jacob Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Jde mi o to...aby se po roce nazačal loupat pásek.. Kvalitní řemen vydrží při denním nošení v pěkném stavu přibližně rok a půl, maximálně dva roky. U kovohé tahu se Ti mohou časem únavou materiálu zničit osičky. O každé hodinky se musí člověk aleaspoň trochu starat. 1
lukin_ova Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 proto jsem dal to na "celej život" do uvozovek..ale tech 15 - 20 by mi zcela určitě stačilo...myslím,že v takovém časové rosahu,udělá tissot zas nějaký jinčí produkt za kterej to vyměním.Prostě když u nich budu 15 let měnit jen baterii,tak budu spokojenej jak želva. Jde mi o to...aby se po roce nazačal loupat pásek..a aby se mi po druhém vykoupání v bazenu nezamlžilo skíčko :-) Dám Ti jednu dobrou radu. Pokud chceš fungovat tak, jak píšeš a opravdu zůstat 15-20 let u Tissot Quartz, tak si je kup a pak požádej někoho z moderátorů o doživotní BAN na tomto fóru. Ideálně si nechej zabanovat i IP adresu a zkus zapomenout, že nějaký chronomag existuje ... 3 1
Burton Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 (upraveno) Dám Ti jednu dobrou radu. Pokud chceš fungovat tak, jak píšeš a opravdu zůstat 15-20 let u Tissot Quartz, tak si je kup a pak požádej někoho z moderátorů o doživotní BAN na tomto fóru. Ideálně si nechej zabanovat i IP adresu a zkus zapomenout, že nějaký chronomag existuje ... to má být pokus o vtip...? Upraveno 9. září 2011 uživatelem Burton
Frantik Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 to má být pokus o vtip...? Presne tak, tady je to dost silne návykový a vysává to prachy jako uragán 1
Burton Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Presne tak, tady je to dost silne návykový a vysává to prachy jako uragán no,už jsem z 5tis max. co bych chtěl dát za nějakej ten strojek,postoupil na 7-8tis.
lukin_ova Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 (upraveno) to má být pokus o vtip...? Může to tak vypadat, ale myslím že není. Já jsem sem šel stejně jako ty s žádostí o radu, co a kde koupit ... Ideálně hodinky tzv. nafurt. No a teď mám hodinek .. no prostě hodně a hlavně jsem už tak asi ... no hodněkrát překročil původní rozpočet. Tím Tě nechci vůbec zrazovat. Jen Ti dávám dobrou radu. Ty Tissoty PRC200 co jsem Ti přes SZ nabídnul, byl můj druhý kup tady na fóru. A teď jsou ve windru a na ruce už nějaký ten měsíc nebyly .... No na ruce vlastně byly asi třikrát ... Prostě se pořád posouváš dál a dál. Aĺe jinak je to krásné. Svět hodinek je nekonečný a je stále co objevovat a lidi co tady jsou, jsou vesměs moc fajn i v jiných debatách, než o hodinkách. Takže já nelituju. A jsem hrozně spokojený. Toš tak. Snad jsi mne pochopil. Upraveno 9. září 2011 uživatelem lukin_ova
Radek124 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 (upraveno) Obávám se že takhle tady začínala spousta zdejších "chronománií" a "chronomagorů" Nejdřív si jen někde vygooglovali zmínku o hodinkách na které někde narazili, pak si kvůli fotkám si založili účet, na něco se zeptali - a po pár dnech čtení získali neodbytný pocit, že by se jim taky zrovna šikly nějaké ty nové hodinky, samozřejmě "trošku lepší" než ty co mají. A pak už se jenom s každým dalším kusem zvedala cenová laťka... Upraveno 9. září 2011 uživatelem Radek124
lukin_ova Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Na tvém místě bych se podíval do prodejního vlákna. Něco hezkého si vyber a nakup, ať ukojíš prvotní touhu po něčem novém a pak se tady pár týdnů jenom rozhlížej. Pak se znova nadechni a nechej si poradit jakéže mají být ty druhé, které v tu dobu budeš strašně nutně potřebovat .... 1
jacob Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Na tvém místě bych se podíval do prodejního vlákna. Něco hezkého si vyber a nakup, ať ukojíš prvotní touhu po něčem novém a pak se tady pár týdnů jenom rozhlížej. Pak se znova nadechni a nechej si poradit jakéže mají být ty druhé, které v tu dobu budeš strašně nutně potřebovat .... To je rozumný příspěvek ! Myslím si, že týden pravidelného bádání zde na fóru člověku rozšíří obzory o hodinkách o několik světelných let. Většina z nás tak začínala a dnes je z toho normální závislost .
