honza71 Odesláno 2. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 (upraveno) Jak dlouho jsi to fotil? Nenech se zmást Vojto, to jsem si jen po začátku focení všiml, že jsem nepřeřídil datum. Tak jsem to vzal pomocí hodinovejch ruček a ručky nechal v náhodné pozici nesouvisející s reálným časem. Ani jsem to neseřizoval tak, aby minutovka ladila s vteřinovkou. Jsem totiž strašně línej. TO Chorche: Na Staromáku je třeba vlézt dovnitř, ne jenom okukovat výlohu. Jednak tam maj spoustu moc hezkých hodinek, druhak tam pracuje Klára. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. října 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 Krasavci . Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 skvělý výběr - super hodinky, neokoukané gratulace, enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull is Bull Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Paradny "agregat".Ak mozes daj fotku ako sedia na ruke. Gratulacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Paradny "agregat".Ak mozes daj fotku ako sedia na ruke. Gratulacia. Tak jedna visí TU no a pak mám ještě tuhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 TO Chorche: Na Staromáku je třeba vlézt dovnitř, ne jenom okukovat výlohu. Jednak tam maj spoustu moc hezkých hodinek, druhak tam pracuje Klára. Měli zavřeno, vtipálku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glanc Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Ahoj, moc hezký, gratuluji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 (upraveno) Nemám toho moc, čím bych přispěl ke "kvalitě" tohoto fóra, tak sem alespoň přidám další fotku. Furt z nich mám óbrovskou radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 (upraveno) Jen taková maličká reklamička. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. listopadu 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Nemám toho moc, čím bych přispěl ke "kvalitě" tohoto fóra Ale máš. Kvalitu fóra dělají i takovýhle hodinky. Už jen tím, že "tady mezi námi" jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 jsou krásný určitě je dobře, že tu takový hodinky jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Krásné stroje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se