Přejít na obsah

Steinhart "Nav B-Chrono II stainless steel"

adet

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Slušné fotky jsou na chronoshopu, já hodinky zatím nemám, mám je od 22.12. objednané - na tahu. Až budou, tak je rád nafotím. Ale to bude asi ještě nějaký pátek trvat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jak to tak vidím, objednání v chronoshopu byla "chyba". Ze slušnosti objednávku rušit nebudu a počkám si. Ale vědět to, tak jsem si je objednal ve Steinhartu přímo. V chronoshopu objednáno 22.12. a zatím nic. Ach jo.

Odkaz ke komentáři

Já jsem taky prvně brnknul do chronoshopu s dotazem, jestli ví, kdy jim dorazí. 

Ale na rovinu mi řekli, ať s nimi do vánoc nepočítám. 

Tak jsem projel stránky všech evropských dealerů Steinhartu, ale nikdo je neměl skladem. 

Nakonec jsem napsal mail přímo do Němec a přišlo info, že do pěti dnů od připsání platby na jejich účet mi je budou expedovat. 

Odeslali je myslím hned druhý nebo max třetí den fedexem. 

Za mě spokojenost. Přišly i s čokoládou Steinhart:) 

Odkaz ke komentáři

Nojo. Já už na ně v chronoshopu čekám 5 týdnů, tak už to taky měnit nebudu. Oni na to i upozorňují, že u hodinek, které nejsou skladem, to může trvat. Ale myslel jsem si, že když je má na skladě výrobce, že jim je prostě po objednání pošle. Ale Steinhart asi upřednostňuje koncové zákazníky před dealery, protože mi z chronoshopu na dotaz odpověděli, že i pres urgence dosud od Steinhartu od vánoc nedostali nic. A já se na ně tak těším... Pokud budu objednávat nějaké další, tak asi půjdu cestou objednávky přímo u výrobce. Jen mi to přijde škoda, protože chronoshop je mi hodně sympatický.

Odkaz ke komentáři

Koncovému zákazníku Steinhart prodává za koncovou cenu, takže s jinou marží, než dealerovi. To je fakt.

Nicméně si myslím, že pro výrobce ty naše kusy vůbec nic neznamenají.

Spíš bych to viděl tak, že dealer nakupuje za svoje nasmlouvané VO ceny a musí objednávat nějaké minimální množství kusů. 

Až "naplní" objednávku, tak ji výrobce komplet odešle, a když zrovna v ten moment některé typy nejsou skladem, tak se znova čeká na další objednávku...

Odkaz ke komentáři

To jsem si myslel taky, ale z chronoshopu mi na můj dotaz, jestli nemají nějaký odhad doby dodání, odpověděli, že bohužel nevědí, a že jim Steinhart od vánoc i přes urgence nic neposlal. Navíc, když jsem byl 22.12. v chronoshopu osobně, tak mi řekli, že když ještě ten den hodinky objednám, tak objednávku ještě před dovolenou odešlou a že ve Steinhartu jí zpracují hned po dovolené, kterou měli do 6.1. Tohle všechno nahrává mé teorii, že Steinhart upřednostňuje koncové zákazníky před dealery. Ale ono je to stejně fuk, jak to je. Prostě čekám a čekám. Snad to nebude trvat ještě další měsíc...

Odkaz ke komentáři

Jak si to tak po sobě čtu, musím dodat důležitou věc. Moje posty tady v žádném případě nejsou myšleny jako kritika chronoshopu. Z jejich strany jsem se dočkal maximálně korektního jednání, svižné komunikace a trpělivých odpovědí na moje netrpělivé dotazy. Proto bych je nerad, byť nechtíc, očerňoval. Moje posty pramení z čiré netrpělivosti.

Odkaz ke komentáři

Ale jo, tohle chápu. Nebyl by problém objednat si je přímo. Jen jsem je už objednal v chronoshopu, a když už čekám 5 týdnů, tak se mi nechce jim objednávku jen tak zrušit. To si nezaslouží. Prostě doufám, že Steinhart jim ty moje hodinky pošle co nejdřív.

Odkaz ke komentáři

Rozumím a obdivuju tvoji trpělivost:) 

Já když něco chci, tak to chci většinou hned. Něco jiného je objednávka pneu na motorku, když je venku 15cm sněhu. To opravdu v klidu počkám...

Nicméně jestli objednáváš Nav B-Chrono II v rozměru 44mm tak chronoshop určitě nemá objednán jen ten jeden kus pro tebe, ale jistě je bere i na sklad.

Tvůj kus, který pak dorazí, koupí někdo jiný. Tento model měli objednaný už před moji objednávkou, což bylo někdy na začátku prosince, a zatím nic...

Není to samozřejmě jejich chyba, tohle je čistě věc dodavatele...

Upraveno uživatelem Pitris
Odkaz ke komentáři

No, ono to s tou trpělivostí taky není tak horké, většinu věcí prostě potřebuju nejpozději okamžitě. :-) Ale v tomhle případě jsem byl na čekání pripraven, a bohužel jsem předpokládal, že firma bude objednávky svých dealerů vyřizovat pružněji. Málem mě jeblo, když se týden po mé objednávce tyhle hodinky objevily skladem u slovenského dealera. Kdybych býval tu objednávku zrušil už tehdy, tak už jsem hodinky tři týdny měl. No ale když už jsem vydržel takovou dobu, tak už vydržím do konce. Jen doufám, že to bude znamenat třeba do příštího týdne a ne do března :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...