Návštěvník Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) Nebudu ctěné osazenstvo unavovat kecy, jak jsem k nim dospěl, jak je to defintivní volba, jak su šťasné a podobně. Řeknu to popravdě. Může za to Sibiř. Ne ta ruská, ale ten náš. Po začátečnických seiko časech přišly časy starých krámů (rozuměj vintage bez znalostí), potom Němčouři (Arctos, Stowa, Sinn) a už jsem si kupoval fortisy. Ó jak já nosil nosík nahoru.... Fortisy šly z baráku, protože mně narostly svaly a já nosil brajtle. Potom chvilu omega, ale to mě neba, je mi blbě z výšek a Měsíce je to výška jako prase a já se stal inštalatérem. Málem kérka OP na rameni, pixla na řemeny minimálně z muniční bedýnky (ještě že mi ten krám žena zakázala za tři litry z Honkongu koupit) a mraky řemenů.... Potom přišel Sibiř a já omámený jako krysák z Hamelnu jsem šel za mámivým zvukem jeho iwécéčkové píšťaly. Nejdřív aquatimer, hmmm něco na nich je, pak šup pilotky, ale furt ten zvuk byl silnější a silnější. Během posledního měsíce jsem od něj vzal inženýry, a protože došlo volné střelivo, šáhnul jsem na paneraiky a dnes si přivezl nádherné IWC da Vinci vintage. Já su šťastné. Tak jsem se milý Františku Venclovský těm kecům neubránil PS: 2Sibirnaya: Je mi ctí s Tebou obchodovat a jsi TOP klasa v tomhle rybníku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2011 uživatelem Roman I.
shore Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 chlape parada..velka gratulacia k obom IWC!
svijanskymaz Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Kua to je dvojka jak Láver a Hardy... .Parada.
FiXilVer Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 pekny vyvoj gratulujem, nech ti este dlho robia radost postni aj fotku zozadu, Da Vinci maju krasny priehlad..
Chorche Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) Luxusní dvojice, gratuluju! A určitě ses vydal po správné trase Upraveno 15. září 2011 uživatelem Chorche
Návštěvník Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) Luxusní dvojice, gratuluju! A určitě ses vydal po správné trase děkuji za všem za gratulace. Trochu se tý trasy bojím Upraveno 15. září 2011 uživatelem Roman I.
tombed Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 To se neboj Romiku, s da Vincima je to konečná... s..eš mě žes opustil řady instaletérů, aspoň žes zůstal v koncernu, ale i tak ti snižuju tímto rating na AA, bude záležet na tobě jestli si ho vylepčíš... ale jo jsou krásné a tvá žena si musí výskat, že má doma chlapa s takovýma koulema, páč do těchto hodinek šel v naší léčebně jen sibiř a ty, pokud mě má senilita nezradila...jo a jak jsem ti říkal dneska v telefonu, nevolej o radu, když si rozhodnut...
sibirnaya Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 toz ti diky ad tva cesta - ted uz musis kontaktovat Mrakouse, protoze nächste Stufe je Big Ing..
bandicoot Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) No tak to je úplně jinak než jsme včera mluvili. Super. Úplně jsi mi tím vrátil IWC elán... Upraveno 15. září 2011 uživatelem bandicoot
sibirnaya Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) kdyz ty edit, tak ja taky Upraveno 15. září 2011 uživatelem sibirnaya
Návštěvník Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) Aha, tak proto jsi jel včera od sibiře když jsem ti volal. Že ses nepochlubil Super. Úplně jsi mi tím vrátil IWC elán... chlapi nelejte mi ty edity z voken, podívejte, jak vypadám.... taky edit 2banďák: Drž se IWC... ty nemívají moc slabin 2Tombed : simysim dyk to sou nenápadný hoďky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2011 uživatelem Roman I.
