Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vlevo vedle vchodu do hotelu Marriott je starožitnictví. Mají za výlohou docela hezkou sbírku starých hodinek, mezi nimi měli před Vánoci i zmiňované IWC. Je tam vedoucí nebo majitel takový příjemný starší pán se zájmem o hodinky a ten mi říkal o opravách a přestavbách, že na to má slušného hodináře.

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to odklizec:

hrome, hrome, copa je to za hodinky na obrazku "43mm", zacinaji se mi nezadrzitelne libit :-) jsou z brousene nebo lestene oceli? jestli mi pripises i pripadnou cenu za kterou jsi koupil budu rad.

diky za info

Odesláno

Jo clovece, to je velka zahada. Koupil jsem je na ebay vice mene s tim, ze je to noname. Zjistil jsem jen to, ze je to nejaky noname s nejvetsi pravdepodobnosti vyrobeny v cine, protoze na dynku je napis "CHEKIANG FIRST BANK LIMITED" ;) Strojek je ale stary dobry UNITAS. Uz jsem byl lidma z jineho fora upozornen, ze napis na ciferniku je spatne francouzsky. Co je na nich fantasticke je pouzdro (brousene) a vypoukle sklicko.

Jelikoz se jedna o noname, za par dolaru, mam v planu je "trosku" predelat. Urcite vymenit rucicky a jelikoz se mi asi nepodari odstranit napis na ciferniku bez jeho zniceni, pujde vymenit cely cifernik. Bohuzel, bezvysledne se snazim sehnat novy remen jeko je tento. Je to nejaky stary Timberland, ale skvely! Bohuzel, Timberland uz podobny remen nedela a ty co delaji uz samostatne neprodavaji. Takhle vypadaly na fotce na ebay. To byla jasna koupe.. :D

e0_12_s.jpg

Jinak cifernik je uplny Daniel JeanRichard..(podobnost ciste nahodna? ;) )..

jeanrichardbressel1.jpeg

Odesláno
Jo clovece, to je velka zahada. Koupil jsem je na ebay vice mene s tim, ze je to noname.  ....

clovece nemas jeste nekde ulozenou stranku z ebay kde o nich neco bylo? resp. jak jsi je tam nasel? asi nemas nutkani je prodat ze? :-) jinak ty hodinky Daniel JeanRichard se mi az tak nelibi jako ty Tvoje :-(

Odesláno

Tu stranku z ebay uz nemam, ale presne tenhle typ hodinek, jen s jinym debilnim napisem na ciferniku uz jsem tam asi dvakrat od te doby videl. Zkus si dat vyhledat slovo "unitas". Jinak ja je tehdy nasel uplnou nahodou kdz jsem koukal na koncici aukce toho dne. A tu aukci jsem tedy prosvihnul ;) Ale clovek je asi za 14 dni prodaval znovu, protoze ten puvodni kupec je nezaplatil. Jojo to jsou dneska lidi..

Prodat se je teda urcite nechytam. Chystam je se (uz dlouho) zvelebit, abych se je nestydel nosit na verejnosti. Pak budou super. Jinak ten duvod proc se ti asi tak libi je zrejme v kombinaci toho dnes uz dodelavajici remen a pouzdra. Jako novy musel byt ten remen genialni. Bohuzel, nemuzu sehnat podobny :(

Odesláno

Tak a u mě je to 185mm, no ale spíš to tíhne k těm 180ti, nezlobil byl se kdybych měl to zápěstí o nějaký ten milimetr "tlustší", ale to už je dáno asi mojí postavou, mám 195cm a dlouhý ruce a nohy:) Váhu jsem ted o Vánocích vytáhl až na hranici 100kg. Hodinky nosím 40mm bez korunky a asi se poohlídnu po něčem o rozměru 43mm:) K velkýmu chlapovi patří i velké cibule:)))))

Odesláno

To se teda picnu: dnes mně už druhej člověk řekl, že přestal nosit hodinky protože z prochlazování zápěstí dostával záněty! Je to vůbec možný? Máte někdo problémy?

Odesláno

...z lékařskýho hlediska ti můžu říct,že to je spíš z útlaku zápěstí,pokud by je měl furt na ruce hodně festovně utažený,jinak tendinitidu (zánět šlach) bys na zápěstí těžko dostal,to bys fakt musel běhat s odhalenou rukou s kusem železa na zápěstí,každej norm.člověk nosí bundu,...to je jako když se někteří borci diví že mají záněty dutin a jsou nemocní a v -10 venku choděj bez kulicha,..no comment.

Odesláno
(..haha..zitra bezim kupovat)

Mají je v Bratislavě na Hlavnom námestí.

Decentní obchůdek, ochotný personál. Byly mi příliš "velké" (nebo vlastně šrajtofle příliš malá).

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím.. potřeboval bych radu. Mám obvod zápěstí 165, zdravím asteniky.. :) A velmi se mi líbi jedny hodinky s diametrem 40, nemohu si je zkusit (uvažuji o objednavce z netu). Nebudou vypadat na mojí ruce jako špatný vtip?

Odesláno

Já mám 172 mm a hodinky 47 mm vypadají super. Spíš pozor na výšku hodinek s ohledem na typ košile, kterou nosíš. Může se stát, že rukáv nebude schopen vysoké hodinky pojmout.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...