Dr.Watson Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 No tie Gecka sa podla mna moc precenuju! Znicil som dvoje risemany za jeden rok. Reklamoval som ich priamo v Casiu a dlho som cakal na opravu a aj tak to bolo na h...no. Gecka .Problem bol zahlievanie displeju. To je jako špatně opravili? To je těžké, myslím, že pokud byly G-shocky více poruchové asi by se to tady i na WUS masověji objevilo resp. by ztratily na popularitě. Tady taky někdo psal že se mu uloupl kus bezelu. Může být pech na kus. Ale dva za sebou to je uber pech. Navíc Risemany.
Bisan Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Prominte ze to zase otviram ale chtel sem se jeste zeptat jak asi sou presny ty Orient Mako? .... Ne ze bych potreboval naprosto presny hodinky, ale taky nechci aby mi utikaly o nekolik minut denne..... diky
rainier wolfcastle Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 jak jste tady zminovali odolnost mechanik, co takhle strelba?
ggrand Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 rainier wolfcastle: už se to tu někde na fóru řešilo a myslím, že zaznamenaný je akorát 1 případ, kdy Omegy nevydržely střelbu z brokovnice.
rainier wolfcastle Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 tak samozrejme zalezi na razi a typu zbrane...resilo se to na strelectvi a nekteri dospeli k nazoru, ze na strelbu, je lepsi mechaniky odlozit, zpetny raz jim nedela nejlepe...ted pred vanoci si chci koupit hodinky...dlouho (a tim dlouho nemyslim dny,tydny,mesice, ale roky :-D ) jsem vybyral...na uplnem zacatku jsem chtel quartz s chronografem (nejake casia,timexy,festiny...) strasne se mi libyly na fotkach, pekne masivni na kovovem tahu...ale vzdycky kdyz jsem dosel do hodinarstvi a prohlizel si je, zdali se mi neprehledne...navic jsem usoudil, ze stopky vyuziju jak casto? jednou do roka? na to mi staci na mobilu,ktery mam stale u sebe....tak jsem si rekl, v ramic prehlednosti si koupim nejake "obycejne" zahledel jsem se do wengeru...ale pak jsem zacal uvazovat o automatech...prohlizel si je a je to neco uplne jineho...ten tikot...prisly my jako uplne neco jineho...jako by nekdo dal hodinkam dusi a vlastni zivot....tak je de facto rozhodnuto a zamiloval jsem se do techto http://www.abtulip.com/boty/vojenske-a-sportovni-hodinky/seiko-5-automat-snzg15k1.html (akorad s kozenym paskem) nechce se mi kupovat desatery hodinky, jedny do spolecnosti, jedny na sport atd...proto se ptam jak je to s odolnosti (strelba, sport-kolo, motorka atd.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se