Jikoun Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 (upraveno) Ahoj. Plzeňáci kam v Plzni (nebo v okolí) chodíte s hodinkami na servis a kde máte nejlepší zkušenosti v poměru cena / ochota / rychlost/ kvalita? Upraveno 16. října 2011 uživatelem Jikoun
Návštěvník dlubix Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Je tu pár hodinářů, co umí vyměnit baterku... Podle mé dosavadní zkušenosti tu nic lepšího nenajdeš.
Jikoun Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Je tu pár hodinářů, co umí vyměnit baterku... Podle mé dosavadní zkušenosti tu nic lepšího nenajdeš. To je to v Plzni fakt tak špatný? Takže servis automatů (až budou za pár let potřebovat) raději poslat jinam? Má někdo zkušenosti s panem Hejlem kousek od autobusáku? http://zhejl.cz/
Návštěvník dlubix Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Neznám, ale spíš bych se toho bál. Taky záleží, s čím bych tam šel...
Jikoun Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2011 (upraveno) Neznám, ale spíš bych se toho bál. Taky záleží, s čím bych tam šel... Je to asi jedinej hodinář v Plzni, kterej měří vodotěsnost do 300M co jsem zatím měl možnost vypozorovat. Resp. o žádném jiném nevím. Už jsem u něj byl myslím předloni se Seiko Sportura SNDZ85P1, šlo o znovunasazení ručiček (byly špatně), při tom musel dát nové těsnění a udělat zkoušku vodotěsnosti. Řek si za to 800 Kč a bylo to za týden hotový. Teď jsem pořídil automaty (Seiko Sumo) a už zkoumám, kam s nimi budu chodit . Upraveno 16. října 2011 uživatelem Jikoun
dagou Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Je to asi jedinej hodinář v Plzni, kterej měří vodotěsnost do 300M co jsem zatím měl možnost vypozorovat. Resp. o žádném jiném nevím. Už jsem u něj byl myslím předloni se Seiko Sportura SNDZ85P1, šlo o znovunasazení ručiček (byly špatně), při tom musel dát nové těsnění a udělat zkoušku vodotěsnosti. Řek si za to 800 Kč a bylo to za týden hotový. Teď jsem pořídil automaty (Seiko Sumo) a už zkoumám, kam s nimi budu chodit . na Klatovskej, mezi Tylovkou a Husovkou je ve dvoře hodinář a podle všeho dost zručnej.
Jikoun Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2011 na Klatovskej, mezi Tylovkou a Husovkou je ve dvoře hodinář a podle všeho dost zručnej. Tak dnes jsem jel jako každý den kolem a tentorkát jsem si dával pozor a opravdu tam hodinář ve dvoře je . Za celých 22 let, co jsem na světe a za celých 7 let, co kolem jezdím do školy, jsem si ho nevšiml. A vy ostatní co v okolí nemáte dobrého hodináře, kam je posíláte nebo kam je vozíte?
izotop Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Koupil jsem na ebay "vyhodne" automaty s ETA 2824, kdyz mi prisly, tak jsem zjistil, ze vevnitr chrasti sroubek a nejak se nenatahuji. Odnesl jsem to tedy k tomu hodinari ve Frantiskanskej. Rekl mi ze ten sroubek je urazenej a ze to chce prevrtat. Hotovo za tyden za 600,-Dobry nebo spatny?
Frostie Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 myslím, že přístup a cena vynikající!
Arthur N. Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 taky jsem tam dával Molnije, stříbrný Golany, ale s něčím dražším jedině poslat Mechanovi!!!
Návštěvník dlubix Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 taky jsem tam dával Molnije, stříbrný Golany, ale s něčím dražším jedině poslat Mechanovi!!! +1 Cokoliv 2k+ bych v Plzni nikomu nesveril.
izotop Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Dalsi zkusenost: Hodinarstvi u hlavniho - pan Láska. Hodinar tam nebyl, tak jsem mluvil s pani, vysledek asi takovyto:1. automaty mi neseridi, protoze jestli se zpozduji o mene nez jedna minuta denne tak je to v poradku.2. rucicky mi nevymeni protoze oni nahradni nemaji. Pokud mam svoje tak nevi, to by musel rici pan hodinar. Bylo to pro me zklamani, tohle hodinarstvi ma docela dlouhou tradici a mezi obycejnymi lidmi je celkem uznavane.Jsou to jen menici baterii a pasecku.....:-(
Rabales Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 To je to v Plzni fakt tak špatný? Takže servis automatů (až budou za pár let potřebovat) raději poslat jinam? Má někdo zkušenosti s panem Hejlem kousek od autobusáku? http://zhejl.cz/ dle webu: "Zlatnictví, hodinářství Z. Hejl - Plzeň Prodejna byla zrušena..."
