pepe karita Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Chci nové hodinky a přiznám se že nevím kudy kam. Omega krásná ale drahá. Tag jakože dobrý ale cenově někde jinde. Prosím poraďte ubohemu nevědomci.
Vit Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Chci nové hodinky a přiznám se že nevím kudy kam. Omega krásná ale drahá. Tag jakože dobrý ale cenově někde jinde. Prosím poraďte ubohemu nevědomci. Radím přišetřit a koupit Omegu, cenový rozdíl mezi srovnatelnými modely není až tak velký.
lastam Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 OMEGU, z druhý ruky taky nejsou úplně nejdražší...
pepe karita Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Je nějaký zásadní rozdíl v kvalitě? Nebo se jedná pouze o značku. Nebo doporučíte uplně něco jiného??? max. 50 000,-
Tomak Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Jsem za Omegy. O jakých modelech uvažuješ ?
Klabrdon Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 A nad jakejma modelama od těchto značek přemejšlíš?
pepe karita Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Carrera 16 calibre day date nebo třeba Aqua terra
pepe karita Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 VIDÍM ŽE MI ASI NIKDO NEPORADÍ 1
Dantechno Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 VIDÍM ŽE MI ASI NIKDO NEPORADÍ Nemusis kricet, a radsi bud trpelivejsi. Urcite ti casem nekdo poardi. My tu nevisime celej den...
honza71 Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 (upraveno) Nemusis kricet, a radsi bud trpelivejsi. Urcite ti casem nekdo poardi. My tu nevisime celej den... Pan kolega má pravdu. Navíc tady tipuju tak 75% z nás neví, co chceme, tak co bys čekal za radu. Ale jestli Ti to pomůže, tak začni Omegama. Časem je stejně prodáš a budeš chtít vyzkoušet něco jinýho. Upraveno 14. září 2011 uživatelem honza71
mmako Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Nekřič tady! Většina lidí má přes den jiné starosti, než v časovém limitu radit nedočkavým nováčkům. Dělat bugr nebo propadat beznaději hodinu a půl po prvním dotazu je trochu nesmysl. Cenové rozpětí Tvého zájmu je dost velké. Navíc nikde neupřesňuješ, jestli nové nebo z druhé ruky atp. A také je ten výběr trošku rozkročený - AquaTerry jsou akceptovatelné i jako oblekovky, Carrery jsou o dost sportovnější a tak podobně. Pokud by ten výběr stál třeba Planet Ocean vs. Aquaracer, byl bych pro Omegy. Pokud je to z těchto dvou možností, tak naopak pro ty Carrery. Jsou takové svěžejší.... Ale zae od dost méně elegantní....
lastam Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Přesně, klídek:-) Já čekám na nový omegy, abych je viděl a vybral už půl roku a ještě budu muset čekat dál:-) tady je to hodně o trpělivosti...
pepe karita Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2011 PÁNOVE TA JAK TO VUDÍM JSTE SPÍŠE PRO OMEGY
M3maniac Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Tak já kopu i za TH monaco a carrera aby to nebylo tak nudné
Lovec_hodin Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Dosetri si na Omegu, aj ked sice TH Day Date ma spolahlivy strojcek cal.16, ale je to uz taky obkukany model z mojho pohladu ako predajca. Omega Aqua Terra s coaxialom, kremikovym vlaskom ti garantuje 4 zaruku. Priemer je tam rovnaky ako na Carrera ale Aqua su ovela viac citatelne, ak sa jedna o analogove hodinky s annual calendarom ref. 231.10.43.22.06.001. Tak som za omega:)
nAscA Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Mel jsem Carrery Day - Date, mam Bodnovky. Kvalita zpracovani vicemene stejna. Vyber si hodinky, ktere se libi tobe vice.Ja sel pak do Bondovek i kdyz me staly polovinu proti Carreram, protoze jsou univerzalnejsi.Napis o jake kousky mas vlastne zajem a vypni CapsLock
Horhe Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Napis o jake kousky mas vlastne zajem a vypni CapsLock A: NAZDAR NAZDAR, JSEM TU NOVÝ, JAK SE VEDE? B: Zmáčkni CapsLock! A: JEEEE, DÍKY, TEĎ UŽ NEMUSIM DRŽET SHIFT
Chorche Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 A: NAZDAR NAZDAR, JSEM TU NOVÝ, JAK SE VEDE? B: Zmáčkni CapsLock! A: JEEEE, DÍKY, TEĎ UŽ NEMUSIM DRŽET SHIFT
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se