Jiribartl Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Při koupi časopisu Hodinky, tak jako v loňském roce, obsahoval volnou vstupenku na výstavu hodinek a klenotů v pražských Holešovicích. No co si budeme povídat, v loňském roce to byla slabota a letos to bylo ještě horší. Z loňských vystavovatelů chybělo Seiko, Atlantic a další. Letos z těch známějších zde jsou Bulova, Edox, Prim MPM, Kienzle, Luis Chevrolet (2824 s cenou přes třicet tisíc) a tak jako loni Vostok. Jinak pouze fashion hodinky a swiss značky, o kterých jsem neslyšel a jejichž ceny byly podezřele nízké. Podrobně jsem si prohlédl i značku Ingersoll, která na živo nevypadá zas tak špatně, ale ...Přestože jsem si vzal úmyslně málo peněz, abych si nic nemohl koupit, tak jako v loňském roce, mě lákal Vostok Europe. Bohužel na dosah byla moje partnerka, která mi půjčila, a tak přikládám několik fotek jejich Ancharů, které jsem si v jedné verzi pořídil. Jsou to opravdu masivní a pořádné hodinky (naštěstí mám zbroják) - diametr 48,5mm, výška 16 mm, 300 m, triton, automatic NH25A SII. Přehled vystavovaných modelů i těch mnou koupených - www.vostok-europe.com. Po informaci přikládám preislist s tím, že výstavní sleva činí 15%.Jinak mi byly představeny i Šturmanskie Gagarin, údajně ve 100 ks limitce za 800 Euro, což je sice lákavé, ovšem "nalepená" zeměkoule na šestce působí hrozně a provedení ručiček a vlastního ciferníku všetně subciferníků je pro mě zcela nepřehledné - http://www.russia2all.com/sturmanskie-russian-volmax-gagarin-sputnik-watch/50th-anniversary-gagarin-editions/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 pěkný kousek... asi taky jednou nějaký rusáky vyzkouším, tyhle by si každopádně zasloužily noční fotku:-)
panedge Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 A ještě fotku na ruce z větší dálky,tady na těch mi připadaj jako už sakra velký
vraby Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 na preislistu jsou ty Anchary za 10600? na stránkách VE.cz je mají levněji.
Jiribartl Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Přidávám další fotky, na noční jsem úplně zapomněl. Jinak cenu neřeším, protože byla nižší, než na uvedených VE.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Naving Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Přidávám další fotky, na noční jsem úplně zapomněl. Jinak cenu neřeším, protože byla nižší, než na uvedených VE.cz To svieti skutočne tak slabo, alebo len nekvalitná fotka. Aký bol subjektívny dojem keď si na nich v tej tme pozeral?
bandicoot Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 ty gagariny by nebyly špatný, kdyby neměly tak strašně neviditelný ručky
Jiribartl Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Na fotce svitivost tolik nevynikne, navíc jsem ráno spěchal. Ovšem ve tmě v ložnici jsem je měl na skrince u nohou a pohodlně jsem dokazal odhadnout čas. Jinak ty Gagariny jsou opravdu necitelne.
RoSy Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 (upraveno) Ahojte,hodinky su super mam tieto iste asi mesiac, vobec nevyzeraju velke, prave sa mi zdaju uz aj male ked ich mam na ruke. Na SVK ich mali v internetovom obchode za 395 euro, za tyzden po kupe ich zlacneli na 365, ale momentalne opat stoja 395. K tomu zadarmo davaju watch winder, sice nan cakam uz od kupy ale kazdu chvilu by mal dorazit.Dufam ze nam budu dobre sluzit :-) este taky dotaz k cenniku, ako vyzeraju tie Anchar Chrono line ktore su tam uvedene? prvy krat vidim, hmm musim vygooglit Upraveno 23. září 2011 uživatelem RoSy
quest987 Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 letos to bylo ještě horší to si mne moc nepotesil.zitra jsme tam meli v planu zajit,ale asi to prehodnotim
Jiribartl Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Pro ženský obrovská nabídka šperků a klenotů, zlaty, korálů a já nevím jak se to vše jmenuje. Ale v hodinkách tragedieJinak Anchar chrono line je podobné ostatním modelům v provedení chrono s Miyotou.
pato31681 Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Gratulujem k prirastku. Mam zapastie 18cm a bol som prekvapeny ze mi na ruke sedeli v pohode ked som ich skusal. Ako je to pri noseni, nie su velmi tazke ? Skusal som ich len chvilu tak to neviem posudit.
Jiribartl Odesláno 24. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Na ruce žádný problem, nepocituji, že by byly nějak těžké, navíc guma je velmi prizpusobiva a pohodlná. Jsem zvědav, jaké budou na prilozene kůži. K té jsem se ještě nedostal.
charles Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Dneska jsem se byl podívat na Vostoky naživo v prodejně v Palladiu. Musím říct, že po vyzkoušení na ruku moje nadšení vyprchalo (Ekranoplan). Vypadají nádherně, ale jsou fakt velký jako kráva. Navíc ten plastovej pásek se k tomu moc nehodí a velikost hodinek ještě víc umocní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se