Jikoun Odesláno 2. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2012 dle webu: "Zlatnictví, hodinářství Z. Hejl - Plzeň Prodejna byla zrušena..." Ano, já vím. Už docela dlouho. Jezdím tamtudy každý den kolem. Je to smutné, že v Plzni není nic kvalitního na dražší hodinky. Nebo je a nevíme o tom :-).
Chosé24 Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Koupil jsem na ebay "vyhodne" automaty s ETA 2824, kdyz mi prisly, tak jsem zjistil, ze vevnitr chrasti sroubek a nejak se nenatahuji. Odnesl jsem to tedy k tomu hodinari ve Frantiskanskej. Rekl mi ze ten sroubek je urazenej a ze to chce prevrtat. Hotovo za tyden za 600,- Dobry nebo spatny? Nechci ti brát iluze.Většinou se zalomený šroubek dostane ven několika spusoby. Ale to by zase nestálo 6 kilo.
izotop Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 A jakymi zpusoby jeste?? Nechci ti brát iluze.Většinou se zalomený šroubek dostane ven několika spusoby. Ale to by zase nestálo 6 kilo.
izotop Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Dalsi zkusenosti z pruzkumu v terenu:Hodinarstvi na Klatovske v bloku mezi Husovkou a Tylovkou.http://www.hodinar.zlatnikplzen.cz/hodinar.php Sedi tam manik - sympatak. Ukazal jsem mu sve Prometheus Jellyfish, jestli by nesly seridit a on ze jo, hned mi to zadarmo promeril ve vibrografu (na boku v poho, ale na dynku a na sklicku nic moc). No zaver, ze by nebyla spatna generalka strojku, coz by bylo za litr. Vysvetloval mi tam vsemozne odborne veci, jak je uchacen vlasek v neklidu a mraky dalsich veci (Nejak jsem to uz zapomel:-)). Mam z toho hodne dobrej pocit, tak mu asi ty Jellyfishe sverim. (ale nejsem si jistej, myslel jsem ze je prodam - ted nevim). Zajdete to omrknout:-)
t.p Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 Dalsi zkusenosti z pruzkumu v terenu: Hodinarstvi na Klatovske v bloku mezi Husovkou a Tylovkou. http://www.hodinar.z....cz/hodinar.php Sedi tam manik - sympatak. Ukazal jsem mu sve Prometheus Jellyfish, jestli by nesly seridit a on ze jo, hned mi to zadarmo promeril ve vibrografu (na boku v poho, ale na dynku a na sklicku nic moc). No zaver, ze by nebyla spatna generalka strojku, coz by bylo za litr. Vysvetloval mi tam vsemozne odborne veci, jak je uchacen vlasek v neklidu a mraky dalsich veci (Nejak jsem to uz zapomel:-)). Mam z toho hodne dobrej pocit, tak mu asi ty Jellyfishe sverim. (ale nejsem si jistej, myslel jsem ze je prodam - ted nevim). Zajdete to omrknout:-) O tomhle hodinářství vim už delší dobu, ale teprve včera jsem se tam zastavil, jelikož jsem sháněl nějaký plastový stojánek na vystavení hodinek. Pán sáhl o tašky a dal mi dva použité s tím, že za to nic nechce, tak jsem mu tam hodil do kasičky s nápisem na sex po třicítce nějaký drobný. Mam tady na stole svoje první Primky, co jsem dostal jako malé pachole a nějak odmítají fachčit, takže se tam zkusim zastavit, co s tím udělají. A pak bych si dovolil poreferovat. Před nedávněm jsem si pořídil pro radost staré Spartaky a dnes ráno s hrůzou zjistil, že ačkoliv jdou velmi přesně, začalo v nich něco chrastit, bohužel netušim co, není to prostě vidět. Navíc natahování jde nějak ztuha, chtělo by to vyčistit. Tak si říkam, jestli to prubnout, nebo ne a odnést je tam taky, ale vzhledem k tomu kolik jsem za ně vyhodil bych chtěl mít jistotu. Mimochodem kdo je Mechano? Jsem tu poměrně nový a na toto jméno jsem tu již několikrát narazil.
t.p Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 Tak, hodinky odevzdány do opravy. Nechvátám na ně, tak budou za čtrnáct dní (byl mi nabízen mnohem rychlejší termín) aještě jsem si příjemně popovídal.Jo a kdo Je Mechano už jsem si vygůglil
Chosé24 Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 (upraveno) A jakymi zpusoby jeste?? Jo ted jsem si to přečet.Protože šroubky v takovejch hodinkách jsou docela pěkně tvrdé , pod lupou s ostrou třeba pinzetou ,případně přimažu ,nebo takovej přípravek,nebo ultrazvuk případně kombinace.Horší jeměkej šroubek,pak vrtat ,ale stopy po vrtání se najdou ,zvlášt když se musí popustit......a hezky kouslej Upraveno 8. června 2012 uživatelem Chosé24
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se