vše vyjasním. Já se ptal na řemen. mozna neco pro tebe http://www.authenticwatches.com/tag-heuer-monaco-strap-kit-eb0030.html na ty strance jsou i dalsi straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 V 4. 10. 2011 v 16:05, 'Touzano' napsal: mozna neco pro tebe http://www.authentic...kit-eb0030.html na ty strance jsou i dalsi straps Zas takovej blázen, co by dal takové prachy za 5 řemenů, nejsem . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 To už jsem mu posílal Simon to udělá kvalitněji a za podstatně nižší cenu, takže tudy cesta nevede.Modrý se světlým prošíváním je snad ještě di-modell jumbo. Jinak zakázková výroba nebo ten, co jsem ti posílal. Ten k nim dobře sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 (upraveno) V 4. 10. 2011 v 15:49, 'pavča' napsal: Pokud vím, tak Steve McQueen měl Monaka trochu jiná, měl provedení s natahovací korunkou vlevo (vpravo byla jen tlačítka chrona) a jeho hodinky měly safírové sklo. Na té menší fotce je po zvětšení korunka vlevo dobře patrná. Ta větší fotka je jasná fotomontáž, je to jen použitá a upravená původní fotka jako reklama na nová Monaca s kalibrem 12 a safírem. sklicko rozhodne nebylo safirove ale plastove edit: jinak hodinek k nataceni bylo celkem 7 kusu (nevim proc) a vsechny byly z normalni produkce Heuer - bez zadnych uprav ale krome 1 kusu, ktery je v muzeu Tag Heuer, jsou vsechny v rukach soukromych sberatelu. Upraveno 5. října 2011 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 V 5. 10. 2011 v 11:19, 'Stepino' napsal: sklicko rozhodne nebylo safirove ale plastove edit: jinak hodinek k nataceni bylo celkem 7 kusu (nevim proc) a vsechny byly z normalni produkce Heuer - bez zadnych uprav ale krome 1 kusu, ktery je v muzeu Tag Heuer, jsou vsechny v rukach soukromych sberatelu. No vidíš to a mně prodavač v odborném obchodě, který toho o TAG Hojerech věděl opravdu hodně, říkal, že to byla speciální limitka a že tam byl safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 V 5. 10. 2011 v 12:19, 'pavča' napsal: No vidíš to a mně prodavač v odborném obchodě, který toho o TAG Hojerech věděl opravdu hodně, říkal, že to byla speciální limitka a že tam byl safír. Ale jo, v roce 2009 vyšla speciální reedice těchto hodinek, kde to sklíčko bylo skutečně safírové, limitka o 1000kusech, kde na zadní straně byl podpis Jacka Heuera. Cena byla ovšem poněkud vyšší. Chlapi, už se v tom fakt nerýpejte, bude recenze! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Zde je několik variant těchto krásných hodinek: http://www.calibre11.com/review-2011-tag-heuer-monaco-twenty-four-racing/ Jedno foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Mám je rád, holky moje :--) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Pěkné, Peťo, PěknéVíce fotek by neškodilo. Mám teď Monzy a vůbec nejsou špatné, pokusím se taky něco nafotit, až najdu trochu času, ale Monaco, je Monaco, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 V 21. 2. 2012 v 19:43, 'Peta-Biker' napsal: Mám je rád, holky moje :--) Holt, sběratel legend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Fotky budou, dodělávám recenzi, musím to doladit ještě v PDFku. Díky kluci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 V 21. 2. 2012 v 19:59, 'marosh' napsal: Holt, sběratel legend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hmm a to skvelé video tu nikto nepochválil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 V 22. 2. 2012 v 9:09, 'lukassko2' napsal: Hmm a to skvelé video tu nikto nepochválil ake video? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 krásná klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 V 21. 2. 2012 v 20:14, 'Peta-Biker' napsal: Fotky budou, dodělávám recenzi, musím to doladit ještě v PDFku. Díky kluci Peto-bikere,tyhle hodinky me pritahly na forum, takze uz nehodlam na tu recenzi cekat dalsich nekolik mesicu. Prestan to ladit a proste to sem hod! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 V 21. 2. 2012 v 19:59, 'marosh' napsal: Holt, sběratel legend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 (upraveno) Blížíme se do finále, řemen přezut, dopisuju závěr Upraveno 12. března 2012 uživatelem Peta-Biker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se