Previtor Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Tak toto J. Krampol rozdává ve svém pořadu. Myslím, že zrovna Jakub Vágner je velice využije při svých výletech (možná jako úplatek nějakému šamanovi). To nemohl aspoň oslovit Prim? Asi ho Paroubek málo platí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Nojo, tak jsou tam osobní vazby, proto ta značka.
Norrona Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Vsak pockejte skarohlidi jakou budou mit tyto raritni limitky za par let cenu Mimochodem kolik hodin zrovna ukazuji tyto hodinky? pul treti, pul devate nebo pul desate? Nejak se v tom ztracim.
vikhra Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Je vidět, že Jirka Krampolů měl k hodinkám vždy kladý až příkladný vztah. Sbírka Jiřího Krampola - Hodinky za 225 tisíc! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Aneb jak vyjádřit 225tis v sračkách
nAscA Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Tak kdyz to tam rozdava zadarmo, tak se neda asi pocitat s tim, ze by do toho nejak moc investoval.
financ Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Ty hodinky z pořadu jdou pozpátku, soudruhům v Číně se pár kousků nepovedlo, tak na to natiskli logo "Nikdo není dokonalý"
onney Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Hodinek, kde "čas jde obráceně" jsem už viděl víc. Nicméně tohle je strašný!!! Holt nikdo není dokonalý...
Mirek Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Co byste chtěli po senilovi, kterej má problém se skladbou holé věty, ke všemu socan jak poleno, mohlo být ještě hůř. Ale sbírku má grandiózní, to se musí nechat
Previtor Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Máte nějaký exemplář drahé značky, například Omega nebo Rolex? ?Ne, nechci žádné cizí. Já jsem v tomhle patriot. Až na jedny mám jenom hodinky jedné české značky z Pelhřimova..." Ty vole, to je expert. Pozvěte ho někdo na sraz... Nejlepší bylo když si tam pozval Zemana a V. Komárka. Miloš si udělal z Paroubka trošku p...l a Jirka se nám tvářil jak kdyby mu někdo opařil vajca. Jinak ty Luminoxy bych bral, asi koupím nějaký BTčka a zkusím směnu..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se