Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Několik dnů jsem ráno chodil na chórum s vírou, že už je někdo vzal, ale pořád tam čekaly. :crying_anim02: A pak už to nešlo..... :sad01_anim:

Už aby přišel ten Ježíšek! :smile_anim:

Odesláno

Krása... Kluci, jsem tady teprve měsíc, a kolik radosti už jsem si stačil udělat. Taky jsem kolem Ingenieuru chodil jak mlsny pes, pak jsem si ale rek kam spechas, cucaku, všechno má svůj čas... :-) Zatím díky všem, kteří mi pomáháte objevovat svět běžících ručiček. :-)

Odesláno

Krása... Kluci, jsem tady teprve měsíc, a kolik radosti už jsem si stačil udělat. Taky jsem kolem Ingenieuru chodil jak mlsny pes, pak jsem si ale rek kam spechas, cucaku, všechno má svůj čas... :-) Zatím díky všem, kteří mi pomáháte objevovat svět běžících ručiček. :-)

Jestli to vidíš takhle, kup si ty inženýry a hodně, hodně peněz ušetříš. Vím, o čem mluvím. :)
Odesláno (upraveno)

Razila hodne ta velikost? Nebylo to uz moc rvouci a na sebe upozornujici?

jestli je to reakce na mě..tak nebylo..!! Ty hodinky jsou prostě nádherné..hned mne zaujaly..

..ale on i majitel byl kus chlapa..tak nevím jak by sedly mě.. :( ikdyž Béčka mám 45,4 tak asi sedly..:smile_anim:

Edit: Tos byl ty..?? :D

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

2x Roman I.: nojo, kup si Inzenyry, ale kam potom? Radši po žebříku polezu pomalu, dneska jsem dolez na sprusli jménem Fortis Mars. Díky Lukinovi. A ted se rozhlidnu po krajině než naberu dech :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...