Jezevcik2 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Co třeba toto? Tady k nim máš i video.Mají pěkný tah a dostatek subcifrů.
Tomas K Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 (upraveno) Hned jsem řikal ať jdeš do quartzu znám to z vlastní zkušenosti. JInak ty Casia postované nade mnou, jsem včera zkoušel(jen měly bílý cifr) a na ruce sedí a vypadají pěkně. Mám zapěstí tak 17,5-18 cm...A na kůži vypadají pěkně. Upraveno 12. října 2011 uživatelem Tomas K
Bisan Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 No nevypadaj spatne... ale na me je tam tech udaju uz skoro moc
Jezevcik2 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 ...ale na me je tam tech udaju uz skoro moc To je ono.Teď jsi to odhalil.Vím,že jsem Ti je"doporučoval",ale sám bych si je rozhodně nekoupil.Můj švagr má od Edifice něco hodně podobného a jako stopky jsou kvůli titěrnosti budíčků nepoužitelné.Je to podle mne jen na efekt,pokud bych chtěl seriózně a přesně něco měřit,tak si raději koupím nějaké pěkné a kvalitní digi.Ale je to samozřejmě na Tobě,o automatech už mlčím....
Bisan Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Ja uz mam docela jasno budou to chronofrafy od Timexu.... jeste se musim rozhodnout mezi par modelama, ale sou vlastne stejny akorat jinak vypadaj me se totiz strasne libi indiglo
Tomas K Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 To je ono.Teď jsi to odhalil.Vím,že jsem Ti je"doporučoval",ale sám bych si je rozhodně nekoupil.Můj švagr má od Edifice něco hodně podobného a jako stopky jsou kvůli titěrnosti budíčků nepoužitelné.Je to podle mne jen na efekt,pokud bych chtěl seriózně a přesně něco měřit,tak si raději koupím nějaké pěkné a kvalitní digi.Ale je to samozřejmě na Tobě,o automatech už mlčím.... Tak jasně, že je to na efekt. Nevím co bych na nich měl měřit, když chci stopky zapnu mobil. A nepamatuji si kdy jsem něco stopoval v sekundách.
xoslic Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 To je pravda.Pokud Tě hodinky zajímají,tak nevyhazuj peníze za quartz. tek neviem, cim je podlozene tvoje prehlasenie. Je predsa zname, ze existuju aj take kvarcky (termokompenzacny quartz), za ktore sa nemusi hanbit aj purista s mechanikami vo svojej zbierke, pricom cennikova cena tychto modelov sa blizi sestcifernej sume, resp. ju presahuje. Staci spomenut napr. Omega X33, Breitling Emergency/B-2/Airwolf/Aerospace/Chronospace .... - nakoniec aj Bondovky na baterku su mimoriadne popularne a vyhladavane...
Sorbus Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 A nepamatuji si kdy jsem něco stopoval v sekundách. No, u přípravy kvalitního zeleného čaje může pět sekund navíc zcela zkazit celý nálev :-) Ovšem je pravda, že k tomu postačí sledovat normální vteřinovku, a to nejlépe na mechanických hodinkách :-)
Sorbus Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 tek neviem, cim je podlozene tvoje prehlasenie. Je predsa zname, ze existuju aj take kvarcky (termokompenzacny quartz), za ktore sa nemusi hanbit aj purista s mechanikami vo svojej zbierke, pricom cennikova cena tychto modelov sa blizi sestcifernej sume, resp. ju presahuje. Staci spomenut napr. Omega X33, Breitling Emergency/B-2/Airwolf/Aerospace/Chronospace .... - nakoniec aj Bondovky na baterku su mimoriadne popularne a vyhladavane... To není otázka ceny, technické složitosti, kvality nebo značky. Preference mechanických hodinek je věc srdce a jako taková stojí mimo rozumové argumenty :-)
Jezevcik2 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 xoslic, upřímně řečeno je mi jedno,kolik stojí ten a ten quartz.Mně to nic neříká.Raději si koupím Seika za zlomek ceny a vím,že z nich budu mít radost.Vrchol kýče vidím v kombinaci quartz a římské číslice.Mnohem raději mám digitálky,ty si na nic nehrají.
Bisan Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 A nevite nekdo o nakych automatech v tyhle cenovy kategorii (cca. 3500) u kterych by byl videt strojek na coferniku? a aspon 10 ATM ..... Diky
Jezevcik2 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Myslíš částečný průhled ciferníkem nebo prosklené dýnko?
kuncák7 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Jo a jeste aby mely dobrou luminiscenci, nebo podsviceny cifernik... Koukej v prodejích a natuty si vybereš. Uvidíš, že pak půjdeš nejen se stropem, ale i požadavkama výš a výš.
Bisan Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Castecny pruhled cifernikem.... abych moch pozorovat ztrojek kdyz je mam na ruce....
Tomas K Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Tady je pěkné vlakno o výše zminovaném Casiu Můj odkaz
Bisan Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 http://www.ehodinky.cz/hodinky-casio/edifice-chronograph-i15468/hodinky-casio-edifice-chronograph-ef-545d-7a.html no a co tyhle? nejsou tak pekny sice.... Tady je pěkné vlakno o výše zminovaném Casiu Můj odkaz
Jezevcik2 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Castecny pruhled cifernikem.... abych moch pozorovat ztrojek kdyz je mam na ruce.... To,co si v této cenové hladině od toho slibuješ může vypadat třeba takto.
hejdik Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Cena do 3,5 tis. Automat vodotěsnost pro plavání Co tohle?
Bisan Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Ty seika vypadaj pekne akorat skoda ze neni videt na strojek... :/ a jinak ty na aukru maji jenom 5ATM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se