Olda26 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Zdravím všechny členy,Mám v plánu koupit hodinky Steinhart a rád bych předem znal obecný názor na tuto značku. Mám na mysli, jak jsou na tom s kvalitou, spolehlivostí, budu rád i za info ohledně historie značky. Také by mě zajímalo, proč je Steinhart "Swiss Made" a na webu všechny údaje o firmě míří do Augsburgu, což je v Německu. Jak to tedy s tím "Swiss Made" vlastně je?Rád bych znal i vaše osobní zkušenosti s touto značkou.Díky předem.
Jezevcik2 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Používají švýcarské kalibry.Nejlépe Ti dokáže fundovaně a ochotně zodpovědět všechny Tvé otázky provozovatel tohoto obchodu:http://www.chronoshop.cz/index.php Když si vybereš z tamní nabídky,tak se můžeš již jen těšit z perfektního servisu a profesionálního přístupu k zákazníkovi.
Chorche Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Oldo, neber to špatně, ale když použiješ funkci Search v pravém horním rohu, tak se toho o Steinhartu a swiss made dozvíš hromadu
Návštěvník Tada Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Firma je v Německu, hodinky dělá Grovana ve švajcu.
kubson Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Firma je v Německu, hodinky dělá Grovana ve švajcu. jen některé modely
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se