Jezevcik2 Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Pan Vajíčko je taková postavička z reklamy,vývozní Prim byly např.Prim Ancre,Globus,nevím jestli se Prim sport1 /igen/ vyváželi do zahraničí,snad by nám to accutron mohl říct. Accutron je pracovník Eltonu a místní člen Chronomagu.S panem Vajíčkem nemá nic společného.Ten se s námi v roce 1990 takto rozloučil a zmizel neznámo kam.
accutron Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Děkuji Vám za informace. Vzpomínám si, historii, takže vím, že reklama nebyla potřeba v ráji dělníků. Byly tam pivo a auto reklamy, takže všechno je možné Neznam Vajíčka:smoke: Udělali export Prim IGen? Vím, že Škoda Felicia byl exportován do USA, Proč ne Igeny? Zda byly hodinky Prim Sport I. exportovány nevím, neboť zahraniční prodej Eltonu výhradně zajišťoval podnik zahraničního obchodu MERKURIA Praha. Elton sám o sobě před rokem 1989 nevyvezl ani jedny hodinky, vše šlo přes Merkurii.
Tillman Odesláno 22. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2011 Zajímavé Reklamní předměty k prodeji http://aukro.cz/prim-kovocas-klenoty-smes-i1880857275.html Má někdo sbírku
Petr_P Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Zajímavé Reklamní předměty k prodeji http://aukro.cz/prim...1880857275.html Má někdo sbírku Díky za tip! Zdá se, že přihazující "libohov" (a.k.a. "Accutron") si tento tvůj tip nenechá ujít.
pohlodekj Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Seznamen s faktem, ze Elton neinvestuje temer vubec do reklamy a propagace znacky jsem byl dnes hodne prekvapen, kdyz jsem na zadni strane casopisu objevil celostrankovou reklamu na prim orlik. Asi to nepatri zrovna do tohohle vlakna, ale nenasel jsem nic, kam bych to soupl.
straspol Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Díky za tip! Zdá se, že přihazující "libohov" (a.k.a. "Accutron") si tento tvůj tip nenechá ujít.Tak nevím. Jsou tyhle řeči nutný?
straspol Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Seznamen s faktem, ze Elton neinvestuje temer vubec do reklamy a propagace znacky jsem byl dnes hodne prekvapen, kdyz jsem na zadni strane casopisu objevil celostrankovou reklamu na prim orlik. Asi to nepatri zrovna do tohohle vlakna, ale nenasel jsem nic, kam bych to soupl.Jejda- jaký že je to časopis? Já to asi přehlídnul
pohlodekj Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Byl to casak 101. Nevim, jestli je to neco co nahradilo 100+1, nebo je to nejakej novej casopis. Prikladam foto zadni strany s reklamou.
JR_2010 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Tak nevím. Jsou tyhle řeči nutný?Vždyť už taky tři roky ani necek...
grakij Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Byl to casak 101. Nevim, jestli je to neco co nahradilo 100+1, nebo je to nejakej novej casopis. Prikladam foto zadni strany s reklamou.Jak na hodinky za dva litry...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Vždyť už taky tři roky ani necek... Také mne rozesmál!!!
Saddam Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Tak mě napadá, že jsem kdysi reklamu na IGEN viděl. Vyšla shodou okolností taky na zadní straně časopisu, tuším že to byla Naše rodina, někdy na začátku sedmdesátých let. Objevil jsem to náhodou, naštěstí vyhazuju máloco a když už, většinou to prohlížím, tak jsem si toho všiml a pečlivě schoval. Kdybych jen věděl... No ale až to najdu, tak to sem dám.
bullit Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Ahoj čisté náhodou jsem objevil zajímavé odznáčky hodinek Prim, nějaké se mi podařilo získat. Zkrášlují mi kufřík s hodinkami. Chci se zeptat, zda mate někdo nějaké reklamní předměty? Nebo jaké vůbec existuji?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se