vrcan Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 oblekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 cekal jsem, kdy to objevis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Trochu to s tím kyklopem přehnali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 35840stop, tzn 11km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 A že nemají ani logo na korunce. A ciferník jsem zatím také neviděl Ten tah mi k nim vůbec nejde, ale jsou cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Tady je cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 fotoreport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 tak tomu mě napadá jen slovo "megam.dáááááá" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Hmm, byly spuštěny na dno Mariánského příkopu. Jen taková úvaha. Jaká síla asi působila na čelní plochu stěžejky v přezce tahu? Nehrozilo nebezpečí jejího zamáčknutí a rozpojení? Při hloubce 11 km máme tlak 1100 ATM což je 111 457 500 Pa. Plocha čelní strany stěžejky, počítám průměr 0,8 mm, tedy 8.10^(-4)m vyjde plocha 5.10^(-7) m^2. Působící síla je tedy 56 N, což je asi 5,7 kg. To si myslím je na zamáčknutí pružiny a rozpojení docela dostatečné.Ale ona holt pronikne voda i dovnitř k pružině a tlak působí i proti, tak je to v pohodě. Ale nesmí tu stěžejku moc těsnit Sorry, jen mě to při představě ponoru do 11 km napadlo Občas jako technik hledám co by, kdyby a řeším technické aspekty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Hmm, byly spuštěny na dno Mariánského příkopu. Jen taková úvaha. Jaká síla asi působila na čelní plochu stěžejky v přezce tahu? Nehrozilo nebezpečí jejího zamáčknutí a rozpojení? Při hloubce 11 km máme tlak 1100 ATM což je 111 457 500 Pa. Plocha čelní strany stěžejky, počítám průměr 0,8 mm, tedy 8.10^(-4)m vyjde plocha 5.10^(-7) m^2. Působící síla je tedy 56 N, což je asi 5,7 kg. To si myslím je na zamáčknutí pružiny a rozpojení docela dostatečné. Ale ona holt pronikne voda i dovnitř k pružině a tlak působí i proti, tak je to v pohodě. Ale nesmí tu stěžejku moc těsnit Sorry, jen mě to při představě ponoru do 11 km napadlo Občas jako technik hledám co by, kdyby a řeším technické aspekty. aha, a to já se buším v prsa, když si spočítám, jetli mi správně vrátili v hospodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) Bože muj, asi to má pro někoho své kouzlo, ale já mám co dělat, abych se smířil s utopeným ciferníkem na SDDS, natožpak tohle, připomíná mi to nafouknutý kondom Upraveno 27. září 2011 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Hmm, byly spuštěny na dno Mariánského příkopu. Jen taková úvaha. Jaká síla asi působila na čelní plochu stěžejky v přezce tahu? Nehrozilo nebezpečí jejího zamáčknutí a rozpojení? Při hloubce 11 km máme tlak 1100 ATM což je 111 457 500 Pa. Plocha čelní strany stěžejky, počítám průměr 0,8 mm, tedy 8.10^(-4)m vyjde plocha 5.10^(-7) m^2. Působící síla je tedy 56 N, což je asi 5,7 kg. To si myslím je na zamáčknutí pružiny a rozpojení docela dostatečné. Ale ona holt pronikne voda i dovnitř k pružině a tlak působí i proti, tak je to v pohodě. Ale nesmí tu stěžejku moc těsnit Sorry, jen mě to při představě ponoru do 11 km napadlo Občas jako technik hledám co by, kdyby a řeším technické aspekty. a ja predpokladal, ze to driv rozjebe ten forovej tah.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Tohle nevypadá jako klasická stěžejka - průměr to má dokonce větší než nýty na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Tohle nevypadá jako klasická stěžejka - průměr to má dokonce větší než nýty na tahu. Já mluvil o stěžejce v přezce tahu. V hodinkách to právě na klasickou stěžejku nevypadá. Ale pokud mají držet, musí držet všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 27. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 @sibir/organic... ina telepatia, rovnake fotky minutu po sebe objavil som tento model hned pri prvej navsteve rolex webky, ved sa tym chvalia ale pekne fotky som nasiel az dnes. som sice uchil, ale toto je nenositelne aj pre mna... tolerujem max vysku cca 25mm a toto je asi viac... cize ak by som ich mal, skoncili by na vystavke alebo v predajnej sekcii Vlcaku, zaujimava uvaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glanc Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Ahoj, opravdu super oblekovky, nádhera, hned bych je bral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Ale díky tomu sklu vypadaj skoro jak ponorka to se musi nechat=D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 to ich nosil kpt. Nemo keď okopával podmorské paradajky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Já mluvil o stěžejce v přezce tahu. V hodinkách to právě na klasickou stěžejku nevypadá. Ale pokud mají držet, musí držet všechny. Aha, toho jsem si nevšiml. Na tu stěžejku ale působí tlak nejen z boku ale i na duté pouzdro stěžejky. Takže možná je tak zmáčklá že koncovky dovnitř nepruží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Aha, toho jsem si nevšiml. Na tu stěžejku ale působí tlak nejen z boku ale i na duté pouzdro stěžejky. Takže možná je tak zmáčklá že koncovky dovnitř nepruží. Presne, pri tom tlaku je voda i uvnitr stezejky, takze se nic nevymackne, ale normalne drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se