Sedlin Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Doporučil jsem je kolegovi z práce, poměrně dlouho na ně letos čekal. Je velice spokojen, jsou to jeho první automaty a ještě k tomu chrona. Má ovšem obvod zápěstí nad 18,5cm, lidem se slabším zápěstím bych je asi nedoporučoval.Lunetky střídá zkušeně Jak pravíš, kolego. Osobně si myslím, že být nižší, tak průměr 45mm snese i menší ruka, ale v kombinaci s dlouhýma nožičkama je výška tím, co je dělá nositelnými pouze na "větších" zápěstích Ty chrona jsou neskutečně krásný-mít možnost si je vyzkoušet,tak jdu asi do nich Už jsem se s jedním členem setkal, taky je chtěl zkusit. Budeš-li mít cestu kolem Brna dej vědět. Pojedu-li kolem Přerova, dám vědět:smile_anim:
Juraj11 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Jak pravíš, kolego. Osobně si myslím, že být nižší, tak průměr 45mm snese i menší ruka, ale v kombinaci s dlouhýma nožičkama je výška tím, co je dělá nositelnými pouze na "větších" zápěstích Už jsem se s jedním členem setkal, taky je chtěl zkusit. Budeš-li mít cestu kolem Brna dej vědět. Pojedu-li kolem Přerova, dám vědět:smile_anim: Super-možná budu mít brzo cestu do Brna,tak bych se ti ozval . Já měl tritony asi 3x,výška je v pohodě-průser jsou právě ty nožičky,nejlépe mi seděli staré na tahu,novější model spíše na gumě,tah jsem neměl možnost vyzkoušet.
Sedlin Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Super-možná budu mít brzo cestu do Brna,tak bych se ti ozval . Já měl tritony asi 3x,výška je v pohodě-průser jsou právě ty nožičky,nejlépe mi seděli staré na tahu,novější model spíše na gumě,tah jsem neměl možnost vyzkoušet. Blby a zaroven super na nich je, ze at tam mezi nozicky upnu cokoli, pokazde to na ruce vypada jinak, tedy opticky a podle me. Je-li tam nerez luneta-kuze remen, luneta se docela leskne a opticky jakoby vystupuje pouzdro hodinek vyrazneji, nez na tahu. Nerez luneta-tah pusobi hodinky celkove mohutnejsim dojmem (pravda, tah je mozna trochu tlustsi nez kozeny remen). A kdyz je tam cerna luneta a guma, prijdou mi "stihlejsi" - asi na tom, ze cerna zestihluje, neco bude :-). No a na canvasu s bronzovou lunetou mi prijdou vice vyvazenejsi a rozhodne mene vyrazne nez predchozi varinaty. Ale stale to jsou jen me subjektivni pohledy na vec a pravda je, ze pokud nekdo tvrdi (jako i ja ted), ze prumer 45mm a vyska 17mm nepusobi vyrazne, asi ma mene vyvinuty smysl pro rozpoznavani rozlisovacich urovni. Kliden se ozvi a zahlas na cem to chces, pripravim ti je ;-) nebo to prinesu vsechno a vyzkousis vsechno ;-)
stenly04 Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Doporučuji osobní setkání a prohlídku hodinek. Taky jsem měl Tritony a bohužel, když jsem se setkal se Sedlinarkrage tak mi velikostně Apollony nesedly. Byl to příjemný pokec o hodinkách.
Jirkasirka Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Musím dát za pravdu Sedlinarkrage, že s černou lunetou na gumě vypadají "skoro" malé. Momentálně je mám na řemenu s bronzovkou a je to tak fajn. Se stříbrnou lunetou jsou hezky velké. Zkoušel jsem i titanový tah i třeba úplně bez lunety. Nevím jaké máte zkušenosti, ale tah mi tam nešel, pomohl mi až Knespl a Majzlík. Upřímně musím říct, že na tom tahu mne moc neoslovily. Máte je někdo na meshi? Na běžné nošení jsou pro mne super, ke košili beru nižší oblekovky.
mtruelle Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Mě nejlépe vyhovují tyto dvě kombinace - i když původně jsem objednával na titanu. Ta kůže je broušené tele od Hirsche.
