Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

zaujaly mne tyto. After market uprava. Swisswatchstore prodejce.

Posted Image

Upraveno uživatelem Yubari
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

ty cos tam ted postnul jsou fakt skaredy :( ja bych do diamantovejch breitlingu sel, narozdil od vetsiny fora, na druhou stranu, ja jsem mel rolexy diamantama, takze uchyl asi jsem :) kazdopadne, jediny, u kterejch jsem o tom uvazoval, byly Superavengery a na ne flaknout aftermarket lunetu.. Nakonec jsem do toho ale nesel, protoze jednak aftermarket, a druhak nejak neverim temhle aftermarket upravcum a jejich sutrum :(

Posted Image

tohle zrovna je Manufacturer 1.23 Carat VS1 Diamonds Set on Bezel

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Já bych šel do něčeho s černýma kamínkama, třeba Corum Bubble Bat se mi líbí, ale nakonec jsem vyměknul (upřímně řečeno - peněženka mi vyměkla taky) a šel jsem do verze bez kamínků :)

post-1118-038697100 1314604527.jpg

Odesláno

Zcela subjektivně pánské hodinky s brilianty-hnus velebnosti

Odesláno

..tady těžko radit..tohle je extrém..za mě diamanty jedině na krku ženy..:smile_anim: ale sto lidí sto chutí..tak si je klidně kup..udělají ti jistě radost..a oto tady přece jde ne..?

Návštěvník ?po
Odesláno

pevně doufám, že se tohle mému synovi ve 22 nestane - bych si musel zpětně uříznout ptáka

• Dát hlas 5
Odesláno

Jsem asi taky úchyl, ale mě se to líbí. Měl jsem BfB s diamantovou lunetkou a docela dobrý. Jenom ty kamínky byly malinkatý a nebylo to ono. Chce to pořádný šutráky :)

Odesláno (upraveno)

Chce to pořádný šutráky :)

Diamant to sice není, ale co třeba něco takového? :thumbsup_anim:

post-11054-037924600 1314629368.jpg

Upraveno uživatelem sect
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Pohybujes se v nakupu hodinek kolem 5 000, takze nevim proc reagujes na dotaz v Breitling foru

Tohle se Ti vazne nepovedlo, jakkoliv byl puvodni post expresivni.

To, co sezenes na chrono24 za "levnejsi" cenu bude pravdepodobne aftermarket uprava, tedy snizuje to vyrazne hodnotu hodinek a otazka bude i kvalita provedeni. Na druhou stranu Tvoje ukazky jak diamantovych tak bicolor Becek jsou skutecne nevkusny (tim spis, ze je to aftermarket). Osobne by mi kazdy, kdo by tohle (plati i pro velkou cast podobnych tovarnich uprav), prisel smesny a bez spetky vkusu. Neber si to osobne, pokud je chces, kup si je. Hodinky jako takove jsou solidni a muzou Ti dlouho ke spokojenosti slouzit. Ale to, ze jsou nevkusny, je holy fakt.

Odesláno

A k tomu tenisky Luj Vitooon..! :)

A růžovou mikču a dioptrický brejle, co maj skla bez dioptrií.

Pokud je člověk stejného ražení a intelektu jako onen rytmus, tak proč ne. Soudnej chlap to na pazouru nedá.

• Dát hlas 2
Odesláno

Jsem asi taky úchyl, ale mě se to líbí. Měl jsem BfB s diamantovou lunetkou a docela dobrý. Jenom ty kamínky byly malinkatý a nebylo to ono. Chce to pořádný šutráky :)

poradny sutraky na poradnejch super-ackach a na poradny kopici :)

Odesláno (upraveno)

Myslim, ze je to o vkusu majitele. Me osobne to prijde nevkusne, ale pokud po tom nekdo touzi, neni problem. Kdyz okazalost, radeji bych volil zlato. Ale ne k Breitllingum. Treba Rolex ve zlate nebo bicolor je super.

nevkusny by to prave bylo na ctyrcentimetrovejch roladach-potazmo na typkovi s 15 cm zapestim pac by o ne mohl prijit i s kusem ruky :DDDD

Upraveno uživatelem tc95

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...