Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nebudu ctěné osazenstvo unavovat kecy, jak jsem k nim dospěl, jak je to defintivní volba, jak su šťasné a podobně. Řeknu to popravdě. Může za to Sibiř. Ne ta ruská, ale ten náš. Po začátečnických seiko časech přišly časy starých krámů (rozuměj vintage bez znalostí), potom Němčouři (Arctos, Stowa, Sinn) a už jsem si kupoval fortisy. Ó jak já nosil nosík nahoru.... Fortisy šly z baráku, protože mně narostly svaly a já nosil brajtle. Potom chvilu omega, ale to mě neba, je mi blbě z výšek a Měsíce je to výška jako prase a já se stal inštalatérem. Málem kérka OP na rameni, pixla na řemeny minimálně z muniční bedýnky (ještě že mi ten krám žena zakázala za tři litry z Honkongu koupit) a mraky řemenů.... Potom přišel Sibiř a já omámený jako krysák z Hamelnu jsem šel za mámivým zvukem jeho iwécéčkové píšťaly. Nejdřív aquatimer, hmmm něco na nich je, pak šup pilotky, ale furt ten zvuk byl silnější a silnější. Během posledního měsíce jsem od něj vzal inženýry, a protože došlo volné střelivo, šáhnul jsem na paneraiky a dnes si přivezl nádherné IWC da Vinci vintage.

Já su šťastné. Tak jsem se milý Františku Venclovský těm kecům neubránil :D

PS: 2Sibirnaya: Je mi ctí s Tebou obchodovat a jsi TOP klasa v tomhle rybníku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Luxusní dvojice, gratuluju! A určitě ses vydal po správné trase :speak_cool:

děkuji za všem za gratulace. Trochu se tý trasy bojím :) Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

To se neboj Romiku, s da Vincima je to konečná... s..eš mě žes opustil řady instaletérů, aspoň žes zůstal v koncernu, ale i tak ti snižuju tímto rating na AA, bude záležet na tobě jestli si ho vylepčíš... :D ale jo jsou krásné a tvá žena si musí výskat, že má doma chlapa s takovýma koulema, páč do těchto hodinek šel v naší léčebně jen sibiř a ty, pokud mě má senilita nezradila...

jo a jak jsem ti říkal dneska v telefonu, nevolej o radu, když si rozhodnut...:P

Odesláno (upraveno)

Aha, tak proto jsi jel včera od sibiře když jsem ti volal. Že ses nepochlubil :) Super. Úplně jsi mi tím vrátil IWC elán...

chlapi nelejte mi ty edity z voken, podívejte, jak vypadám.... taky edit

2banďák: Drž se IWC... ty nemívají moc slabin

2Tombed : simysim dyk to sou nenápadný hoďky

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

V podstate si to vystihol, ako je to s tým vývojom chronomagora, resp. ako postupuje choroba a zasahuje orgány v celom tele, ale tu nie je potrebné nič čo dodať, žiadne kecy: GRATULUJEM :notworthy: a chválim výber modelov z IWC.

P:S. Ja som v štádiu Breitling a Panerai. Omega štádium už prešlo. Smerujem k IWC

Nebudu ctěné osazenstvo unavovat kecy, jak jsem k nim dospěl, jak je to defintivní volba, jak su šťasné a podobně. Řeknu to popravdě. Může za to Sibiř. Ne ta ruská, ale ten náš. Po začátečnických seiko časech přišly časy starých krámů (rozuměj vintage bez znalostí), potom Němčouři (Arctos, Stowa, Sinn) a už jsem si kupoval fortisy. Ó jak já nosil nosík nahoru.... Fortisy šly z baráku, protože mně narostly svaly a já nosil brajtle. Potom chvilu omega, ale to mě neba, je mi blbě z výšek a Měsíce je to výška jako prase a já se stal inštalatérem. Málem kérka OP na rameni, pixla na řemeny minimálně z muniční bedýnky (ještě že mi ten krám žena zakázala za tři litry z Honkongu koupit) a mraky řemenů.... Potom přišel Sibiř a já omámený jako krysák z Hamelnu jsem šel za mámivým zvukem jeho iwécéčkové píšťaly. Nejdřív aquatimer, hmmm něco na nich je, pak šup pilotky, ale furt ten zvuk byl silnější a silnější. Během posledního měsíce jsem od něj vzal inženýry, a protože došlo volné střelivo, šáhnul jsem na paneraiky a dnes si přivezl nádherné IWC da Vinci vintage.

Já su šťastné. Tak jsem se milý Františku Venclovský těm kecům neubránil :D

PS: 2Sibirnaya: Je mi ctí s Tebou obchodovat a jsi TOP klasa v tomhle rybníku

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

2banďák: Drž se IWC... ty nemívají moc slabin

Akorát mám ambivalentní pocit z toho, že v jedněch hodinkách mám uložený celý herní budget. Na jednu stranu je Doppelchronograph skvělá komplikace, na druhou je to řacha cena.

Btw dneska jsem je přihlásil na výměnu ruček, na minutovce jsem našel s lupou "6x" nějaký mikrobordel (bublinku) a byť to okem není vidět, nemohl jsem s tím žít.

• Dát hlas 1
Odesláno

Velká gratulace k "velkejm" hodinkám. Ty Da Vinci jsou nádherný.

P.S. A ty kecy nakonec taky nebyly špatný. Se teším, kam to posuneš dál (ty hodinky, ne ty k...). ;)

Odesláno

beztak vseci skoncite u rolexu, hovada :) vcera sme to s Instantem rozsekli, jediny dve znacky pro chronomagory - Rolex a Seiko..

Tak to jdu správným směrem, Seika už mám :D

Roman I.: též gratulace, ty Da Vinci vypadají fakt skvěle... :smile_anim:

Návštěvník ?po
Odesláno

fuj tajxl - co to je za hnusný hodinky ? - vypadá to jak sušenky co žeru k snídani - todle jestli viděl Vinči, tak mu zbytněla prostata a už je vycéfkovanej ------------------------------------ du rači brousit nůž :D

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

beztak vseci skoncite u rolexu, hovada :) vcera sme to s Instantem rozsekli, jediny dve znacky pro chronomagory - Rolex a Seiko..

Tak to jdu správným směrem, Seika už mám :D

Tak to po ní jdu asi taky :)

Díky Sibiři, teď jsi mě uklidnil. Prostě budu nosit Seika, dokud nenašetřím na Rolex...a hotovo :D

Roman I. - zeptej se Pafelika, jak se jde po IWC trase :D

Upraveno uživatelem Chorche

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...