bandicoot Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Já už to mezitím opravil protože jsem až na podruhý pořádně přečetl text
robo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) V podstate si to vystihol, ako je to s tým vývojom chronomagora, resp. ako postupuje choroba a zasahuje orgány v celom tele, ale tu nie je potrebné nič čo dodať, žiadne kecy: GRATULUJEM a chválim výber modelov z IWC. P:S. Ja som v štádiu Breitling a Panerai. Omega štádium už prešlo. Smerujem k IWCNebudu ctěné osazenstvo unavovat kecy, jak jsem k nim dospěl, jak je to defintivní volba, jak su šťasné a podobně. Řeknu to popravdě. Může za to Sibiř. Ne ta ruská, ale ten náš. Po začátečnických seiko časech přišly časy starých krámů (rozuměj vintage bez znalostí), potom Němčouři (Arctos, Stowa, Sinn) a už jsem si kupoval fortisy. Ó jak já nosil nosík nahoru.... Fortisy šly z baráku, protože mně narostly svaly a já nosil brajtle. Potom chvilu omega, ale to mě neba, je mi blbě z výšek a Měsíce je to výška jako prase a já se stal inštalatérem. Málem kérka OP na rameni, pixla na řemeny minimálně z muniční bedýnky (ještě že mi ten krám žena zakázala za tři litry z Honkongu koupit) a mraky řemenů.... Potom přišel Sibiř a já omámený jako krysák z Hamelnu jsem šel za mámivým zvukem jeho iwécéčkové píšťaly. Nejdřív aquatimer, hmmm něco na nich je, pak šup pilotky, ale furt ten zvuk byl silnější a silnější. Během posledního měsíce jsem od něj vzal inženýry, a protože došlo volné střelivo, šáhnul jsem na paneraiky a dnes si přivezl nádherné IWC da Vinci vintage. Já su šťastné. Tak jsem se milý Františku Venclovský těm kecům neubránil PS: 2Sibirnaya: Je mi ctí s Tebou obchodovat a jsi TOP klasa v tomhle rybníku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2011 uživatelem robo
sibirnaya Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 beztak vseci skoncite u rolexu, hovada vcera sme to s Instantem rozsekli, jediny dve znacky pro chronomagory - Rolex a Seiko..
bandicoot Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 2banďák: Drž se IWC... ty nemívají moc slabin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Akorát mám ambivalentní pocit z toho, že v jedněch hodinkách mám uložený celý herní budget. Na jednu stranu je Doppelchronograph skvělá komplikace, na druhou je to řacha cena. Btw dneska jsem je přihlásil na výměnu ruček, na minutovce jsem našel s lupou "6x" nějaký mikrobordel (bublinku) a byť to okem není vidět, nemohl jsem s tím žít. 1
honza71 Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Velká gratulace k "velkejm" hodinkám. Ty Da Vinci jsou nádherný. P.S. A ty kecy nakonec taky nebyly špatný. Se teším, kam to posuneš dál (ty hodinky, ne ty k...).
GentlemanT Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 beztak vseci skoncite u rolexu, hovada vcera sme to s Instantem rozsekli, jediny dve znacky pro chronomagory - Rolex a Seiko.. Tak to jdu správným směrem, Seika už mám Roman I.: též gratulace, ty Da Vinci vypadají fakt skvěle...
Návštěvník ?po Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 fuj tajxl - co to je za hnusný hodinky ? - vypadá to jak sušenky co žeru k snídani - todle jestli viděl Vinči, tak mu zbytněla prostata a už je vycéfkovanej ------------------------------------ du rači brousit nůž 1
Chorche Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) beztak vseci skoncite u rolexu, hovada vcera sme to s Instantem rozsekli, jediny dve znacky pro chronomagory - Rolex a Seiko.. Tak to jdu správným směrem, Seika už mám Tak to po ní jdu asi taky Díky Sibiři, teď jsi mě uklidnil. Prostě budu nosit Seika, dokud nenašetřím na Rolex...a hotovo Roman I. - zeptej se Pafelika, jak se jde po IWC trase Upraveno 15. září 2011 uživatelem Chorche
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se