Přejít na obsah

Prosím poraďte jestli jsou tyto TH pravé

722petr

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máš těch fotek víc? Hoď je sem všechny (tahle velikost fotky je optimální) a chvíli počkej, třeba se tu najde nějaký Heuerista. Já se v téhle značce nevyznám

Odesláno

za 14.999 rozhodne nejsou prave. ale to jsi se snad nemusel ptat.

fake se na netu prodava za 140 - 240 babek takze to neni potreba dal rozmazavat.

a vsichni novacci by meli mit skoleni na google driv nez sem dostanou pristup!

zda se mi ze na fake se pta kazdej kdo ma do pr.ele diru. :evil2:

Odesláno

Teda Štěpáne, ty ses ale rozohnil... :D

Poznámka o ceně pro ostatní - TADY jsou nabízené na Aukru, takže o (ne)pravosti není pochyb, předražený fík.

Odesláno
  V 13. 10. 2011 v 19:45, 'Baker' napsal:

To je jednoduche, staci kdyz si sam odpovis, jak jsi k nim prisel, cenikova cena je 5600,- Euro.

Nee, nedavno jsem videl za 4,8 Euro :rolleyes: a slo by to najit za mene. Ale i tak to pod 15tis korun nedostaneme.

Odesláno
  V 13. 10. 2011 v 20:34, 'ricous' napsal:

Teda Štěpáne, ty ses ale rozohnil... :D

Poznámka o ceně pro ostatní - TADY jsou nabízené na Aukru, takže o (ne)pravosti není pochyb, předražený fík.

Ahoj Riso,

hele jak sem chodim malo a kvuli kultivovanosti a dobrym mravum a fair jednani a jinym vecem ktere jinde nenajdu tak me tu posledni dobou par lidi s..e!

moc rad bych udelal sraz s tebou, bakerem, Ondrou Simou, kalifxem a podobnym lidem... proste dobry lidi na pohodu, nejak mi to posledni dobou chybi.

Stepino

Edit.

jeste trochu pujde tohle forum dolu s urovni a budeme na urovni fora o skodovkach - ac jsem tam nikdy nebyl tak tam nejvetsi borci budou blbeckove s TDi octavkama co nemusi dodrzovat jednosmerky a prikazane smery jizdy, blinkr se do lepsi vybavy nedava protoze neni potreba, kdyz maj nejlepsi auto na svete, teda pardon hned po VW passat v TDI - to jsou jeste vetsi KRETENI.

Edit 2: doufam ze jsem se tim nikoho nedotknul, pokud ano tak treba zkuste pouzivat tu packu pod volantem vlevo.

koho jsem se nedotknul tak to snad vezme s rezrevou. jsem nas.anej

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...