etinov Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Můžu potvrdit.....před pár měsícema sem byl spokojenej se Swatch Irony.....o další sem se nezajímal.....taky proč, když fungovaly...jenže pak sem je rozbil....objevil chroomag.cz, te´d mám TAGy, sice taky quartz, ale už koukám po automatech, jen se rozhodnout pro který....nejradši dvoje 1
Burton Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Na tvém místě bych se podíval do prodejního vlákna. Něco hezkého si vyber a nakup, ať ukojíš prvotní touhu po něčem novém a pak se tady pár týdnů jenom rozhlížej. Pak se znova nadechni a nechej si poradit jakéže mají být ty druhé, které v tu dobu budeš strašně nutně potřebovat .... No..toho se právě docela bojim...
Frantik Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 no,už jsem z 5tis max. co bych chtěl dát za nějakej ten strojek,postoupil na 7-8tis. Ja zacinal na Primkach s limitem 3 litry a koncil na Rolexech za 103 litry - trochu se mi to vymklo 1
Burton Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Ja zacinal na Primkach s limitem 3 litry a koncil na Rolexech za 103 litry - trochu se mi to vymklo ale opravdu jen trochu
Frantik Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 ale opravdu jen trochu No to je ale problem tohoto fora a vsechno je to vina tohoto fora a tech lidi, kteri se tady vyskytujou. To neni moje chyba
Burton Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 (upraveno) No to je ale problem tohoto fora a vsechno je to vina tohoto fora a tech lidi, kteri se tady vyskytujou. To neni moje chyba Jasný,to chápu No,hlavně k pc nesmim pustit manželku..kdyby viděla ten přízpěvek od Frantíka...tak už bych sem asi opravdu nesměl napsat ani čárku Upraveno 9. září 2011 uživatelem Burton
Frantik Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 (upraveno) Jasný,to chápu No,hlavně k pc nesmim pustit manželku..kdyby viděla ten přízpěvek od Frantíka...tak už bych sem asi opravdu nesměl napsat ani čárku Klid. Hele ta moje registrovala a vnimala novy hodinky a jejich ceny tak do desátého kousku, pak to prestala pocitat Upraveno 9. září 2011 uživatelem Frantik
Burton Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Všem děkuju za odpovědi a dobré rady,dokonce by se dalo asi i říct,že už nejsem uplnej laik
Conrad Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Kdo chce kam kopněte ho tam Moje volba by to sice nebyla ale... http://www.minutacz.cz/
Burton Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Kdo chce kam kopněte ho tam Moje volba by to sice nebyla ale... http://www.minutacz.cz/ jj,díky...už mi tady ten odkaz někdo dával...nešel jsem si tam autorizovaného prodejce v Plzni.Každopádně jsem docela koukal,když jsem viděl,že v celé Plzni jsou jen dva obchdy s autorizací od Tissot..a přitom Tissot se prodává asi v cca v pěti obchodech v Plzni a to je jen co jsem viděl zajímala by mi pravost zboží co prodávají a proč když je to origo,tak na ně není odkaz na minutacz
jacob Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 (upraveno) zajímala by mi pravost zboží co prodávají a proč když je to origo,tak na ně není odkaz na minutacz Nevím, jak je to u Tissotu, ale například u dražších značek a třeba i prodejci úplně jiného zboží musí splňovat určité podmínky, aby mohli vystupovat jako AD ( autorizovaný dealer). Showroom musí mít určitou úroveň, musí nabízet aktuální kolekci, kterou výrobce prezentuje na webu, zaměstnanci by měli mít nějaká školení, apod. Edit: myslím, že v tom není potřeba hledat, že by prodávali falešné hodinky. Upraveno 9. září 2011 uživatelem jacob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se