jxlukas Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Zdravím lidičky potřeboval bych nějaké armádní hodinky co něco snesou, střelbu, prach, atd. Cena by měla být cca. do 50tisíc. Uvažuji o těchto Laco co Vy na to?
Frantik Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Proč ne. Nebo treba Sinn http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=1013
jxlukas Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Díky za návrhy, ale měl jsem na mysli nějaké s PVD úpravou, nerad bych si nechal ustřelit hlavu kvůli odlesku! Upraveno 18. října 2011 uživatelem jxlukas
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Díky za návrhy, ale měl jsem na mysli nějaké s PVD úpravoujak to máme vědět, ty Laco z tvého odkazu taky nejsou... Co nějaký Fortisky?
Frantik Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Díky za návrhy, ale měl jsem na mysli nějaké s PVD úpravou, nerad bych si nechal ustřelit hlavu kvůli odlesku! Chces PVD, ale vyberes si Laco z oceli bez upravy?!?!? Upraveno 18. října 2011 uživatelem Frantik
Frantik Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Co Bell&Ross? http://www.chrono24.com/en/bellross/marine-carbon-pro-black-dial-automatic-mens-watch-br02-92-carbonpr--id1840572.htm?query=bell+ross+marine&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
jxlukas Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Zadal jsem špatnej odkaz měl jsem na mysli tyhle Laco. Fortisky jsou skvělé hodinky, ale spíš pro kosmonauty ne?
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Fortisky jsou skvělé hodinky, ale spíš pro kosmonauty ne? Nesmíš dát na PR řeči. Třeba já mám Panerai a nejsem ani kampfschwimmer ani instalatér. Všechno to jsou stejně odolný hodinky se stejnými vnitřnostmi. edit: kdyby fortisky byly pro kosmonauty, omegy seamastery pro agenty jejího veličenstva a tag heuer monaco pro závodníky, tyhle firmy by dost živořily Upraveno 18. října 2011 uživatelem bandicoot
jxlukas Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Tak moje volba bude asi nejspíš Bell&Ross vypadaj dobřě a učel taky doufám splní díky za rady! Mějte se...
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Tak moje volba bude asi nejspíš Bell&Ross ... Mějte se... ještě chvilku pátrej, příjemnou součástí koupě hodinek je i fáze výběru
Norrona Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) @bandicoot Na co cekat? To je aspon pristup. Zadne sr*ni s mladou pani. Prijit, nahodit vseobecny dotaz na hodinky za 50k a po 30min a 3 tipech na hodinky byt rozhodnut zatimco ostatni lezi mesice na netu hledanim zlateho telete :-D Upraveno 18. října 2011 uživatelem Norrona
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 @bandicoot Na co cekat? To je aspon pristup.No když něco kupuju, dopřeju si ten luxus si vybrat. A začiná to u pečiva... Tři tipy by mi nestačili ani na to, kde maj dobrou sekanou. No a navíc ty B&R nejsou svojí podstatou moc combatový hodinky.
Jay Doll Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 No když něco kupuju, dopřeju si ten luxus si vybrat. A začiná to u pečiva... Ale ty nejedeš do války Bandi . Jxlukas na to jde dobře, nechá si poradit od těch nejlepších znalců optimální pracovní hodinky a bez nějakého dlouhého přemýšlení je koupí. Ten přístup obdivuju a možná i tak trošku závidím
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Ale ty nejedeš do války Bandi Ale i v tý bych chtěl mít pěkný hodinky vybraný na základě VLASTNÍHO úsudku. Anebo leda že by mi byly hodinky fuk, pak bych ale koupil Trasery. Tady je všechno špatně: Hodinky do války se přece nevybírají na hodinkovým fóru teoretiků (kromě Harryho), ale na jiných fórech. Věta: "nechá si poradit od těch nejlepších znalců optimální pracovní hodinky" neplatí, my tady víme houby (teda něco jo, díky Harrymu) co a jak mají splňovat hodinky do akce.
Frantik Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Ty Bell&Rossy jsem jen tak strelil bez rozmyslu Ani nevim jestli to neco vydrží Edit. Ale znalec jsem největší! Upraveno 18. října 2011 uživatelem Frantik
Gilius Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Hodinky do války jsou přece bez debaty jasné, ne ?! G-čka
jxlukas Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Nakonec jsem si to přeci jenom rozmyslel a kupuji ty Laca, hodinky mají sloužit a až za druhé zdobit. Géčka O.K. možná tak pro Amíka. Mimochodem didžitalky si můžete koupit na tržnici od soudruha Kvana, ale nebudou mít duši bojovníka... ?Marche ou cr?ve?
Bull is Bull Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Hodinky do války jsou přece bez debaty jasné, ne ?! G-čka Tie G-cka si naloz do octu! U mna za rok nevydrzali dvoje Risemany. Je to KLUMPOT!!! Podla mna nieco "vojenskeho" na takej fajnejsej urovni http://www.watchexclusive.eu/sk/product/2970/p-nske-hodinky-swiss-military-watch-smw-36-86-71g-nt-titan-diver-chrono.html a nestoji to ani zdaleka 50litrov.
Návštěvník admira Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Zdravím lidičky potřeboval bych nějaké armádní hodinky co něco snesou, střelbu, prach, atd. Cena by měla být cca. do 50tisíc. Uvažuji o těchto Laco co Vy na to? kdyz armadni hodinky, tak PRIM Orlik II. A PVD ti take udelaji, jsou prosluli jakymykoliv upravami dle pozadavku zakaznika. edit. a maji dusi bojovnika. Upraveno 18. října 2011 uživatelem admira
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se