Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pan Vajíčko je taková postavička z reklamy,vývozní Prim byly např.Prim Ancre,Globus,nevím jestli se Prim sport1 /igen/ vyváželi do zahraničí,snad by nám to accutron mohl říct.

Accutron je pracovník Eltonu a místní člen Chronomagu.S panem Vajíčkem nemá nic společného.Ten se s námi v roce 1990 takto rozloučil a zmizel neznámo kam.

Posted Image

Odesláno

Děkuji Vám za informace. Vzpomínám si, historii, takže vím, že reklama nebyla potřeba v ráji dělníků.:notworthy::cheers:

Byly tam pivo a auto reklamy, takže všechno je možné

Neznam Vajíčka:smoke:

Udělali export Prim IGen? Vím, že Škoda Felicia byl exportován do USA, Proč ne Igeny?

Zda byly hodinky Prim Sport I. exportovány nevím, neboť zahraniční prodej Eltonu výhradně zajišťoval podnik zahraničního obchodu MERKURIA Praha. Elton sám o sobě před rokem 1989 nevyvezl ani jedny hodinky, vše šlo přes Merkurii.

• Po letech...
Odesláno

Seznamen s faktem, ze Elton neinvestuje temer vubec do reklamy a propagace znacky jsem byl dnes hodne prekvapen, kdyz jsem na zadni strane casopisu objevil celostrankovou reklamu na prim orlik. Asi to nepatri zrovna do tohohle vlakna, ale nenasel jsem nic, kam bych to soupl.

Odesláno

Seznamen s faktem, ze Elton neinvestuje temer vubec do reklamy a propagace znacky jsem byl dnes hodne prekvapen, kdyz jsem na zadni strane casopisu objevil celostrankovou reklamu na prim orlik. Asi to nepatri zrovna do tohohle vlakna, ale nenasel jsem nic, kam bych to soupl.

Jejda- jaký že je to časopis? Já to asi přehlídnul :eek:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak mě napadá, že jsem kdysi reklamu na IGEN viděl. Vyšla shodou okolností taky na zadní straně časopisu, tuším že to byla Naše rodina, někdy na začátku sedmdesátých let. Objevil jsem to náhodou, naštěstí vyhazuju máloco a když už, většinou to prohlížím, tak jsem si toho všiml a pečlivě schoval. Kdybych jen věděl... No ale až to najdu, tak to sem dám.

• po měsících...
Odesláno

Ahoj čisté náhodou jsem objevil zajímavé odznáčky hodinek Prim, nějaké se mi podařilo získat. Zkrášlují mi kufřík s hodinkami. Chci se zeptat, zda mate někdo nějaké reklamní předměty? Nebo jaké vůbec existuji?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...