jktibet Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Srdečně zdravím všechny pacienty CHRONOMAG FORA... přemýšlím o koupi Jaeger-LeCoultre Ref. 146 8 25.... U FIRMY Meertz WORLDOFTIME.DEPrannerstr. 13 80333 München Germany.- Neznáte prosím někdo tohoto obchodníka, obchodoval s ním někdo?- Chtěl bych vědět zda kalibr JLC 751 je jejich vlastni a nebo snad upravená ETA- Prosím ještě o upřesnění rozměru bez korunky-myslím tím jen pouzdro hodinek. Děkuji za vaše laskavé vyjádření. MK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Odpovědi na dvě otázky:- JLC má pouze inhouse kalibry- velikost je 41,5mm P.S. přemýšlíš velmi dobrým směrem, JLC je špička...
Jay Doll Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 JLC je jediná značka, kde můžeš na upravenou ETU zapomenout. Prostě inhouse
volfda Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Jdi do nich, včera jsem se od nich za výlohou nemohl odtrhnout JLC má jedny z nej kalibrů. Jak již bylo výše napsáno, pouze in-house, které před tím, než jdou do prodeje, jednotlivě testují v náročných podmínkách.
Andrew Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Ahoj, ty Tvý hodinky vypadají v docela nicmoc stavu, obzvláště na té 2. fotce to vypadá, že se s nima moc nemazlili. A také bude "poškrábaný" safír na 12ce, nebo co to tam je.
jktibet Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Ahoj, ty Tvý hodinky vypadají v docela nicmoc stavu, obzvláště na té 2. fotce to vypadá, že se s nima moc nemazlili. A také bude "poškrábaný" safír na 12ce, nebo co to tam je. Dík za upozornění...nevšiml jsem si. MK
jktibet Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Odpovědi na dvě otázky: - JLC má pouze inhouse kalibry - velikost je 41,5mm P.S. přemýšlíš velmi dobrým směrem, JLC je špička... Děkuji za odpověď,41,5 mm je pro mne limitující.Zapomínám na ně...chci hodinky od 44 mm. MK
bandicoot Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 chci hodinky od 44 mm ...i takové jsou v řadě Master Compressor
volfda Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Děkuji za odpověď,41,5 mm je pro mne limitující.Zapomínám na ně...chci hodinky od 44 mm. MK Měls je někdy na ruce? Zajdi si je ještě někam osahat. Já si vždy myslel, že bych nemohl nosti hodinky pod 44mm, pak jsem si zkusil Rolex 40mm a zjistil, že je to naprosto v pohodě. Navíc tahle chrona zase tak mrňavá na ruce nevypadají, tedy mně tak nepřišla, ale je to o pocitu...
sery.vlk Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) Vnějšek: safír bez AR, průměr jak bylo řečeno 41,5 mm, na ruce velmi pohodlné, nejsou přehnaně tlusté, relativně krátké, dolů ohnuté nožky. Vnitřek: JLC cal. 751 je relativně mladý kalibr, první automatický chronograf od JLC, na trh uvedený právě v modelu Master Compressor Chrono 1 cca před 4 lety, vlastní vývoj orientovaný na funkčnost: stopkový modul připojený vertikální spojkou (= nevadí, když necháte stopky běžet nafurt, stopková vteřinovka nikdy při zapnutí neposkočí jako u horizontální spojky, kde záleží na tom, jak do sebe zapadne ozubení), ovládání samozřejmě přes sloupové kolo, vlásek o pevné délce (úderem se nerozhodí přesnost) - reguluje se závažíčky na setrvačce, dva pérovníky - rezerva chodu 65 hodin, originální konstrukce minutového sčítače (pomalý, nikoli skokový posun ručky cca od 59. do 60. sekundy = vždy víte, kolik minut stopky ukazují), samonátah "autotraktor" (orig. konstrukce JLC s keramickými kuličkami v ložisku). Meertz: zavedená firma. Exemplář, který nabízejí, je opravdu hodně jetý, poškození krystalu je lépe vidět na fotkách z poloprofilu. Prostor mezi korunkou a tlačítky pěkně hnusný. Cena sice zdánlivě příznivá... - jen můj (nevyžádaný) názor. Jsou z Mnichova, kde má teď JLC servis, tak mohou dát přesnou informaci, na kolik by kompletní servis přišel .-) Edit: to už bych raději zkusil ten druhý kousek, označený jako fungl nový, JLC Master Compressor Chrono 2: inovovaný číselník, indexy plastické, posunuté okénko data, nový systém na rychlovýměnu řemínků; na druhé straně na víčku medailon jen z obecného kovu, nikoli zlatý jako u verze 1. Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem sery.vlk
jktibet Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Měls je někdy na ruce? Zajdi si je ještě někam osahat. Já si vždy myslel, že bych nemohl nosti hodinky pod 44mm, pak jsem si zkusil Rolex 40mm a zjistil, že je to naprosto v pohodě. Navíc tahle chrona zase tak mrňavá na ruce nevypadají, tedy mně tak nepřišla, ale je to o pocitu... Volfda,měl jsem je na ruce v Brně.Díky za odpověď,ale jak říkám...od 44 mm.Mám kupce BSO a JLC je moje nesplněná touha,hledám je mírně jeté a v top stavu...a....za slušnou cenu. :-)
Andrew Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 ...hledám je mírně jeté a v top stavu...a....za slušnou cenu. :-) Tak to tyhle vážně ne, zkus www.chrono24.com, jedny tam jsou z GB a dokonce na tahu v IMHO lepším stavu. Cena je ještě o 6KK méně, ale stále jsou 41,5mm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se