varjag Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 (upraveno) Myslel jsem si na ně. Velkost je OK, jako u Tritonů. Výška je ale brutální. Mám rád velké hodinky, ale tohle mě až zarazilo. Nakonec jsem vyměkl. Asi jsem na pořádný chlapácký hodinky ještě malej... Upraveno 1. června 2013 uživatelem varjag
Jirkasirka Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Vždy jsem měl menší hodinky, ale zvykl jsem si úplně bez problémů. Ta výška ale tyto hodinky předurčuje jen k triku. Byly to mé první ETA automaty a mám je opravdu rád. Dost jsme spolu zažili a zatím žádný problém.Světlá kůže a zlatá luneta je nepřehlédnutelná kombinace. Momentálně ale spíš na gumě. Ten titan jsem už zavrhl ale úplně, přijde mi, že ten tah opticky pouzdro, díky těm nožkám, ještě zvětšuje. Vyhovujeme mi taky "všechno" na imbus. Předělávka je otázkou sekund . Dovolil bych se zeptat majitelů, jak Vám chodí přesně?
Franta gmt Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Vživotě nikdy bych si je podle fotek nekoupil. Koukal jsem na ně původně - co je to za divný hodinky. Teď je mám s vlastním řemenem. Raději je nikde moc nepropaguji, aby je neměl potom každý.
jiriku23 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Ahoj, dost uvažuji o koupi Apollonů, jak jsem to tak pročetl, hodně-krát se tu řeší výška, Já mám obvod pařátu 18cm, není někdo z řad majitelů v podobném měřítku a mohl mi napsat pár řádku jestli s sebou nenosí futra a tak :-) ...? Samozřejmě osobně je vyzkoušet by byla paráda, jenže Chronoshop nemá skladem, jedině toptime SK, díky moc za informace P.S. Líbí se mi netradičnost hodinek a dost velká individualizace k tomu TITAN, SAFÍR atd., značka Steinhart je mi sympatická , měl jsem Nav-A-munster 47MM a neměl jsem problém ale ty jsou přeci jen nižší... Jirka
jiriku23 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 tak koukám že Chronoshop SKLADEM, ale to se muselo nedávno naskladnit, ale pokud dorazí jakákoli informace díky za ní.
IWClover Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Čau, já mám obvod zápěstí 18cm a myslím, že mi sedí akorát.. Je pravda, že s nimi občas o něco ,,drbnu", ale zas tak často se mi to nestává.. Jen musím říct, že mi korunka trochu dře o ruku
spona Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Ahoj, tak mě to nedalo a taky jsem kopil tyto hodinky.Zatím jsem poslal peníze a teď čekám až přijdou, moc se těším. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81700-steinhart-apollon-chrono/ Mám obvod ruky 17,5 cm, tak jsem to snad nepřehnal. Mám tyto Steinharty a velikost je v pohodě http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-ii-44-mm-hand-driven
wadee Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Pri Apollonoch mi ani tak nevadil priemer ako vyska. Skusal som ich na vystave a boli vazne vysoke. Uvidis ked ti pride, ci to bude ono alebo nebude ono
spona Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 No je to kus hodinek, můžeš napsat jaký máš obvod zápěstí?
spona Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Ahoj, tak mě to nedalo a taky jsem kopil tyto hodinky.Zatím jsem poslal peníze a teď čekám až přijdou, moc se těším. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81700-steinhart-apollon-chrono/ Mám obvod ruky 17,5 cm, tak jsem to snad nepřehnal. Mám tyto Steinharty a velikost je v pohodě http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-ii-44-mm-hand-drivenTak už dorazily.Je to bomba mít možnost takhle měnit vzhled.První den padla volba na tento vzhled.
spona Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Ještě přemýšlím o nákupu tohohle řemenu. Nemáte někdo zkušenosi?Ten Isofrane jsem zničil.http://www.chronoshop.cz/remeny-steinhart/steinhart-gumovy-remen
tommashko Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 ...to spona ..krasne hodinky a s hnedym remenom a bronzom asi najkrajsia kombinacia ;-)Ja mam tiez aktualne tuto kombinaciu s novym Steinhart vintage remenom. Obvod paprce som nestihol odmerat, ale vyhovuje mi velkost, len s Nato su trosky vyssie na moj vkus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se