722petr Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Prosim pomozte mi urcit jestli jsou tyto hodinky fake dekuji Petr H.
Jay Doll Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Máš těch fotek víc? Hoď je sem všechny (tahle velikost fotky je optimální) a chvíli počkej, třeba se tu najde nějaký Heuerista. Já se v téhle značce nevyznám
Baker Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 To je jednoduche, staci kdyz si sam odpovis, jak jsi k nim prisel, cenikova cena je 5600,- Euro.
Stepino Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 za 14.999 rozhodne nejsou prave. ale to jsi se snad nemusel ptat. fake se na netu prodava za 140 - 240 babek takze to neni potreba dal rozmazavat. a vsichni novacci by meli mit skoleni na google driv nez sem dostanou pristup!zda se mi ze na fake se pta kazdej kdo ma do pr.ele diru.
ricous Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Teda Štěpáne, ty ses ale rozohnil... Poznámka o ceně pro ostatní - TADY jsou nabízené na Aukru, takže o (ne)pravosti není pochyb, předražený fík.
libor2002 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 V 13. 10. 2011 v 19:45, 'Baker' napsal: To je jednoduche, staci kdyz si sam odpovis, jak jsi k nim prisel, cenikova cena je 5600,- Euro. Nee, nedavno jsem videl za 4,8 Euro a slo by to najit za mene. Ale i tak to pod 15tis korun nedostaneme.
Stepino Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 V 13. 10. 2011 v 20:34, 'ricous' napsal: Teda Štěpáne, ty ses ale rozohnil... Poznámka o ceně pro ostatní - TADY jsou nabízené na Aukru, takže o (ne)pravosti není pochyb, předražený fík. Ahoj Riso, hele jak sem chodim malo a kvuli kultivovanosti a dobrym mravum a fair jednani a jinym vecem ktere jinde nenajdu tak me tu posledni dobou par lidi s..e! moc rad bych udelal sraz s tebou, bakerem, Ondrou Simou, kalifxem a podobnym lidem... proste dobry lidi na pohodu, nejak mi to posledni dobou chybi. Stepino Edit. jeste trochu pujde tohle forum dolu s urovni a budeme na urovni fora o skodovkach - ac jsem tam nikdy nebyl tak tam nejvetsi borci budou blbeckove s TDi octavkama co nemusi dodrzovat jednosmerky a prikazane smery jizdy, blinkr se do lepsi vybavy nedava protoze neni potreba, kdyz maj nejlepsi auto na svete, teda pardon hned po VW passat v TDI - to jsou jeste vetsi KRETENI. Edit 2: doufam ze jsem se tim nikoho nedotknul, pokud ano tak treba zkuste pouzivat tu packu pod volantem vlevo. koho jsem se nedotknul tak to snad vezme s rezrevou. jsem nas.anej
Jay Doll Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Tak tím by to asi bylo zodpovězeno myslím. A o fejkách se tady nebavíme, že? Takže zamykám
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.